127 Американски мечти

• 32 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Boston, MA
Ааа, на мен ще ми е студено, но мога малките моржове да пратя.  Hug

# 466
  • The QC to be!!!
Vanh добре, че сте ок, сравнително, ужасно преживяване, но сте ок нали  Praynig

Титина - отговора е да. Има случай и кисти да се образуват. Но не се шашкай, както Ирка е написала, може да взеле в норма  Praynig, следи го и виж как е след месец. Не е прекалено високо, така, че споко  Peace

# 467
Бе хора я ми кажете как да готвя със  подправката орегано .В смисъл в кои БГ ястия си отива да я сложа ,може ли заедно с магданоз или само по едно на ядене?!Ей такива....
Имам пресен в хладилника и не искам да го хвърлям!

# 468
  • САЩ

Другото за което занм,  е огърлица от кехлибар. Сестра ми и течеше кръв до 9-10 г. След като казаха на родителите ми, макар и скептици пробваха и по съвпадение или не, този проблем изчезна  Peace

Абсолютно!  Peace Хитруша, виж тук, имат безплатна доставка.

Едира и Солей благодаря, но къде и кога се носи тази огърлица? Проблема е през ноща, а как да му увия огърлица докато спи? Или просто огърлицата се слага някъде около него? Изяснете ми моля ви   bouquet
Благодаря и на всички други които са дали съвети. Ще опитаме всичко и дано нещо има траен резултат. Не ми се прибягва още до обгаряне на капиляри че е болезнена процедура и не искам да го подлагам на това.

# 469
Hitrusha, мисля че витамин С ми бяха предписали за заздравяване на капилярните стени.

# 470
  • САЩ
Ван, боже сега дочетох, голям ужас! Дано си добре и изследванията отлични.

# 471
Хитруша, важното е да има директен допир до кожата. По принцип съветват през нощта да се сваля. Ти прецени къде ще е най-удачно за твоето дете - шия, ръка, краче.

Перкам с едни от новите обувки тук  Crazy (непозната ми италианска марка  Mr. Green) и се сетих за Прада-та на Лени. Как успя да ги потрошиш за 3 месеца?  Whistling Те Пейлес-ките повече издържат.  Laughing

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 14:53 от Solley.

# 472
Ванхорн,
Радвам се, че си добре след такъв сериозен инцидент!  Praynig се да са добри изследванията и да ни пишеш скоро, че първоначалният шок е в миналото!   bouquet

# 473
Ванхорн, къде си? Мислим те тук.

# 474
  • usa
Бе хора я ми кажете как да готвя със  подправката орегано .В смисъл в кои БГ ястия си отива да я сложа ,може ли заедно с магданоз или само по едно на ядене?!Ей такива....
Имам пресен в хладилника и не искам да го хвърлям!

ако ще ти помогне, орегано в бг наричат още риган. върви добре в пилешко, доматени манджи, аз го слагам в рибени също. върви добре с босилек. може да заместваш с него чубрица.

# 475
Ванхорн, къде си? Мислим те тук.

Цоне  Hug мерси, че ме мислиш!

Благодаря ви момичета!

Добре съм, чувствам се като "хит бай а трък", всичко ме боли и всеки муслул в тялото ми е на топка. Ще направя малко терапия да ми понаместят старите колкали, а болката казаха, че ще се увеличи още повече! Парацетамол за мен, друго не ми се полага!

Както се чувствах ужасно за възрастния човек- днес си е взел адвокат и си е ченджнал майнда- не била негова вината Laughing. За мой "късмет" се оказа, че сме с една застахователна компания- Олстейт... Доброто е, че не би могъл да смени решението на полицията и имам пълната подкрепа на индипендант уитнес!

Най- важното- Жива и Здрава съм- другото ще се нагласи все някак!

bouquet

# 476
Е, не само аз. Всички те чакаме да споделиш как си. Лошо за болката, ама ще траеш. Трябва да се кърми. Laughing А дядката виж какъв хитрец излезна, не бил той виновен, ама, ха! Хайде оправяй и тейк ит изи. Всичко ще се нареди със застраховката, най-важното е ти да се оправиш от шока.

# 477
Ванх, бързо възстановяване  и дано да са добре изследванията. .
Baby* много ти благодаря  bouquet, започвам утрото с песен

# 478
Ванх, гуш от мене  Hug Да се оправяш бързо!  Naughty

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 14:51 от Лeни

# 479
Ванх радвам се че си жива, здрава и звучиш по-бодро Peace Всичко ще се оправи  Hug
Лени съгласна съм с теб за обувките  Peace
Мацки така и не показахте какви обувки си купихте онзи ден Wink

Общи условия

Активация на акаунт