Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 106

• 82 889
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
ПЕПИ,МИЛИЧКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.БЪДИ ЗДРАВА,ПОЖЕЛАВАМ ТИ И МНОГО ЩАСТИЕ И В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ДА НИ ЗАРАДВАШ И ТИ С ДОБРА НОВИНА ЗА БЕБЕШКИ ИСТОРИИ... Wink
 newsm59
Такааааааааа,днес ще поспамя здравата... spam2Мили момичета,аз пак се извинявам,че само прелитам,ама ей така да не ме забравите...Имам много песни за учене,много работа и тичане..И все нямам време.Чак тия дни прочетох и след рождения ми ден колко много от вас са продължили да ме поздравяват ,също и за бебчето,а аз като невъзпитана,не съм отговорила.Моля за извинение и благодаря на всички,дори и да не влизам често в темата,знам,че ви има и че ме обичате...Добре съм,дребчо расте,може би февруари ще спра работа и отсега планирам тортено развихряне в кухнята.. newsm47 Ани Д я уплаших на ЛС с едни излияния на луда и тя горката вече не ми пише...Аниииииии,шегичка бе,надявам се,че си добре...Ама то от луда по рождение какво друго може да се очаква.. smile3517 Така,какво да поспамя още,освен да ви кажа,че си дебелея бързо и сигурноо,вече съм  smile3535 Хайде,няма да тормозя повече с  НЕтортени излияния,който иска може да види последната ми торта Ай тукА....И да знаете,че синьото е много приятно ЛИЛАВО..
http://iskrone.multiply.com/photos/album/34/Tarta_para_2#photo=1
Съжалявам,че не коментирам нищо,не съм чела темата,за последно видях една тиква на Р.Ангелова,в която ми останаха очите и видеото на Валерия за правене на лице,леле лелееееееееееееееееее, ooooh!за кво ли гледам и аз с тия кунки в Г....зунки... Отивам да се срамувам някъде,щото нищо не правя напоследък.newsm43
Ааааааааа,също така видях снимките от кифленската среща,ако знаете как ви завиждам...другата година като си дойда живот и здраве с дребчо,ще искам среща и за меееееееееееееееееен... newsm03
Простете за дългия спам,не можах да се удържа.. Mr. Green лек и спорен ден на всички и да не ме забравите,ей....  bouquet

# 526
                    Ч.Р.Д. Пепииии!!!!
Искре много хубава и нежна интерпретация
Леля Ог страхотен поправителен, мноооого се дзверих на тия очила да знайш, чак помислих че си сложила истински стъкла
NG тортите ти са хубави, навестявай ни по-честичко да им се любуваме
Стефи а аз си мислех, че тая техника е лесна Sad....заблудааа....
Галя3 мнооого ме впечатли- и плодовете и кошницата и свещта. Светни простосмъртните как ги направи, а покривката е рисувана след като е сложена нали?
АниД наистина-за да се отличават етажите им трябва 10 см. разлика в диаметъра. иначе е станала разкошна, фигурите са  Peace
Руми73 пак идейни тортички и многу високи бре- бая мощни парчета ще излязатако се режат по стандарт
Искроне много сладурска тортичка и хубаво съчетание на цветове и техника. Дебелей си ти, дебелей имаш още доста време Laughing Ама то не е дебелеене, а наедряване поради обективни причини, тъй че споко, не го взимай навътре.  Laughing

# 527
Торта за милото ми детенце, което днес също има празник.Направиха ми я в Пчела, а аз я покрих и украсих, беше за детската градина.
Рядко пиша тук, но редовно ви следя и разбира се се възхищавам на уменията ви.Поздрав и от мен за всички рожденници!

и още снимки http://picasaweb.google.com/GCEuropeEEO/Ronnie602?authkey=Gv1sRg … 43385597773785202

# 528
Здравейте момичета, невероятни красоти сте показали, браво!   bouquet   bouquet    bouquet

Честит рожден ден Пепи, да си жива и здрава и много щастлива!   newsm59     bouquet   bouquet bouquet  Hug   bigdance2

# 529
  • София
Пепи, честит рожден ден и от мен! Бъди щастлива, здрава и заобиколена с любящи хора!    bouquet

Хриси, прилича си на оригинал.  Peace

# 530
  • София
yoli , Да ти е живо и здраво момиченцето. Тортата е направо изящна  bouquet А розичките ме впечатлиха, как ги направи?

