С шкембе си е най-добре 9

• 29 393
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Кроела, кръвта си е пак ръждива, нали? Всичко ще е наред, ще видиш! Peace

Куинче, тези приготволения са така сладостни! Наслаждавай им се максимално!

Ели, дружно стискаме палци за прекрасни резултати! Не само това - убедени сме в тях! Hug

Херко, че може ли то таквоз нещо  - мод да го е страх? Брех! Кажи сега какво те притеснява. Раждането ли?

Исе, ти що не пишеш?

# 121
  • Стара Загора
Херко, че може ли то таквоз нещо  - мод да го е страх? Брех! Кажи сега какво те притеснява. Раждането ли?

Страховете ми са в тонове измерени Blush Страх ме е дали ще стигна до края, страх ме е за здравето на бебето, страх ме е че сега има много Хепатит А в града, страх ме е че незнам какво ще правя лятно бебе /свикнала съм със зимно Mr. Green/ - ще си уморя детето  Twisted Evil Страх ме е, че незнам как ще раждам - секцио или онрамлно. От секциото много боляло, нормалното пък ме е страх, че ако продължи повече време отколкото раждах Слави може да изпадна в паника и никаква да не я свръша Crazy Абе сякаш се чудя за какво да се страхувам  Crossing Arms

# 122
Здравейте тумбачета,
аз съм добре,като изключим сутрешното каране на тоалетната Weary.
Още не сме казали на Хриси,а той като че ли усеща нещо,защото само повтаря,че иска сестричка Grinning

Цитат
От секциото много боляло

Херко,раждала съм и по двата начина-издържа се болката,не е чак толкова страшно,но самият страх винаги ще си го има.А по повод на зимно или лятно бебе,еми няма по-хубаво от лятното бебе...................,цял ден миткаш по улиците Grinning

Кроелка и аз мисля,че всичко ще е наред Hug

# 123
Нямам зацапване  :Lil:само веднъж беше мъничко ,но ме подлуди.
Ели почивай си мила  Hug Hug Hug
Херка ,аз така се чувствам постоянно ,страх ме е от всичко .Броя всеки божи ден ,колко дни ми остават докато вляза в 9 месец ,,че сега ако тръгне да излиза няма шанс да оцелее .
днес си взех резултатите от кум са ,нямам антитела ,слава бога.
А от това да имаш пролетно и лятно бебе по хубаво няма повярвай ми .Аз родих голямата на 5 Декември.и направо подлудях в къщи ,докато Април   родих малката ,само на вън ,разходки и много бързо се възстанових .

# 124
  • Стара Загора
Значи не съм сама в сериалите дет се вика Mr. Green
Слави когато го родих беше страхотна зима и рядко съм стояла в нас...притесненията ми са, че сякаш няма да знам как ще го обличам.
Боже броя часовете ако щешете ми вярвайте.....Броя само - да влизна в 7-мия месец поне да има шанс дет се вика детето - после ще броя до 8-мия месец...после до 9-тия и така докато не го гушна - дай Боже да ми е живо и здраво.
Луда ли съм? или просто бременна луда? Tired

# 125
Ако си говорим за лудости и аз имам какво да споделя.
В началото се будех с пот на челото и с мисълта, че раната от секциото ще се отвори.
След това преди всеки преглед отивах в кабинета с мисълта, че ще ми кажат че няма пулс.
Преди феталната не съм спала цяла нощ от притеснение.
Когато започнах да го усещам всеки ден, ако не се обадеше два - три часа и усещах как ми настръхва косата. Сега ако е много активен си мисля, че нещо не е наред.
Та, Херко, ти прецени дали си луда.  Hug

Сега най - странното е, че ме е налегнало егати спокойствието...  Tired

# 126
Едно такова драго ми стана като видях, че класната дава кураж на шубетата.  hahaha hahaha hahaha Все пак за мен тя и завеждащ шубето, така да се каже. Даже повече - тя го е измислила.  Mr. Green
Херко, зависи с каква настройка го приемаш секциото. Аз бях сигурно най-големия противник на това чудо, но наистина не е болка за умирГане.  Hug Ще те чакам да отчиташ след героично издържаното време без видеонаблюдение.  Heart Eyes
Исе, интимни сте си с тоалетната, така ли?  Grinning Скоро ще свърши. Аз нямам лоши спомени от гушкането с вецето, хем траеше до 15-тите седмици и двата пъти.  Grinning
Кроелка,  Hug и да не ти се налага да се срещаш с повече извънредни страхове.    bouquet
QueenBee, Ели, хайде лека и на вас.  Grinning

# 127
  • Стара Загора
Аааа ронко утре /сряда 5.01/ съм на преглед...месец мина от последния Crossing Arms С тоя Хепатит в града сега мозъка ми е зает с други дейности. Педи вика, че бил "най-лекия" Хепатит......и уж за бебето няма опасност...но... Blush много ме е страх.
За секциото - абе то че няма да умра - няма - обаче зор ми е на душичката  Blush
Исе гушкай гърнето - и това ще мине Hug Аз със Слави почти не повръщах...с Б2 обаче...до към 17г.с се отчитах по 1-2 на ден.
QueenBee значи не съм сама Mr. Green

