Кърмене и 90 дневната диета?

• 64 937
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
  • На топло...
jen, регулирала ли се е кърмата?
Аз бих изчакала още месец, за да няма проблеми в това отношение Peace...

# 211
Az bqh 2 dni na dietata i kurmanat mi namalq ,no az po na4alo si imam malko kurma vupreki hilqdite usliliq ,koito polagam za neq!
Kilogramite mi se ka4wat ,gore dolu polujenieto mi e kato na Jen!Za6to ka4wam kilogrami ne razbiram,a  ne sum smenila hranitelniqt si rejim,dori hapvam po malko ot predi da zabremeneq? Rolling Eyes

# 212
  • На топло...
Сесилия, съжалявам за килограмите...
И аз качвах (и качвам все още като не внимавам какво ям), отдавам това на побърканите хормони, пък нека си приказват хората, че от кърмене непременно се отслабва Peace. Лично моите са били винаги ориентирани в посока да се запасявам, откакто съм влязла в пубертета, така че кърменето не ми е някакво изключение.
Я сподели какъв ти е режимът. Не искаш ли да смениш разни по-калорични неща с по-малко калорични, да включиш повече плодове и зеленчуци, да пробваш как се отразяват ядките приерно на лактацията, и да опиташ с пиене на повече вода...
Сигурно може да се помогне поне за увеличаване на кърмата, без да се отразява на теглото Hug.

# 213
Влизам за отчет  Hug

Вече съм на края на 2 та четворка и резулатата е -4 кг, без да имам проблем с кърмата, но както беше посъветвала НАну имам повеч междинни хранения със ядки и сушени плодове  Peace

За сега не ми се отразява на кърмата, но изпитвам все още чуство за глад в следобедните чсове, ни с това ще се справя и също така количествата трябва да намалявам, но се опитвам постепенно, особено във вечерното хранне.

Сали действай както ти  е казала Нану, повече плодове и зеленчуци и много течности, аз пия и лактогонен български чай, ям сурови ядки всеки ден и за сега се справяме само на кърма  Peace

# 214
  • На топло...
jen, много се радвам как се справяте Grinning! Успех и по-нататък Hug!

# 215
jen, страхотни резултати, поздравления. Под втора четворка искаш да кажеш, че имаш 4 кг свалени за 8 дена? Да не е нещо от задържана вода? Някъде четох, че и рязко не е хубаво да се смъква, защото се отделяли токсини в кърмата, максимума бил около 4 кг за месец, но не претендирам за достоверност, само споделям.
На мен диетата ми се отрази зле на кърмата, намаля и т.н., затова я преустанових и си започнах някакъв мой измислен режим на основата на разделното хранене и за 2.5 месеца имам - 8.5 кг.

# 216
  • На топло...
Точно задържана вода е, първите няколко дни се смъква най-много оттам, после се забавя процесът Peace. Оптимално е да се сваля по половин до максимум един килограм седмично и то ако имаш много в излишък.
Права си, Бенджолина Simple Smile!

# 217
За 12 дни съм си с тези -4 кг, което потвърждава, че е вода, кърмата не ми е намаляла, освен че ми дойде цикъл и тогава малко се по промениха нещата.

Най-трудни са ми плодовите дни, направо откачам, днес ми е такъв и ми иде да се гръмна просто  #2gunfire, прималява ми постоянно, главата ме цепи и серизоно обмилям в тези дни да не ям сурови плоодве и зеленчуци, ами на пара  newsm78 пак не подправени

# 218
Имаш право Simple Smile Ама не ги мисли - ден като ден Simple Smile След първата четворка глада остава само в главата,  Peace а след водния съвсем Mr. Green

Обърнете внимание на количеството вода, което пиете.. Кърмата започва да си отива главно заради непиенето на вода, храната е чак след това.

# 219
  • София
Аз още не съм почнала диетата. Страх ме е от токсините. Преди да забременя я правих и в началото имах период на дискомфорт, виене на свят, абе личеше си, че нещо се променя. Сега смятам да задържа докато почна да захранвам бебето. Не ми се иска да ми намалее кърмата, защото голямата си дъщеря кърмих около 40 дни. Но ми се струва, че се поприбирам и свалям килца. Не съм се мерила от месец, че съм в провинцията. Но като се прибера ще видя. Обмислях до момента на 90-дневна да почна разделно, но ще видим. При мен повечее течностите влияят на кърмата. Като пия много и июям примерно диня имам доста кърма. А се случва понякога да ям по един път на ден поради липса на време  Confused

# 220
И аз бих изчакала до захранване.. или някой и друг месец след него... Предния път като я правих кърмачето ми беше на 1г.3м.  Peace

# 221
И аз се притеснявах като започнах, но не виждам никаква промяна в поведението на бабко, а и както Ваче е написла при мене течностите играят роля за кърмата. И след като има дни в които се яде по веднъж на ден, а тук се храниш три пъти, та дори 5 и то здравословна храна, не виждама причина да не се прави този режим. Точно дащото е режим, а не диета се навих да го правя. Поемаш всичси необходими вещества, но именао защото са разделни и при определени часове  слабееш. Не смъ се вманиеачила, просто се оптивам да си променя хранителните навици, тялото и да го съчетая успешно с кърменето. Първото си дете съм кърмила 1 година, вярвам че и сега ще се справя успешно.

# 222
Здравейте,
гледам, че тук никой не е писал от доста време и реших да подновя темата Simple Smile
Аз от вчера реших да започна с този хранителен решим.
Откакто съм родила, вече 10 месеца не съм мръднала от 70 кг. Кърмим се все още и ще се опитам да продължим докато слабея  Heart Eyes
Искам да стигна поне 55 кг  Whistling

# 223
Здравейте,
гледам, че тук никой не е писал от доста време и реших да подновя темата Simple Smile
Аз от вчера реших да започна с този хранителен решим.
Откакто съм родила, вече 10 месеца не съм мръднала от 70 кг. Кърмим се все още и ще се опитам да продължим докато слабея  Heart Eyes
Искам да стигна поне 55 кг  Whistling

zdravey, elena@. az sushto pregledah temata i reshih ot 03.10. da sum na dieta i az taka kato teb ot rzjdaneto predi 8 m. ne sum mrudnala i kologram, dori sum ka4ila 2-3. i reshih ve4e da se vzema v ruce. nikoi ne e pisal skoro, taka 4e maj dvete shte si davame kuraj.

# 224
  • гр. София
Мацки,привет!
Включвам се отново в темата,след няколкомесечно отсъствие и пауза след първите 90 дни. С 1-2 килца отгоре, все още с кърмаче и все така настървена да премахна следващите десетина килца.Честно да си кажа тази диета ми липсваше.Тук поне знам какво да ям всеки ден.Иначе толкова безразборно хранене-ужас.Отново с мъжът ми сме на старт и се надявам всички да достигнем до заветните килограми Grinning

Общи условия

Активация на акаунт