Камъни в жлъчката - 1

• 244 451
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
Друго което искам да допълня за поста на Котьо Тръмп е че няма какво да се притеснява за бенките на мъжа си , то има вече лазерни операци с мн малки разрези така че това няма какво да те тревожи толкова.
По добре да спазва диета като виждам и др му оплаквания по добре ще е този вариант за момента, нз дали тези проблеми със сърцето и кг няма да са проблем ако се решите на операция , е дано не се налага де.

# 61
  • на брега на морето
Не помня с кого коментирахме, че при дебели хора се извършват операциите с разрез newsm78.
Да пази Господ!

# 62
Няма такова нещо. Брат ми е много дебел и в Пирогов му премахнаха жлъчката лапароскопски. В Света Екатерина ми казаха, че по-пълните хора е по-добре да се оперират лапароскопски. Това знам аз като минала по тоя път.

# 63
  • на брега на морето
  bouquet Grinning

# 64
  • Sofia
И аз съм с проблеми в жлъчката...нямала съм досега сериозни кризи,но понякога усещам дискомфорт,тежест....напоследък след чашка червено вино/вече го отбягвам/...Какви храни трябва да се избягват и кои са полезни при такива проблеми...

# 65
Доли за диетата при камъни в жлъчката и подобни мн често се коментираще в предишната тема , иначе най - общо : яйца( жълтъка ), пържено , животинска мазнина, тлъсти меса, алкохол кафе, газирани напитки, варива (боб и леща), патладжан, диня и все такива тежки храни.Нормално е от виното да ти тръгват проблеми . Спазвай някакъв режим на хранене и ще ти отшумят симптомите.  bouquet

# 66
  • Sofia
Повечето от тях не употребявам,но динята защо и тя да се избягва....нали пречиствала

# 67
Ми за пречистването нз , но по инфо на моя гастро тези бели влакна които са в динята са проблемните за жлъчката , иначе аз обожавам диня и си хапвам ама не прекалявам.

# 68
  • В най - голямото село
Мене от динята много ме боли жлъчката, то май вече от всичко ме боли  Embarassed

# 69
zdraveite vsi4ki koito ste tyk nqkoi nnqma li da spodeli ne6to za bilkite .znam 4e ima mnogo hora koito sa izhvarlili kamanite s bilki

# 70
  • Пловдив
Да споделя за билките.Мой познат пил билки цяла година, уж всичко било наред но накрая се оказало че жлъчката събира гной! И въпреки билколечението се е наложило да я премахнат. Така че всеки сам преценява за себе си какъв начин на лечение ще избере!

# 71
  • Sofia
Много помага гладолечението...преди 3 год.ми откриха камък и след проведено 40- дневно гладолечение при направена ехография камъка го нямаше.Но оттогава не съм се преглеждала и не съм гладувала,а трябва,з-то пак имам някакво усещане ,че са се появили отново

# 72
Много помага гладолечението...преди 3 год.ми откриха камък и след проведено 40- дневно гладолечение при направена ехография камъка го нямаше.Но оттогава не съм се преглеждала и не съм гладувала,а трябва,з-то пак имам някакво усещане ,че са се появили отново
Какво е това гладолечение?(40 дена глад ли ???)

# 73
  • Sofia
По метода на Лидия Ковачева или на д-р Емилова-плодове,чай,мед...и захранване

# 74
в4ера купихме от 'ле4ител' масло от 4есьн ,това са едни желирани хап4ета които решихме да пробваме и 4аи за зла4но-каменна болест.ако има промяна в положението ще пиша

Общи условия

Активация на акаунт