# 128
Едно такова драго ми стана като видях, че класната дава кураж на шубетата.  hahaha hahaha hahaha Все пак за мен тя и завеждащ шубето, така да се каже. Даже повече - тя го е измислила.  Mr. Green
Нали знаеш, на чужд гръб и сто тояги са малко! Mr. Green Ама аз все това им викам - щом аз не полудях, значи на никого няма да се падне тази чест. Не само това, във връзка с полудяването на Хера, да кажа - Весенцето все ми викаше, че то ако се полудее е лесно, ама пусто и лудостта не ще да дойде да ни отърве от болните ни мозъци. Joy И си е баш тъй! Херич, чу ли? Не ни се полага и да полудяваме! Няма да се измъкваш така лесно!  Peace

Херко, а относно хепатита - няма ли начин да избягаш за малко от града, ако така те тревожи - например при някоя баба, знам ли? макар че вероятно лекарката ти е права, щом се води ЖК в града! А за раждането - опитай се да не мислиш за него като за изпитание, а като за момента, който ще доведе един малък мъж в прегръдките ти! Hug

Исе, а само сутрин ли е? На мен с всичките бременностти драйфането ми е продължавало до 12-та седмица някъде. При теб как беше с предишните?

Куинче, ми то тъй става - така сме свикнали с напрежението и страховете, че като се отпуснем малко и ни става странно. Може би защото вече си в по-късните месеци и затова ти е спокойно. Което е чудесно де! Hug

Кроелака,
как си днес? Надявам се няма и помен от зацапването вече и си по-спокойна.

# 129
Еми Светле само сутрин гушкам гърнето,но цял ден ми е едно такова гадничко.Ама да ти кажа и предните бременности ми бяха така.

Май и аз трябва да се разпиша в отбора на шубенцата Embarassed
вчера като чух за тоя гаден хепатит в Стара Загора и околностите и #Crazy ми стана зле,защото ние бяхме на нова година в Казанлък,а то си е на 30 км.Та така и не разбрах там дали има?
Иначе всеки ден влизам в едни филми,дето........... ooooh! ooooh! ooooh!,цели сценарии измислям.Да се чуди човек от къде ми ги ражда кратуната

# 130
  • Варна
Кроелка как си?
Момичета сигурно всяка една от вас при следващата бременност, след загубата на бебче я тресе здраво страха.
Аз все се моля да си имаме бебче и в същото време си умирам от страх при самата мисъл как ще изкарам 9 месеца, ако забременея. Да й боже да стане, но сигурно всеки ден ще си умирам от страх.

# 131
Марго,никакво умиране Naughty!Стискам палци скоро да се похвалиш! Hug
isepise,съчувставм ти за повръщането и гаденето!Аз до Коледа бях много зле,стигнах до повръщане на стомашен сок и невъзмижност да пия вода и да ям каквото и  да било!Запонах хапчета и съм значително по-добре!Надявам се и при теб скоро да отмине!
Кроелака,при теб какво става?  bouquet QueenBee  Hug T-Q Hug
Хера,чакам с нетърпение да се похвалиш как е минал прегледа следобед!
Момичета,това за хепатита е много зле,но четох,че при спазване на много стриктна хигиена риска е минимален!Аз бих се страхувала ако имам контакт с много хора!Тук зачестиха случайте на свински грип и много се притеснявам ,когато трябва да посетя болнично заведение за ЖК ,да си презаверя болничния или преглед!Моля се всички да сме здрави и да износим и родим здрави и послушни бебчета! Praynig
 Моята ЖК мина вчера-добре сме,мама дебелее,бяха мерки и теглилки и чухме тукащото сърчице!
Да споделя и с вас находката ,която за мен е страхотна-теста за определяне на пола на бебето след 6-7 гест.седмица!Говорих си с мамчета бременлиики от чужбинската тема-засега познаваемостта е 100%!Аз съм много впечатлена и ако знаех по-рано за него щях да си го поръчам!Пускам ви линк,макар че за всяка от нас е най-важно да са ни живи и здрави дечицата!
Прегръдки за всички Ви Hug Hug Hug
http://cgi.ebay.co.uk/Boy-Girl-Baby-gender-prediction-test-GENDE … sh=item230c86ab57

# 132
  • Стара Загора
Днес разбрах, че цял месец ме крепи мисълта за срещата с малкия човек Crazy макар, че исках вместо 10-15 мин преглед с видеозона искам да продължи докато дойде време да се раждаме Blush
Човекът си е наред...опънат като бей на плажа в Хавай и хич не му дреме, че майка му е в сериала ден и нощ Twisted Evil Отговаря си на седмиците...с дълги бедра и пишка Mr. Green и имам снимка с достойнството.
Доки днес каза, че ще раждам нормално - разбира се ако нещо не се обърне в последния момент.
Утре съм на кръв и урина и антитела - нова серия на сериала дет се вика Mr. Green
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3519651  нещо за тези дето носят под сърцето си пишки Mr. Green

# 133
Здравейте и от мен момичета, честит празник на именниците! На мен ми остава съвсем малко(термин 27-28 януари) и съвсем изкрейзих Tired..тази нощ имах чувството, че  ще родя, а е рано...мислех, че бебо си проправя път и усещах как костите ми се разширяват...май полудявам Sad

# 134
Galiki, стискаме палци всичко да е наред и да си имаш едно здраво и  пухкаво бебенце!  newsm17 Сигурна съм, че ще е така!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт