Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 106

• 82 891
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Патри,
това Кити е много хубаво. Важното е, че си вплепа елементите на едната и другата задача заедно и така си постигнала желания резултат!
Китарката също е сладурска, харесва ми лилавото.

Раче,пингвинчетата са върха! Много хубави физиономии имат, а тоя верно как си го задъжала върху борчето...перфектен е!

Пепи, браво на теб! Незнам как издържаш на ритъма, честно! Лилавата ми събра очите, хубав контраст лилаво - златно.

Ванче
, направила си цяло индианско племе...пък и с вожд начело. И аз не виждам много връзката индианци и джип, ама явно има няколко интереси в едно рожденника, та така са се припокрили. Wink Голяма врътня е с тия фигури, харесват ми физиономиите им.

Ванеса, тортата ти е добра. Поздравявам те за куража да направиш торта на 2 етажа и то доста голяма. Критиките ми са (нали ги чакаш Wink) относно лилавия цвят - стои ми всякаш боята не е разтворена добре в нея. Прахообразна ли използва?

Леля Ог, котките са много сладки. Винаги имаш свежи идеи! Като например котки....в лилаво.

Михаела,
добре си се постарала. Мед. сестрата най-ми допада, но бих загатнала лек сутиен отдолу... Crazy

ani_d,я си дай малко почивка. Стига с тия двуетажни, триетажни торти, че не е лесна работа. Ръбовете най-добре се заглаждат, когато използваш 2 smooter-a и се опитваш да не "минаваш" директно върху ръба. Пробвай също така в краищата да не напояваш блатовете.

# 631
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !!!
Тортата е бензиностанция но....... колонките ги правих ден преди цялата и са достааааааа по големи от предвиденото но карай да върви детето ги хареса пък количките той си ги избира от неговите любими та не можах да го убедя че са много малки та така стана несъразмерно. Бях приготвила и покрив над колонките но той скриваше всичко и не го сложих, а лилавият фондан не е скъсан а са две пърчета но неможах да залича свръзката но ВИЕ ще ме научите как става.
И едно питане защо фондана ми се изпоти  Grinning като извадих тортата от хладилника беше леко мокър като воднист а тя стоя 2-3 часа вътре преди да тръгнем.

# 632
  • Пловдив

Пепи, браво на теб! Незнам как издържаш на ритъма, честно! Лилавата ми събра очите, хубав контраст лилаво - златно.

Даниииииии, оправи си монитора мила. Тортата е тъмно синя, а не лилава  Wink

# 633
  • Бургас/Пз
Силрай, Дарилка, много благодаря за съветите, следващият път задължително ще пробвам. Не знам кога ще е той, че наистина засега ще почивам и ще ви чета! Mr. Green

# 634
Поздравления момичета чудесни торти. Записвам се при вас искам на коледа да изненадам всички с ето тая тортичка http://picasaweb.google.com/materialcursos.sandra/WiltonCelebrat … 68244370181349618 но неразбрах откоре глазурата белтъчна оцветена ли е и кава е рецептата за тия панделки.  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Извинете за тъпите въпроси но ще ми е за първи път и ще ми трябва помощ

# 635
  • Пловдив
Поздравления момичета чудесни торти. Записвам се при вас искам на коледа да изненадам всички с ето тая тортичка http://picasaweb.google.com/materialcursos.sandra/WiltonCelebrat … 68244370181349618 но неразбрах откоре глазурата белтъчна оцветена ли е и кава е рецептата за тия панделки.  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Извинете за тъпите въпроси но ще ми е за първи път и ще ми трябва помощ

Всичко по тортата е фондан или както ние му викаме захарно тесто. Отваряш тортената библиотека и изчиташ рецептите за захарни покрития. За начинаещи се препоръчват Марципан Варна, Млечен Марципан или тесто от маршмелоуз бонбони. Има и постъпково как се прави панделка

# 636
_Пепи_ мерси много. Имам и още едно питане. Искам тортичка с лек крем коя рецепта да ползвам за торти видях че са много.   bouquet  bouquet  bouquet