# 531
Yoli да ти е жива и здрава малката принцеса. Много красива торта си й измайсторила, децата сигурно са били във възторг като са я видяли.
Аз от вчера съм тук, но ще изнахалствам- не мога да измисля каква торта да направя за кръстника ни за Андреев ден - именник е.

# 532
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Мила Пепи,

Пожелавам ти Здраве - то Винаги е нужно!
Пожелавам ти Щастие -то Никога не стига!
Море от любов на брега, на който винаги те чака някой.
Честит рожден ден!
  bouquet

# 533
  • София
Честит Рожден Ден, Пепи!
Присъединявам се към пожеланията на момичетата! Бъди жива и здрава и много щастлива!

# 534
  • Бургас/Пз
Такаааааа, след като ми поотминаха малко емоциите по правенето на триетажната торта, има няколко неща, които искам да попитам, тези които са по-напред с материала... Mr. Green  че нещо тези етажи, голям зор видях с тях.
Първо- всеки горен етаж като обикновена торта ли го завършвате отдолу или има някакъв чалъм, защото аз ги завърших като обикновена, но тъй като подложката е плътно изрязана по блата като взех да ги поставям се оказа, че при дръпването на ръката част от пкритието се обръща, не знам как по-ясно да го обясня  Thinking Embarassed В смисъл, че винаги явно между самите етажи трябва да има борд, иначе става грозно или поне при мен беше така.
Второ - като дойде време за нарязването - тортите свалят ли се поотделн и тогава да се режат или се реже първо горния етаж, маха се подложката, после средния маха се подложката и накрая долния. При мен това нарязване се оказа невъзможно- ако бях започнала да режа горния етаж без да съм го свалия, най-долния щеше буквално да се срути. Та горния го махнах, беше доста залепнал, но все пак успях. Да обаче стой та гледай със средния, няма махане  #Cussing out Толкова беше залепнал за най-долния, че като тръгнах да го вдигам, целият фондан на най-добния етаж се наддигна като шапка. Възможно ли е от конденза и рязката промяна на температурата - студено - топло да е причината за това залепване или някъде съм сгрешила?
Трето - освен върху картонени подложки, върху какво друго може да поставям такива тежки торти, при мен две подложки залепени и облечени във фолие, се оказаха крайно недостатъчни! Като я вдигнахме и те взеха да се огъват, но пък ако е нещо дървено ще тежи още повече.
Ами май е това за сега, ако се сетя още нещо ще питам пак! Embarassed

Да отговоря и на въпросите , че някой , извинявам се че помня кой питаше за фигурките как съм ги закрепила. Те съхнаха два дни набодени на същите телчета на които са буквичките и са забити в тортата.

И та кажа за третия етаж защо е крив - вита торта е, явно пресиропирах и то взе че хлътна от едната страна, колкото и да мазах с маслото не можах да го изравня. Буболинка е права, като казва че със витите торти трябва да се внимава и със сиропа и с крема. Ама като кажат искам сочна торта и направо умирам  #Cussing out

# 535
Момичета за малко помощ - има ли руско говорящи. Някой може ли да ми каже какво значи сливочное масло. При преводач ми излиза масло. Така ли е?

# 536
честит рожден ден пепи
Влизам само да пусна тортата за вчерашния имен ден на малката ми госпожица.

# 537
  • София
Момичета за малко помощ - има ли руско говорящи. Някой може ли да ми каже какво значи сливочное масло. При преводач ми излиза масло. Така ли е?
Краве масло си е Peace

yoli , страхотна балерина. Тялото е много реалистично.
михаела73 , много са ти готини кецките! Simple Smile

# 538
Пепи,честито и от мен!

Желая  сбъдване на всичките ти мечти!

# 539
Честит рожден ден Пепи!Много здраве и сбъднати мечти.

yoli,Честит рожден ден на малката принцеска!Да ти е жива,здрава и много радост да ти носи.

sveshti4ka,rumi73,rumqnka,Леля Ог,Анири-благодаря за милите думи Grinning
Искре мерси.Всичко е от захарно тесто.Панера първо го редих по една купичка и когато изсъхна вътре сложих мини тортичка с лек връх,която покрих пак със захарно тесто и отгоре с клечки за зъби набодох плодовете.
colova меееерси.Всичко е на ръка като си представях истинските.за панера писах,покривката я рисувах преди да я сложа отгоре,а в свеща има мушната сламка и отгоре истинска свещичка скрита ,която запалихме при поднасянето.
Докато ми остане време да попиша пак сте сътворили тонове красоти.Незнам от къде да започна.Затова ще кажа на всички-строхотни сте

Общи условия

Активация на акаунт