"Системата минус 60" - тема №16

• 35 780
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро, момичета!

Относно яденето на всичко сутрин, четете по-честичко темата и най-вече този линк, ако нямате книгата на Мириманова: https://docs.google.com/View?id=dgrjtw8v_24dbhj74hs

"Хранителен - До 12 всичко - но не всичко на корем. Ако ни се хапва шоколад, то да си купим черен и да хапнем няколко блокчета или половин. Да не става навик. Целта е постепенно организмът да отвикне от вредните храни, но и да не го лишаваме, ако вътрешният глас казва, че му се яде нещо. "

Демек, може сладко, но не прекалявайте. Послепенно отвиквайте от вредните храни и започнете да ги ядете по изключение. Сладкишите са едни празни калории, които вкарвате в тялото си - в тях няма нищо ценно, никакви витамини, минерали, да не говорим колко са вредни за зъбите - за какво са ви нужни тогава?

Аз за тези 6 месеца на системата почти напълно отвикнах от сладкото и да ви кажа, не ми и липсва. Тази сутрин ядох някакъв немски коледен кекс и сега ми е тежко на стомаха. По-добре да си бях хапнала млякото с овесени ядки и някой плод.  Confused

За кантара тази сутрин - 70,4 кг. съм. Още малко и при шестиците.  smile3521
И повече никога седмица!!!  Crossing Arms

Стеле, не се отчайвай - нормално е зимата. Тялото гледа да си натрупа запаси, за да се пази от студа.  Peace

# 661
Роси, обаче ако е много солено и кисело го измий, защото по принцип се препоръчват в малки количества. По-добре месо с кисело зеле ако питаш мен Mr. Green
И според мъжа ми също.На почит е месото Mr. Green

# 662
Здравейте!! Успешна и много минусова седмица пожелавам! Hug

Ден за отчет: -1,300 от мен за тази седмица, завърнах се.. Wink

*Галка*, няма лошо да ядеш сладки и тестени неща, щом ти се хапват, но не и през целият предиобяд до 12, а еднократно само за закуска! На мен също закуските ми почти винаги са такива, но ям всичко наведнъж и после гледам да правя пауза до обяда поне 4-5 часа, през това време пия само вода и евентуално си позволявам плод или изцеден сок, като се стремя това да стане около 30 мин. преди да обядвам или веднага след закуската.
маик, Hug Heart Eyes Честити ти 3 месеца и браво, още по-добре да се чувстваш и занапред и не само да заглеждаш, ами и да започнеш да си купуваш къси поли, прилепнали блузи и да ти е комфортно с тях! Wink
ДХ3, ами това, че не си мръднала, май е добре, важното е, че не си качила, а си задържала сваленото със системата, така ли да го разбирам.. припомни..
Роси_80, да, нормално е, системствай си търпеливо и вкусно и ще започнеш да виждаш и минусчета, няма начин! Случвало се е и други да се оплачат в началото, че качват, а не свалят, но не се замислят за причини и се отказват, браво на теб, че си наясно с нещата! Кисело зеле (сготвено - на сърми, манджа, не като салата) аз аз си ям, все пак не е всеки ден.
Бебоче, радвам се!! Hug То и тук снегът не става още съвсем за снежен човек, досега бяхме с децата на терасата да му се порадваме..
Стеле, не увесвай красивото носле! Hug Хайде тази седмица голям минус пожелавам!
Жаси, супер, съвсем  мъничко.. Hug

# 663
Сиси,след като родих имах да свалям 3кг.,нооо взех,че качих още 5кг. та станаха 8 отгоре. Confused Свалих 5кг. със системата много лесно,но се излигавих и я прекъснах.После задържах тези кг. ,но те са ми лесни за задържане,защото дълъг период от живота си съм си ги носила.На мен трудното ми е слизането под 70кг. Веднъж мина ли 70,става по-лесно.Сега съм 74кг.Целта ми е да смъкна едни 10 ,а после още 10,но не сикам да тръгвам с големи дисаги,че е по-трудно да устои волята.Simple Smile

# 664
Ох, как хубаво вали и трупа сняг, като бяла приказка просто.  Heart Eyes
Аз днес нямах възможност да обядвам, бях 3 часа на процедури за крака във Военна болница.
Закусих: кекс с кисело мляко и малко парченце баница
и обядо-вечерях в 16 часа с постен боб и макарони на фурна
В нарушение съм, но това е положението, нямаше друг начин. 

# 665
Голямо мъртвило тук, снегът ли ви затрупа.. Wink

ДХ3, познат ми е ника ти и се чудех.. чудесно е, че си задържала сваленото! Правилно - първо едната цел, псоле следващата, аз първата вече я постигнах, сега съм устремена към втората - 60, а последната още не знам каква ще е, но да има 5-тичка отпред..
Жаси, едва ли ще има големи отражения, случва се. Дано вече започнеш да усещаш положителен ефект от процедурите!
Бебо, идвай на отчет, ще ти го искам всеки ден, че да има контрол! Wink

З. Баница, изцеден сок от нар и портокал
О. Салата от моркови с копър, червена леща, 2 ромбчета плосък ръжен хляб, няколко маслини
В. Ябълка и кисело мляко

Хубава вечер!

