Купуване на ЧИСТА ХРАНА

• 844 334
  • 6 804
  •   1
Отговори
# 2 745
И аз не разбрах статията какво общо има с Президент????

# 2 746
А, извинете - моя грешка. Изследването е за Мегле.  Grinning

Порових се защо съм го отхвърлила, съдържание на етикет не помня, но съм отбелязала, че е 80% кравето масло в продукта. Което значи 20% процента течности.
От друга страна, сравнен с други продукти, вероятно ще се окаже просто верен процент сочен в етикет.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 02:26 от ЖДК

# 2 747
Aз купувам Кериголд или Президент, ако няма Кериголд  Peace
Редовно правя яйца с него в тигана, никога не е пръскало.

Порових се защо съм го отхвърлила, съдържание на етикет не помня, но съм отбелязала, че е 80% кравето масло в продукта. Което значи 20% процента течности.

за да е масло трябва да е ~82% Wink Останалото е вода общо казано Simple Smile Ето.

# 2 748
  • на последния етаж
Купуваме масло Лурпак или Президент.

# 2 749
Благодаря Ви, ще потърся Кериголд и Лупарк. Признавам, че нищо не ми говорят имената Simple Smile.

# 2 750
  • на последния етаж
Ето как изглежда Лурпак (ние го купуваме от Метро):

# 2 751
  • София
Ето как изглежда Лурпак (ние го купуваме от Метро):

А каква му е цената?

# 2 752
  • на последния етаж
Малко по-евтино е от Президент, но не мога да кажа със сигурност...  Embarassed

# 2 753
  • София
Масло купувам рядко(правя го сама),само когато не съм набавила сметана.Ако на някой се занимава,може да пробва,отнема около 10 мин.Трябва сметана с висока масленост над 30%,купувам я от Метро или от ХИТ-а.Сипва се половината или 1/3 от еднолитрова кутия в блендера и се пуска на ниски обороти.В началото трябва да се спира и с лъжицата се обира сметаната от стените и се слага в в средата (към перката).Готовото маслото събира с ръка или лъжица.Аз го разделям на 3 топки ,две от които слагам в пликове и прибирам във фризера.

# 2 754
  • София
Това за правенето на масло ми допада - ще пробвам при възможност.  А каква марка сметана ползваш?

# 2 755
Аз купувам Голдендорф, но не съм го стопявала в тиган, мажа го на филия.
Кажете някакви бисквити, сладки, които да слагам за училище, досега все на Гулон или Маквитис купувам, но за разнообразие.

Аз слагам в кутията за храна - домашен сандвич без месо, домашен кекс или ако няма време бисквити BelVita с плод банан или ябълка.

# 2 756
  • София
Това за правенето на масло ми допада - ще пробвам при възможност.  А каква марка сметана ползваш?
Нямам определена марка,важното да е с висок процент масленост.

# 2 757
Това за правенето на масло ми допада - ще пробвам при възможност.  А каква марка сметана ползваш?

Което малко ни отделя от заглавието на тема, а именно за чиста храна, а не просто такава, която се харесва на някой. Каквато и да е сметана може да е много далеч от чиста храна  Peace

# 2 758
  • София
Това за правенето на масло ми допада - ще пробвам при възможност.  А каква марка сметана ползваш?

Което малко ни отделя от заглавието на тема, а именно за чиста храна, а не просто такава, която се харесва на някой. Каквато и да е сметана може да е много далеч от чиста храна  Peace
Частично съм съгласна с теб.В случая говорим за сметана,която би трябвало да е само пастьоризирана(а колко е чиста купешката сметана знае само производителя).Отдавна не съм купувала защото в момента ползвам масло ги (гхи).Иначе ако може да се намери директно от производител(някоя баба на село) ще е идеалният вариант.

# 2 759
Напоследък виждам, поне във Фантастико, пуешки бутчета! И съм толкова зажадняла за пилешка супа, че вече 2 пъти купувах. Не ми миришат гадно, като тъпканото с антибиотици и кво ли не пилешко. Та някой има ли информация дали пуешкото е толкова третирано като пилешкото или е по-чисто месо?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт