Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 106

• 82 885
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Vaudreuil Canada
Галя страхотна е тортата - не знам защо но не съм я видяла вчера - добре че поне днес не я пропуснах Simple Smile Идеята със свещта е чудесна .... браво!!!

Михаела розовите кецове са едно бижу   chef

yoli много идейно си подходила с тортата - поздравления за украсата.

# 541
Честит рожден ден, Пепи! Много здраве за теб и семейството ти и безбройни поводи за радост и гордост да имаш, а тортите ти да са винаги така изпипани и красиви, да ги правиш с лекота и да носиш радост и на хората, за които са и на нас тук с таланта си!

михаела, Конвърските са мнооого идейни! Браво!

galia3, много нежна и детайлна торта. А това с истинската част на свещта много ме грабна. Приеми и моите поздравления!

Да се отчета и аз с тортата за малкото хлапе

Малко повече снимки имам сложени тук
Не съм доволна от фигурката пак, но поне имам някакъв прогрес. Тук е и момента да благодаря от сърце и душа на Нелка за споделената техника на моделиране на лицата- беше ми безкрайно приятно да се упражнявам, при все, че дори и не си правя илюзия, че ще постигна нейното изящество. Огромно благодарая, Нели   bouquet Heart Eyes
И на Шемет, че ми даде линковете за това показно   bouquet

И да си повторя отново въпроса, след което, ако пак не ми отговорите ще ви кажа, че сте зли, защото изолирате външните и няма да пиша повече тук.... Crossing Arms  А вие ще си разплетете чорапите и ще се покаете Twisted Evil
" Имам голям проблем с оформянето на вратовете на хората- тук има страхотни майсторки на човешкото клониране в захарни форми- моля за насоки най- учтиво  Hug "

Валерия, Фреди е вълшебен! Много изпипана работа, както винаги. Огромен твой фен съм  Peace

# 542
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте  Grinning

Отдавна не съм имала повод да направя торта и само ме сърбяха ръцете и си ви четях както обикновено.  Crazy
Та, да ви покажа най- измъчената си торта досега.

Направо я мразя от все сърце, не ме искаше тази торта да я правя и това е. Проблеми имах от самото начало като се започне от блатовете и крема, та до целуфана на подложката. По едно време ми дойде да се откажа, ама пих едно вино и на инат я донаправих, обаче с голямо отегчение.
В близко бъдеще, не се захващам с торти, само ще си ви чета и това е.

# 543
Свещичка, благодаря ти  bouquet

# 544
Здравейте, мили момичета!

rumi73, Анири, ИСКРА, colova, благодаря за комплиментите, много сте мили!  Hug
yoli, да ти е живо и здраво момиченцето, много щастие му желая! Тортичката е много нежна! Огледах я от всякъде и не мога да не изкажа възхищението си от покриването- абсолятно гладка е, перфектна! Розите също са много интересни!
*MILADY*, да ти е живо и здраво и на теб детенцето! Тортата ти е прекрасна!
rumi73, и двете ти тортички са хубави, но много ми хареса идеята с еленовите глави!
Тани`, отвън като за първи опит е добре, а отвътре е направо супер!
Анири, от магазина на Кадемлия 6 го купих фолиото. Цена 3,80 лв. Имам за още две плочки.
rumqnka, много си е хубава тортата, а съм сигурна, че на вкус е страхотна!
hrisiv, вече и аз го обожавам този камък  Laughing Тортичката наистина е странна, но съм сигурна, че човекът много се е зарадвал.
iskrone, много ме развесели постът ти! Приятно чакане ти пожелавам!
bubolinkata, защо не си показваш прелестните торти и тук? Разкошни са новите!
михаела73, ей точно такива са и моите кецове!  Laughing  Ама и на цвят си ми ги докарала!
bob4enka, тортата е станала толкова нежна и изящна! Не я мрази, много е красива! 

Аз се включвам за да дам линк към снежинката, както бях обещала.
Има и други интересни неща.

И за да не е гол пост,  ще си пусна сладките животинки:

Приятен ден на всички!

# 545
леля ог,тези формички от кауфланд ли са.аз купих едни,но не съм ги пробвала ощи,кажи лесно ли сеработи с тях
и още нещо-моля те ,уобясни като на идиот как точно направи цветното покритие отгоре-фондан ли е или захарна глазура
не съм писала отдавна,но ви чета всеки ден
честит рожден ден на пепи,с малко закъснение,дано съдбата ти се отплати за добротата и голямото ти сърце,бъди здрава и много щастлива
поздрави за всички майсторки,видях страхотни произведения,браво

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 10:43 от bozgounova

# 546
  • София
Здравейте!

Благодаря за милите думи за тортата ми на  Ани Д,Свещичка,Леля Ог,Руми,Румянка,Искра.

Yoli-много нежна торта.Много ми харесват розите.
Бобченка-тортата ти е мног нежна и красива.
Милейди-страхотна торта.Момичето на нея е много весело-много интересно си го напарвила в очите.Борда е ст"А" група при Нелка,Валерия,Буба,Рая и ....  bouquet
Галя3-много идейна торта-браво.
Михаела-кецките са страхотни-поздравления.
Леля Ог-веднаха открадвам идеята за сладките,защото и аз имам същите формички. Heart Eyes
Руми73-много са хубави и двете торти.Ловджийската е супер.
Искра-много оригинална торта.

# 547
yoli ЧРД на дъщеричката ти-да е жива и здрава! Страхотна торта си и направила-сигурно децата са били във възторг! Апликацията е перфектна, някак си обемно изглеждат всички детайли. А и техниката при направата на розите е интересна! БРАВО!!!
Ani_d а слага ли подпори-сламки на всеки етаж? Мисля че ти е залепнало толкова яко, ако не си слагала. Не съм рязала многоетажна, но смятам че първо се маха етажа с подложката и после се реже
Михаела73 ЧИД на принцесата -да ти носи много радост!
Галя3 мнооого оригинална хрумка със свещта-БРАВО! Ще се краде да знайш. То затова фитила ми изглежда толкова реалистичен
Леля Ог ти пак ни засипа с твоите красиви бисквитки
Бобченка, Милейди мноого са ви хубави тортичките

А ето и моето последно, пълно с кусури творение:
Уви не успявам да пусна снимката-на обяд като си ида, а за по-любопитните в албума ми

# 548
Бозгоунова не съм леля ти Ог, но мисля че сладките са покрити с фондан. А става и със захарна глазура-аз едно време я правех така:
разбивам белтък с пудра захар-с вилица, слагаш пудра докато стане бяла глазура с гъстота.... а сега де как да обясня? Ами да може да се маже с четка върху сладката.

# 549
Михаела 73 много са ти хубави кецовете, направо като истински. Аз силно се съмнявам че мога да направя такова нещо.

Милейди  момиченцето не ми изглежда нито дебело, нито пък прилича на лелка с грима, много си е добре даже! А и не виждам да има проблеми с врата Grinning

Бобченка Може да те е поизмъчила, но си сътворила нещо много нежно и красиво, в прекрасни цветове. Ти ако искаш я мрази тази торта, но на мен ми останаха очите в нея.

Леля Ог  Сладките са много сладки. Определено следващите ми меденки ще са украсени по този начин, а не само рисувани със шоколад.

# 550
Станах разногледа, толкова изящни красоти видях, незнам в коментарите дали ще успея всички да обърна нужното внимание...и да не пропусна някой.

Първо ще отговоря на въпросите за лилавата торта, които успях да запомня:

1. Цвета постигнах с червена и синя боя - прахообразна от магазина на ул. Три уши. Не съм ходила до там, но ме снабдиха с нея.
2. Банерчето е от хартия, ших го на ръка.

Леля Ог,двете ти торти са много хубави. Гледах ги с интерес! Цигулги, изпълнение - всичко. Откъде купуваш трансферното фолио?
Курабийките са супер сладурски също. Браво за старанието и умението.

Нелка, Нелка,щом такива торти изпипваш за неделното кафенце...за поводи не искам и да мисля с каква красота ще ни плениш.
Изящество, красота, съвършенство!  smile3501
Сцена, погледи, емоция - всичко говори и разказва. Прекрасно!

Вал, твоя Меркюри е страхотеееен! Много си добра, казах ти го, да знаеш!

Кали, плетката ме грабна. Трудна работа, но пък много идейна и интересна. Страхотни кукита.

Женя, калинките са станали хубави. Честит брак на сестра ти, щастлив семеен живот им желая.

Румянка
, много торти се навъртяла тия дни. Пух и Ко най-ме грабнаха, идеално изпъната торта. Бутилката също е идейна.

Искра, тортичката ти е супер. Цветовете и съчетаването им си ги направила много добре. Стилизираното цвете е красиво.

Стефина, тортата е много добра. Връткава работа са тия елементи, ама като нямаш машина за паста така е Grinning. Малко празна ми стои, може би някой друг зелен фитил нямаше да е лоша идея.  Wink

Анииии, голямо триетажно нещо си сътворила. Сигурна съм, че ти е било притеснено и тортата е изстрадана, но е красива. Харесва ми!

Хриси, докарала си ефекта на камъка. Точно преливащ се и мраморен.

Йоли, балеринката е много сладка. В сладкарницата как ти я издадоха тортата? Измазана с маслен крем или без нищо, ти я измаза?

Михаела
, страхотни розови кецове!

Милейдииииии, тортата ти е супер!
Съчетанието на цветовете на двата етажа е много добро и двата са пастелни и си пасват идеално. Фигурката е сладка, прилича на дъщеря ти. Детайлите си ги направила прекрасно. Харесва ми и всичко, което си спратнала за празника!

Бобченка, незнам дали ти е измъчена тортата, но е много добра. Нежна и красива!

# 551
  • София
Пепи, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве и обич! Извини за закъснението, но вчера не съм влизала в темата.

Толкова красиви неща правите! Поздравления!

# 552
  • Бургас/Пз
Цолова, слагах и то доста - по 7-8 подпорки на етаж  Confused Мисля си обаче, че понеже използвах обикновен картон за подложки, той беше пропил от сиропирането на най-долния блат и май от там дойде бедата, но не съм сигурна дали е това проблема! Иначе за рязането на етажите и моята идея е такава - първо се маха етаж и после се реже!

Милейди, невероятна торта! Поздравления - ти отскоро се включи в темата, а ето вече с какви красоти ни радваш. За фигурките явно си иска тренинг и опит, като гледам как напредваш, сигурна съм , че след още някоя друга и те няма да са ти проблем! Моля те да споделиш повече за самата торта - каква е вътре и колко е голям диаметъра на всеки етаж! С какво покритие работи и горе долу за колко парчета беше цялата торта!
За вратовете за съжаление не мога да помогна, но в кухарката http://kuharka.ru/talk/kladovka/kulina/6407.html?p=22#message_615555 /момиченцето с месечинката/ /ь тук също има няколко девочки  Mr. Green http://www.kuharka.ru/talk/kladovka/kulina/4736.html/ има няколко стъпки как се правят глави и тела и закрепването им може да ти е от полза. Също така на семинара Пепи показа човечета - та тя правеше главата и от нея издърпваше врата, забучваше на клечка и после прикрепяше с клечката за тялото. Ама , че обяснение, дано нещо си разбрала

# 553
Та ето и моето изсрадало буренце, и не ми се смейте много на дъските-не ги догодих, а мисля че знам как да ги направя

# 554
АААА Райче-Честит Ден на Благодарността!-той вчера бил. Ти заслужаваш цял камион с благодарности-бъди все така Добра, Отзивчива и Слънчева! Нека добрините, които правиш да ти се връщат 100-кратно!

Общи условия

Активация на акаунт