Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 106

• 82 893
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте,дами Simple SmileОт доста време на съм се включвала да пиша EmbarassedЕй,невероятни торти!!!За тортата на Нелка просто нямам думи.Една приказка,а не торта!Разни музикални инструменти,нотни листове,торта-мъфин и още мноооооого красоти!Поздравления за всички!!!
Пепи,честит рожден ден!!!Бъди жива,здрава,мнооого щастлива и все така отзивчива  bouquet

# 511
Пепи, Пепи,

честит рожден ден! Бъди много здрава, все така отзивчива и продължавай да ни радваш с красотите, които твориш.
Нека Бог бъде с теб!

Прегръщам те!
  bigdance2

# 512
  • Ловеч
Честит Рожден ден Пепи! С пожелание за много здраве, късмет, по-малко боледуващ Любчо и много поръчки ! Бъди все така лъчезарна и отзивчива и сътвори още много красоти   bouquet

Албенка и после ще покажете изненадата нали  Wink ?

# 513
Честит рожден Ден, Пепинко!!!
Желая ти здраве!!! Много здраве!!! Късмет, любов и безброй усмивки!!!

afwitch Напомняне!!!  afwitch Срещата най-вероятно остава за 5ти /неделя/. Вече се броим и ще правим резервация. Който желае, моля да заповяда ТУК!!!!

# 514
  • Пловдив
Момичета, много ви благодаря за поздравите. Денят ми е в пъти по-хубав, след такива прекрасни пожелания.
Почерпката по-късно, че още не е довършена

# 515
[color=red Пепи, Честит Рожден Ден и от мен! Бъди жива и здрава, много щастлива и много много обичана! [/color]                               Много благодаря за похвалите, момичета. Тортата която ви е харесала най-много беше за РД-то на свекър ми. Той е строителен инженер и затова и тя е такава. Има си мнооого кусури, но родата и персонала в ресторанта не ги забелязаха. Помислили си че е купена и бяха много изненадани че аз съм я правила.                                                                                                                                     Валерия, и аз както се бях отнесла по едно време, стоя и я гледам тая ми ти торта и започвам да се чудя какво пък е това БАП там където уж трябваше да е ВАР. Надписи има защото "торбите" с цимент ми приличаха на надгробни плочи и затова така, че за варта надписи и тя стана една...

# 516
Честит рожден ден Пепи!пожелавам много здраве на теб и семейството ти!Повече усмивки и приятни моменти!Весело изкарване!

# 517
  • Бургас/Пз
Мила Пепи, честит рожден ден, нека всяка следваща година да бъде по-успешна от предишната! Бъди здрава, щастлива и нека всяка твоя мечта да се осъществи през следващата година!

# 518
заповядаите тук да честитите на Пепи
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=545072.new#new

# 519
Пепиии честит рожден ден, миличка!!!  newsm51 Пожелавам ти здраве, късмет и много щастие - лично към теб и за цялото ти семейство!  newsm59

а сега се връщам да четааа  ooooh! няма изчитане пишете ли пишетееее  #Crazy Tired

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 12:51 от Ra4e_2009

# 520
Честит празник Пепи!!! Бъди здрава и обичана! Много радост да ти носят любимите мъже! А ти да си все така лъчезарна, позитивна и креативна!!!

# 521
  • София
Честит празник, Пепи! Пожелавам ти много здраве и тортени подвизи  chef!

# 522
Пепи , Ч.Р.Д. Пожелавам ти многооо любов, защото това е предостатъчно за да постигнеш всичко останало  smile3510

# 523
  • София
Пепи, миличка, честит рожден ден! Да си жива, здрава и все така креативна! Ти си чудесен човек и ти пожелавам само хубави неща да ти се случват!

# 524
Честит РД на Пепи и от мен   bouquet
Благодаря на всички за коментарите по рисуваната ми тортичка   bouquet   bouquet   bouquet
Някой беше питал назад защо са били клечиците на числата - защото ще се забодат в тортата но чак след като пропътува 250км до Рожденичката  Laughing
Ще ви покажа вчерашната си тортичка  въпреки че много се чудех дали да я показвам  Simple Smile Не че е грозна( абе грозна си е - ама този път вината не е в мен  Laughing) просто малко хора ще разберат за какво става на въпрос.
Моят мъж е каменар и в момента работи на една сграда, собственика на която обожава този камък (ако не се лъжа той е един от най скъпите ) Та затова и тортата е такава имитация на този камък. Повод няма затова и няма надписи ЧРД и т.н. Отстрани нещо не ми се получи - исках да е имитация на няколко плочки камък една върху друга обаче не стана. А ето го и оригинала

Общи условия

Активация на акаунт