Отговори
# 15
Добра база казваш...какво точно имаш предвид?

# 16
За базата да напиша и аз. Преди да дам детето в това читалище, ходеше около месец в един частен клуб с доста добра база. Ами нищо съществено не правеха, само игра. Това е. Даже дали някой им е обръщал внимание не знам. Детето за един месец не знаеше нито едно име, на нито една какичка. В моя конкретен случай, по-лошата база, но по-добър педагог, повече занимания с детето, видим напредък във всички области. Сега на градината ми я хвалят всеки ден, и всичко е благодарение на тази госпожа.
Мъжът ми в началото беше малко против като им  видя стаите, все пак е държавно читалище, ама после като видя за какво става въпрос си промени мнението. А на тържеството за края на годината ни свалиха шапките, цялата група.

# 17
Точно това имам предвид  Laughing
Вчера, след като свършили заниманията на групата, синът ми не искал да си тръгва и останал за допълнителен час по куклен театър, там самите деца са актьорите. Беше повече от въодушевен  Laughing

# 18
  • София
Записвам се да следя темата. Вилико, в двореца на децата приемът е от 3 годишни, нали? Това, че има опция за оставане следобед, ако си носят храна - добре, но с какво ги занимават следобед? Предполагам, че няма къде да ги слагат да спят  newsm78

# 19
Ами няма. И назад казах, че това не е детска градина.  Laughing
Занимават ги отново с часове по план-програмата.
Ето това са общо 6 страници занимания за деца от 3 до 6 години. Като влезете в съответното занимание - има и графици с часовете на заниманията:  http://www.npc-bg.org/%D0%97%D0%B0+3+-+6+%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B … QdOvQVWzgBmP.html

# 20
От две седмици ходим в един учебен център - има и полудневно и целодневно. Ние сме на полудневно засега. Центъра е частен, новооткрит и базата е супер, намира се на центъра. Основно учат английски, но и играят, рисуват, пеят. Дъщеря ми не иска да си тръгва, като отивам да я взимам, за разлика от градината, в която беше записана преди това / частна, скъпа / и в която всяка сутрин плачеше и ме дърпаше на входа. Ако искате информация за учебния център пишете ми на лични Simple Smile

# 21
И защо на лични, като всички в темата точно това търсят?

# 22
ClickMe и мен ме интересува този детски център. Какви са цените? има ли уебсайт да разгледаме?

# 23
Viliko, - мерси за подробната информация. Много е полезна. Моето дете е малко над 3 год и все още не е бил сам/аз съм си го гледала. Предполагам, че има учителка, която води дечицата от занятие на занятие?
Иначе звучи прекрасно. Само Двореца на децата да беше в някаква близост до нас... но час и нещо с няколко прехвърляния на градски транспорт .. би било страшно на тази възраст...

# 24
Да, имат ръководител на всяка група. Той, заедно със съответния преподавател си водят децата, но стаите са на един етаж, в един коридор, съседни.
Пътят и на нас ни е доста, около 40-50мин при задръстванията сутрин.
Но там има и трамваи, и метро наблизо, и маршрутки минават.

# 25
Казва се Toddlers Sofia, имат фейсбук - http://www.facebook.com/profile.php?id=100001739994333&v=wall. Тъй като е нов център сега има промоционални цени, ние плащаме за полудневно 150 лв., в което има включена закуска. Отделно сме си купили учебник по английски за 15лв., което е пожелание. Много е уютно и наподобява домашна обстановка. И отношението към децата е все едно са едно семейство, а не просто работа, както другите градини.

# 26
Забравих да кажа, че дъщеря ми е януари ще направи 3 години. Мисля,че приемат от 2,5 г. и основното на което се набляга е английския език т.е. нещо като английско училище.

# 27
Къде се намира това нещо?

# 28
Clickme и мен ме интересува повече информация. Точно от англоговорящ център се интересувам.И къде се намира. Може да ми пишеш и на лични.

# 29
Видях страницата във Фейсбук. Много ме заинтригува.Очаквам да разбера къде се намира-уви..това за нас..без кола е много важно..

Вчера срещнах моя позната, която е решила сама да организира алтернатива за своето дете..дори си помислих, че е това,но не е -каза, че още няма, а може и да не й трябва реклама никъде..
Намерила нова, малка сграда и са й дали разрешителни за Езиков Център за 6-7 дечица само./без храна,спане...нещо като занималня../ Наела педагог с матерен английски,лелка и т.н и вече има 2-3 дечица, които да се занимават заедно с нейното.Родителите щели да участват и присътстват когато желаят,да творят еко-неща на класическа музика,да танцуват на цигулка:)йога и така..мноого сладурско ми прозвуча..почти като Англоговорящ Родителски кооператив.. Каза, че печалба не очаква, но при още 2-3 деца ще е спестила сумите за езикова детска градина на детето.. и това е нещо! Simple Smile
уви мен..не ме устройва.. в "планинските" райони на Соф. е... така, че ще проуча това на Сlickme.
Така или иначе - възхишавам се на такива хора... мен не ме бива в организирането...

Общи условия

Активация на акаунт