# 666
Вярно голямо мъртвило, що така? Къде зачезнахте всички?  Crossing Arms

# 667
ДХ3, познат ми е ника ти и се чудех.. чудесно е, че си задържала сваленото!
Сиси,аз съм на галето от юлките сестрата. Simple Smile

Жаси,борят се с преспите и задръстванията. ooooh!

# 668
аз цял ден пакетирах. първо меденки, сладки, къщи и т.н. и после коледни подаръци. не допусках, че нещо, което по презумпция трябва да е хубаво и приятно, може да ми опротивее така. днес ми се събират 6 часа пакетиране, лепени и вързване, а имам и още. това правих и затова не списвах/спамих из форумите. обаче вече мога да ви туря снимки да не решите, че ви лъжа за количествата сладки:
http://majceto.snimka.bg/family/christmas-039-10.556077.21743430
развеселих ли ви  Mr. Green

сиси - че ти си слязла при 5-ците вече почти  Peace

жаси - имала си един твърде диетичен ден. дано не сгафиш сега вечерта като прегладнееш  Rolling Eyes

с вечерята не сколасах на време, но в 7 мушнах едно помело. в нарушение съм, но не голямо.

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 20:02 от маик

# 669
Ех, Деси, знаех си, че си ти, писах няколко пъти и  изтривах.. не знам защо се разколебах и реших, че бъркам!  Hug Още повече се радвам да те "видя" отново тук! Heart Eyes

маик, ама ти сериозно можеш да го превърнеш във втори начин за изкарване на пари от вкъщи, бих ти била клиентка! Hug Ооо, много далечни ми се виждат 5-тичките, сега се стегнах, но въпреки това нищо не се знае.. Утре съм решила да препиша от таблицата как съм отслабвала през месеците, застои всичко, един общ поглед от дистанцията на времето.

# 670
маик, страхотни красоти си сътворила!!!  Heart Eyes
Направо са уникално красиви!   bouquet
Художничка ли си?

Аз няма да оплескам нещата, още не съм огладняла изобщо, значи това ядене ми е било достатъчно за деня.  Peace
Пък и бързам, бързам, имам 10 дни да си стигна целта, дето си набелязах.

Сиси, ще ми е интересно да си постнеш резултатите, да видя къде са ти  били застоите.  Peace
Нали и аз по твоя път вървя сега.  Grinning

# 671
Здравейте момичета. Има ли място за новодошли? Simple Smile
Изчетох основните правила на режима ,надявам се ако имам въпроси ,че ще мога да разчитам на съдействието ви .  bouquet

# 672
Маик фен съм ти вече да знаеш!!! Crazy и 6 часа да опаковаш,признавам те,аз час ,два се мотах в кухнята с едни овесени бисквитки и ми писна яко Crazy
Сиси и на теб съм ти фен! Wink
Жасмин и на теб!Как се хвана и с нов хъс се запъти да сваляш килограми!като те четох напоследък как си ги поотпуснала нещата,4е и болестите Confused,браво  bouquet
айде да не продължавам,че ще ви основа фенклуб  на всичките тук.  bouquet
 motive   bouquet

# 673
amaretto, не съм се отпускала бе, единственото ми прегрешение беше около рождения ден, дето трупнах 1 килце, ама го свалих за 2 дни след това. Иначе, като си гледам данните по таблицата на Бебо, само на минуси вървя. Е, вярно, много бавно, ама все пак.  Grinning
Като влязох да ме оперират преди 50 дни, тежах 75 кила, в момента съм 70,4, демек, дори и лежейки през цялото това време на легло, съм свалила 4,5 кила. Брех, чак и аз се учудих. Ама така излиза, сега си гледах дневника и таблиците с резултатите.
Нямам отказване аз, трудно ми е да започна, ама хвана ли се с нещо наистина, може да пукна, ама не се отказвам.  Crossing Arms
Просто малко мотивацията ми куцаше, тресна ме една депресия, 40 дни на легло, почти неподвижна, направо ми се разказа играта. Но вече всичко отминава и се изпълвам с оптимизъм.
А и мъжете ме гледат с други очи, което е доста стимулиращо, бих казала.  Mr. Green Laughing
Дето вика Мириманова, искам да виждат у мен жената, а не приятел.  Stop
Даже се нахъсах и при 5-ците да сляза, но живот и здраве, догодина. За тази година целта е да се намъкна и закотвя при шестиците.

# 674
Здравейте Hug
На всички с минусчета-браво Hug
Жаси страхотен резултат за цялото време на легло. Супеееер Hug
motive добре дошла-приемат се нови с удоволствие Hug
Сиси страхотен отчет-браво мила Hug След празниците ще си скачам отново в системата и аз защото ще станат 3 месеца на успешно задържане на теглото Peace
маик ще гледам пак да пиша по-често.....Но последната седмица хич не ми остана време. Сега например ще ставам да бързам да разчистя и измия съдовете и да оправяме децата за сън Whistling
Стелету ще мръдне кантара за другия отчет Hug

Общи условия

Активация на акаунт