С шкембе си е най-добре 9

• 29 362
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
Дано по скоро да се увеличаваме бременните коремчета  Praynig

# 31
  • Стара Загора
Прелитам аз...макар и дебела много да се похваля със сините ни гащи...отново Mr. Green
Ами това е....явно ми е отредено да бъда най-добрата свекърва Crazy
Пишката расте ли, расте...мама е добре. Не дебелея за сега но пък си имам голям аванс Mr. Green
Рапорт даден Joy

# 32
Ами така де, толкова перфектно се справяш с организиране на мъжки редици.  Simple Smile  Heart Eyes
За момиченце серж да бременее.  Wink

# 33
  • Стара Загора
Сержантът още като му казах, че съм бременна ми каза, че е момче Mr. Green Азимах лекиии надежди за панделка но...и на пишката се радвам много Mr. Green

# 34
Аз като разбрах ,че си имаме пишка направо цяла нощ не можах да заспя много се зарадвах ,
но най важното е да живо и здраво ,така или иначе като родиш си най щастливата жена на света ,независимо дали е момче или момиче.
Хера честити сини гащи .

# 35
Значи сме три пишки в тази тема!  Mr. Green  Hug

# 36
# 37
  • на дъното
Ей тумбачета само ако знаете на мен каква слабост са ми момченцата Heart Eyes,но и на розово няма да откажа Wink.Това обаче няма да стане скоро да не казвам голяма дума Grinning
Наслаждавайте се на хубавото все още време и погал на всички неродени Петковци Laughing

# 38
Ей тумбачета само ако знаете на мен каква слабост са ми момченцата Heart Eyes,но и на розово няма да откажа Wink.Това обаче няма да стане скоро да не казвам голяма дума Grinning
Наслаждавайте се на хубавото все още време и погал на всички неродени Петковци Laughing
И защо не ?
Дени вече порасна таман ще си има другарче. Heart Eyes

# 39
 Привет,тумбачета! wavey
Хера,радвам се че намина!Честит ви син щъркел! smile3525
QueenBee ,kroelahai -браво и на вас за сините гащи! stork-boy stork-boy
С нетърпение очакваме попълнения в тази темичка,а относно гащите-единствено се моля за живо и здраво бебче и вярвам,че всичко ще е наред! Praynig Peace
Вещерче,ти как си мила?  bouquet
На всички много прегръдки и успешна седмица! Hug Hug Hug

# 40
 Гледам не пишете тук,а толкова се надявам да има все повече добри новини! Praynig
kroelahai,пиши как мина феталната морфология днес,мила? Peace
QueenBee ,Хера ,вие как сте?Аз утре съм на среща с акушеката,записах час  за първата ФМ на 21.12,а изседванията ще правя на 9.12,притеснено ми е ,макар че се опитвам да съм позитивна,но понякога се сривам! Sad
Надявам се на нови поълнения скоро и пишете от време на време,момичета! Praynig  bouquet Hug

# 41
Аууу, какви прекрасни синьо-пишкови новини има тук! Mr. Green Да са ви честити, милички! И след 20 години да ви доведат по някоя прекрасна снаа, пък тя да ви дари с вързопчета в розови гащи.

Херич, и кво викаш за добрата свекърва? Joy Тъй сме ние двойно посинените! Joy

Силвинце, то страхът винаги ще го има. Веднъж си го преборила, и втори път ще го направиш. Гуш! Hug

