www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
По принцип за суми над 30 лв ,от държави ,които не са член на ЕС се плаща ДДС на  митницата.От dealextreme съм получавала поръчки над тази сума,но там имаше една опция да си купиш за 0,99 долара специална опаковка ,на която ти маркират пратката като подарък , за да не се занимаваш с митници

# 121
  • StZ
Що ли ми трябваше да поглеждам темата - и регистрация си направих Money

# 122
Поръчах и аз пробно и ще споделя после впечатления! Peace

# 123
И тук да не ви изгубя  Peace

# 124
  • София
момичета вие имате ли проблем с плащането през пей пал ? Аз сиакх да си пусна първата поръчка, но не ми позовлява.

от кореспонденцията ми с tinydeals по време на плащането в пейпал в notes им пишеш , че го искаш като подарък за да избегнеш митници.  Laughing
между другото кода работи 10% намалява без проблем : paypalusa

# 125
Поръ4ки над колко долара подлежат на обмитяване?

# 126
  • София
По принцип за суми над 30 лв ,от държави ,които не са член на ЕС се плаща ДДС на  митницата.От dealextreme съм получавала поръчки над тази сума,но там имаше една опция да си купиш за 0,99 долара специална опаковка ,на която ти маркират пратката като подарък , за да не се занимаваш с митници

# 127
дайте линк за тези опаковки  Peace

# 128
Да следя  Peace

# 129
над 150 евро вече дължиш и  мито

# 130
над 150 евро вече дължиш и  мито
Хубаво, ама тук пишещите и привикани на митница, са били с поръчки доста под тази всеизвестна за нас сума, над която облагат.

# 131
За колко време пристига поръчката?Току що пуснах,до коледа дали ще  пристигне  newsm78 ?

# 132
  • София
За колко време пристига поръчката?Току що пуснах,до коледа дали ще  пристигне  newsm78 ?
Няма никаква гаранция.Аз чакам от 11.11 една поръчка и още я няма, а вчера пуснах още една и още не е шипната.

# 133
  • София
и аз най-накрая успях да пусна 1-та ми поръчка.  Hug

# 134
  • София
Май на митница отива всичко, което е над 15 долара.Поне такъв спомен имам аз.

Общи условия

Активация на акаунт