Следете за срока на годност при пазаруване в Билла!

• 7 517
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
Madam Stasita, изрових картонената опаковка от кофата- няма фабрично написан срок на годност. От аптека взех шампоана, да и очевидно те собственоръчно са залепили етикетчето с надпис "Годно до 06/2012". Освен да хвана да снимам от всички страни и да ви покажа   Mr. Green

# 61
В следствие на горчив опит, следя срока на годност на всичко, което купувам, независимо от кой магазин.

# 62
...............
Само ми беше чудно като магазина е отворен преди 1 седмица, кога успяха да го нагъчкат с  разваляща се стока:ooooh:
...............

Стоката,която изтича например в Билла Плевен(примера е случаен) се праща на новооткриващ се магазин Билла,с цел да няма брак в съответната верига. Peace

# 63
  • София
...............
Само ми беше чудно като магазина е отворен преди 1 седмица, кога успяха да го нагъчкат с  разваляща се стока:ooooh:
...............

Стоката,която изтича например в Билла Плевен(примера е случаен) се праща на новооткриващ се магазин Билла,с цел да няма брак в съответната верига. Peace

Божееее, колко хитро! Дано повече хора прочетат този алманах на магазинерските врътки!

# 64
Казаха ми, че производителя използвал стари опаковки  (в случая наистина датата на производство си беше обозначена на етикета, съотв. и срока на годност и върху тях една бяла лепенка с нов срок на годност) ooooh!

Това няма как да стане, датата на производство се поставя след запечатване на продукта. Но пък номера за фалшифициране на датите - колкото щеш. Като почнеш от складове и дистрибутори, та до кварталното магазинче.
Ми ето какво имам в предвид            
В случая разликата е една година. Предполагам ти говориш само за хранителни стоки

# 65
  • София
ani12544, пускай жалба в КЗП, те ще я придвижат към когото трябва! Има удобна опция за жалби он-лайн.

# 66
...............
...............

Да , така е.
На мен ми казаха вътрешни хора, че стока с изтичащ срок на годност са прехвърлили от Кауфланд в Унгария
.

Общи условия

Активация на акаунт