# 42
  • Стара Загора
Туй пишките са голяма работа Mr. Green
Аз другата седмица съм на преглед  в петък. То ако питат мен ще искам вясак седмица ама нъцки Crazy опитвам се по-рядко да ходя...на около две седмици ме викат. Но моята доки е семейна приятелка и за това ми угажда. а то и аз като влезна във филмите и се побърквам...втъплявам си разни неща и направо откачам а сержа с мен Crossing Arms
За сега не го усещам всеки ден...понякога вечер поиграва като си легна на спалнята...понякога не - мързеланко.
Слави първо го усетих като пръхане на пеперуда...това Б2 дали заради сериалите дето ме въртят...ама май пропуснах пърхането Mr. Green
Слави щял да си освободи кошарата за бебето защото видиш ли тя била за бебета а той вече щял да е батко и огромен Mr. Green Говори с любов за бебето...чака го и разбира когато иска да го вдигна а аз му отказвам защото е 18кг. но го гушкам когато ми позволи де. По повод вдигането - казвам му, че трябва да пазя бебето за това не го вдигам а той
- мамо а мен така ли ме пази като ти бях в коремчето
аз - разбира се и теб много те пазих
той - добре...значи не си вдигала тати  Joy Joy
Много иска да види бебето на видеозона и докито му обеща да му го покаже...та е въобушевен де.
Очаква да го родя през устата Mr. Green
Така хайде стига съм писала...отивам пак да лягам.

# 43
Туй пишките са голяма работа Mr. Green
Аз другата седмица съм на преглед  в петък. То ако питат мен ще искам вясак седмица ама нъцки Crazy опитвам се по-рядко да ходя...на около две седмици ме викат. Но моята доки е семейна приятелка и за това ми угажда. а то и аз като влезна във филмите и се побърквам...втъплявам си разни неща и направо откачам а сержа с мен Crossing Arms
За сега не го усещам всеки ден...понякога вечер поиграва като си легна на спалнята...понякога не - мързеланко.
Слави първо го усетих като пръхане на пеперуда...това Б2 дали заради сериалите дето ме въртят...ама май пропуснах пърхането Mr. Green
Слави щял да си освободи кошарата за бебето защото видиш ли тя била за бебета а той вече щял да е батко и огромен Mr. Green Говори с любов за бебето...чака го и разбира когато иска да го вдигна а аз му отказвам защото е 18кг. но го гушкам когато ми позволи де. По повод вдигането - казвам му, че трябва да пазя бебето за това не го вдигам а той
- мамо а мен така ли ме пази като ти бях в коремчето
аз - разбира се и теб много те пазих
той - добре...значи не си вдигала тати  Joy Joy
Много иска да види бебето на видеозона и докито му обеща да му го покаже...та е въобушевен де.
Очаква да го родя през устата Mr. Green
Така хайде стига съм писала...отивам пак да лягам.

E, като лудите сама си се хиля тук. Внимавай да не одраскаш със зъбки бебето при раждането! Joy

Явно преди да забременеш сега и след като си родила Слави редовно си носиш Сержа, щом детето задава такива въпроси.  Mr. Green

Вики е идвал да гледа Дари на видеозона. Heart Eyes Чудесна идея е бъдещият батко да види бебчо на екрана.

П.С. Херко, няма да ти казвам, че при нас е повече от нормално страховете да са в повечко. Помниш аз колко изперкала бях. Още се чудя какви бяха нервите на всички покрай мен - в това число и вашите - та ми изтърпяха лудостите. Знам колко бавно минава времето. Но минава. Всеки ден те приближава до момента,в който ще гушнеш малкия мъж! И тогава всички страхове ще останат в миналото и ще бъдат дори забравени. Айде гуш за мама на пишковци! Hug

# 44
Аз да ви се оплача съм с контракции постоянно ,почти нищо не мога да правя ,е готвя на бързо и тук та ме пипна нещо ,но прахосмукачката ми е трудност .
Много ми е терсене защото обичам да чистя всеки ден и мразя нещо да не ми е наред ,но не мога и мисля само за бебето .
Толкова го искам ,че може и в кревата да изгния ,но ще се пазя  Sad.
Днес почнах хаповете дано има ефект ,дали е от годините тази бременност ми се разказва играта .
Три деца съм родила ,сега чакам четвъртото си бебе ,препоръчват ми колан да нося ,че да нямам проблеми с стомаха ,мускулатурата ми се отпуснала  Cry.
Иначе с Бебо за сега всичко е наред ,един път и този преглед на сърчицето да мине и да се поуспокоя малко .
Дано минава по бързо това време ,че е много далече този Април . Praynigза щастлив финал.

Общи условия

Активация на акаунт