# 637
  • Бургас/Пз
_Пепи_ мерси много. Имам и още едно питане. Искам тортичка с лек крем коя рецепта да ползвам за торти видях че са много.   bouquet  bouquet  bouquet
Крем Оле + разбита сметана
или заквасена и бита сметана + плодове + желатин
и пандишпанени блатове - може и готови , може и ти да си ги направиш!
Успех! Peace

# 638
Еййй  doh Пепи ти си била стрелец   ooooh! голямо куку съм  Embarassed, добре че беше тая готина тортичка със знака. Много е яка да знаеш   bouquet
Ванеса добре дошла! Като за първи път добро изпълнение, количките много малки бе  Shocked как ги направи такива миниатюри  Shocked
Аууу лельо толкова са сладурски тия мацки  Crazy цветовете много ми харесват
Михаела и трите тортички ме кефят, мишката малко на калинка бие това ли е идеята?
Ани ти задобря а етажните торти май  Wink поредната супер сладка тортича от теб. За входа на иглуто нали изревах аз от тукашния доставчик на пудра  Sad, та с тая въпросната захар месих РМ и съответно точно преди монтажа на входа същия се счупи  smile3511 защото тестото ронливо и никакво. Минах на спешен план Б като намокрих едно парченце вафлена кора /РУМЕЕЕЕ много ти благодаря  Heart Eyes Hug/ метнах я на един буркан и я мушнах на грил с конвеция във фурната - за 15 мин. се получи и отгоре измазах обилно с маслен крем и покрих с РМ, та така... Whistling
Мими, Пепи ти е отговорила ако позволите само да допълня, за панделките - трябва ти съхнещо захарно тесто РМ или на Нелка /това второто аз не съм го правила/ и да си ги направиш по отраничко за да изсъхнат на спокойствие...
Допълвам, Ани Д ти е казала за крема само да кажа, че на мен ми поддаде една торта с готови блатове и кремче със заквасена сметана, там по-внимателно, с по-малко кремче между блатовете  Peace
Момичета много благодаря на всички за милите думи, тортето наистина го правих с кеф и идея защото хората са такива готини и емоционални  Flutter нямаше начин да не вложи човек сърцето си Искаха да има паднали пингвини, а тоя на бора... hahaha го сънувах Дарилка образа на бора е БУЧнат  Joy с клечка, оня отзад в пряспата и той  Joy
Лека вечер, Дами!   bouquet

# 639
Добър вечер, дами.
Направих пандишпановото тесто по рецептата на Пепи. До тук добре. Но като ми изстинаха блатовете и като ги пипнеш с праст и се лепи за пръста. А на клечката за зъби не ми е залепвало и по това преценявах , че са изпечени. Какво да правя сега? Значи ли , че са сурови вътре и да бъркам нови блатове?

# 640
Ra4e_2009  благодаря мила не съм ги правила те си бяха готови   Grinning от пластмаса са  Grinning

# 641
Изложих сЪЪЪ  ooooh!
Да ви покажа какво ме накара да ФЪркам из нас тая вечер  smile3535 smile3535 smile3535
Това е разрез и една с консуматора

# 642
  • на село
Как не ви дожаля, бе жена!
Дъщеря ми като я видя, направо се залепи за монитора. Сега такава торта искала за рождения си ден, та може да я изплагиатствам, най- безсрамно  Mr. Green

# 643
Момичета, здравейте!
Никакво време нямам да ви чета, само набързичко разгледах великолепните тортички - голямо удоволствие ми доставяте с красотите си   bouquet
Пускам и аз моята кошница, която правих сума ти време. Не стана това, което ми се искаше на мен, защото не си прецених правилно времето и все нещо непредвидено изникваше, но важното е, че на гостите и най-вече на мама много и хареса Simple Smile
http://multiply.com/slideshow/moitetorti:photos:5/5

(еми или съм много проста, или съм много уморена и не правя нещо, както трябва, но не мога да кача снимка в отговора си Sad, а изчетох 5 пъти инструкциите и пробвах сума ти пъти Sad  newsm78 )

# 644
manim - според мен тортата е станала невероятна Simple Smile моите поздравления Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт