Отговори
# 30
http://-spam062-/2010/10/17/%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%B2 … 0%B0%D0%BC%D0%B0/  ... още едно много приятно място .. Имампознати, които водят децата си, ново е, но за съжаление ми е много далече  Confused

Родителският кооператив е идеалният вариант за мен, но в центъра няма такъв . Проучвах въпроса до скоро, но си трябва много яка организация, а и още родители навити на същото. Лошото е, че като сметнахме всичко, излиза колкото частните детски градини. Непосилна ми е такава сума за момента.

титятя, къде се намира кооператива на приятелката ти?

# 31
Shada,- не се отваря връзката.Би ли я пуснала отново - интересувам се от всички възможни варианти.

За езиковата занималня на приятелката - доколкото разбрах - не е точно кооператив. И тя каза, че не е намерила хора за английски кооператив. Затова го е организирала сама. Но с родителите-понеже ще са мн. малко-5-6 деца плюс нейното щели да участват с идеи, присъствие,да има занятия, с които болшинстовото е съгласно.. нещо такова..доколкото разбрах

# 32
Някъде в Драгалевци или Бояна ще е.. с дворче за през лятото

На мен лично ми е далеч.. много искам двор и въздух.. но поне да имах кола, за да стигнем..

# 33
Shada и аз не мога да я отворя. Мястото на Clickme мн. ми допада - даже ги добавих във Фейсбук. И аз чакам повече инфо.

Титятя, тази нова забавачка/езикова школа/ разбирам, че има всички разрешителни. Но от кога ще започне да работи. Още колко дечица ще запишат. Много ми харесва - еко възпитание,йога,класическа муз,но най-вече чуждоезиковата среда.
Няма ли такова нещо и на друг език - Испански/италиански... Cry
както и да е... интересувам се от всичко..

Каква й е цената на месец- знаеш ли? За да не излезе като реклама - може би по-добре на лични.

# 34
титятя , центърът се казва  Дом с крила” Ателие за интелектуално и артистично развитие , потърси го с гугъл, че БГ-мама не ми позволява да публикувам линка  Confused

ех, не мога и адреса им във ФБ да публикувам. Заради злоупотреби на някои потребители, нсички трябва да "плащаме"  ooooh!

Оф, на мен също ми е далече иначе е супер на чист въздух, а и като почна работа ще е още по-тегаво  Tired

# 35
запис.
Ще следя. Не сме в БГ целогодишно. Затова търся нещо алтернативно за определен период от време.

# 36
Прегледах страницата във Фейсбук и блога. Симпатични са. Toddler's Academy ми хареса на снимките- Ще следя за повече инфо и бих ги посетила като си дойдем другия месец.

Само за англоговорящата занималня в Бояна-има ли уебстраница?Аз самата съм йога фен, слушам класическа музика.. пасва ми като идея..
Мерси предварително.

# 37
Каквото ви интересува повече ще отговарям, но най-добре е да им се обадите на телефоните и ще ви кажат подробности. Иначе мога да кажа за моето дете как се чувства там.. Simple Smile Питайте насреща съм Simple Smile

# 38
Ами да. Всичко ще е полезно. Разкажи повече за детето и от кога ходи там, какво правят.. аз лично не намерих адрес във Фейсбук..може би има телефони някъде, но не съм попаднала на тях

# 39
Центъра е отворен от две седмици и ние ходим от тогава, приятел ми ги препоръча във фейсбук. В момента май са съм 6-7 деца, но са разделени на две групи. Ние сме в малката, мисля че това го правят защото им преподават по различни програми английския. Учебника, който взехме ние е на Оксфорд за малки деца. Има програма за седмицата, която ми пращат по мейл и в нея е дадено всеки ден какво учат, като е на теми - примерно понеделник имат природа, интерактивна приказка, английски и време за игра. И това е до обяд. Когато отивам да я взимам е играта и тя не иска да си тръгва, почват едни уговорки ....... Всеки ден инат и по 15 мин Brain Gym  обучение, което лично за мен е малко новаторско и не мога да дам мнение, гледах клипчета в youtube и това е което знам.Всичките занимания са на английски. Подхода към децата и самата обстановка са много семейни и уютни, не се претеснявам че детето ми ще плаче или да се чудя през цялото време дали всичко е ок и какво ли прави. Те имат и сайт, но нещо не работи може би имат проблем, сайта го има в фейсбук.
Надявам се да съм била полезна Simple Smile

# 40
Ами да. Всичко ще е полезно. Разкажи повече за детето и от кога ходи там, какво правят.. аз лично не намерих адрес във Фейсбук..може би има телефони някъде, но не съм попаднала на тях

Адреса им е на Парчевич 16, в профила им в фейсбук има таб - бележки и там е повечето инфо с цени и всичко Simple Smile

# 41
Мерси!
Сега вече ги видях. Уебстраницата не им се отваря все още-но това не е най-важното.
Ще ги посетя. Още повече, че Лозенец не е толкова зле за мен като местонахождение

# 42
За малката езикова занималня в Драгалевци - не зная повече информация. Мога да звънна на жената и да разбера дали търси още деца и ще пиша.
Разбрах, че не са отворили официално, а плануват за след Нова Година... и не зная дали има уебсайт за момента...

Ще проверя щом Ви интересува

# 43
Не знам за какви лицензи и документи говорите, тия занимални се откриват без почти никакви изисквания, просто търг.помещение за услуги  Thinking

# 44
Лично аз - имам предвид разрешителни за съответния вид дейност /услуга/.
Това правя и когато обикалям т.н Частни Детски Градини - ако се предлага храна и спане - значи трябва да има лиценз за Дет. градина... /поне така съм разбрала... /, ако предлага езикови курсове и др. занимания, но без храва и спане - значи трябва да има разрешително за езикова школа/център и т.н, а не лицез за детска градина.

Това успях да разбера ... дано да е правилно.

/но ако трябва да бъда честна... интересувам се от документите.. но ако си харесам мястото - мисля, че няма да се спра, ако няма лиценз за дет. градина например, защото лицензираните са толкова малко-поне тези актуализирани в сайта на МОН ..../

Общи условия

Активация на акаунт