Кърмене и 90 дневната диета?

• 64 938
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
 Simple Smile Simple Smileуспех от мен! аз първи път я пробвам, но съм много мотивирана и съм сигурна че ще издържа. И ние така заеддно с мъжа ми си я почнахме. Той първия път свали 8 кг. за 27 дена и бях впечатлена от резултата, а той по принцип си е с много слаба душица относно храненето, но не беше особено трудно за него. Марая, ти колко свали първия път?

# 226
  • гр. София
QNII ,много е хубаво ,когато някой те подкрепя,а пък когато диетува с теб-страхотно!При нас даже и бабата се включи,та ми беше много лесно с готвенето.Първият път свалих около 10-11 кг. при условие,че имаше Великденски празници и накрая не бяхме много сериозни.И сега ако направя същият резултат -ихааа Joy Успех и на вас!

# 227
ох, дано, дано да се увенчае с успех. Писна ми всеки, който ме види да ми вика, че много съм напълняла и нямало ли вече да свалям излишните килограми. А сега точно тези техни думи ме мотивират още повече. Почувствам ли глад се сещам за някой от множеството познати, които са отбелязвали пълнотата ми. Laughing

# 228
Здравейте, момичета! Как върви диетуването? Мъжът ми се отказа от режима и това малко ме натоварва, че готвя две неща, но няма как. Искам да ви се похваля - през изминалия уикенд устоях на такива изкушения, че не може да бъде. Не съм имала възможност да се измеря на тояен кантар, но усещам, че съм се простила с някое  и друго килце Simple Smile Joy

# 229
  • гр. София
QNII ,поздравления! Ние започнахме с фалстарт и само се каниме....... Cry

# 230
Здравейте и от мен!
90 дневната диета я спазвахме с мъжа ми точно преди да забременея и все си мисля, че този режим ни помогна да стане бебка, тъй като преди това не се получаваше. Сега искам отново да я правим, тъй като имам да свалям много килограми - цели 20, но кърмя и не ми се иска малката да страда. Чета вашия опит с диетата и кърменето и виждам, че не при всички се отразява зле. Ще се престраша да пробвам, пък дано и аз имам успех, че не мога да се гледам вече търкалащя се  Embarassed
успех на всички  Peace

# 231
  • На топло...
Успех, Нутела Grinning!

Единствено се съобразявай с това да не гладуваш, да хапваш достатъчно и да е пълноценно!
Хляба не пропускай и ядките в плодов, не прави воден!

# 232
  • Пазарджик
nut_ella,

успех ти пожелавам. Може би ще искаш да прочетеш една тема, линк към която има в началото на темата, в случай че не си. Там доста подробно разгледахме именно този режим на хранене. Хубаво е да се има предвид, че на организма му е необходимо време, за де си възвърне предишната форма. Все пак за 9 месеца е създал, изградил, грижил се, хранил е и е докарал на този свят бебче. А това си е сериозна задача. За това е нужно да му се даде достатъчно време, за да се възстанови. А кърменето изключително много допринася за това, тъй като изгаря ей тъй около 500 калории.

# 233
mimsat, благодаря сърдечно за линка с полезната информация   bouquet
Нану, благодаря за съветите   bouquet
Надявам се скоро да мога да се похваля с резултат, макар и минимален  Praynig

# 234
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug
И аз от днес стартирах с диетата , че се налага ... вече съм на кг на които отидох да раждам че и отгоре , а качих само 13кг. и се върнах с 10кг. по-малко от болницата, но само качвам и качвам... та все нагоре вървят. Кърмя още при това доста, че детето ми е с абкм и кърмата му е все още от любимите храни.Надявам се да продължа да кърмя още дълго  Heart Eyes . Страх ме е да не ми намалее кърмата , но се надявам че като си хапвам добре няма да се случи. Ще ви следя с интерес.

# 235
Здравейте, момичета!!!
На 28 г. съм, имам малко бебче - на 7 месеца и половина, което все още кърмя, и съм 81 кг  Embarassed Преди няколко години, когато бях около 53 кг., изглеждах добре и се харесвах. Хранех се винаги разделно, спазвах правилата за часовете, и нямах никакви проблеми. После обаче ме налегна някаква депресия, и като започнах да качвам....до 73 кг. стигнах и на нищо не приличах. Успях да сваля 10 кг., но нещо волята ми започна да изневерява когато забременях Sad. Уж не хапвах много, но пък всичко ми се лепеше, и влезнах да раждам 86 кг. Излязох от болницата със 7 кг. по-малко, но т.к. не съм се ограничавала с храна, станах 83, после свалих 2-3 кг. чрез 90 дневната диета, но ми намаля кърмата и след 12 дни я спрях  Blush Сега обаче считам, че дори да намалее, няма де е такъв проблем, защото бебчето похапва и други неща и не е само на кърма. Надявам се да сваля 15 кг, а ако се стопят повече, няма да се разсърдя  Laughing
mimata14 , с теб започваме заедно, ще се радвам ако издържим до края.
Слънчев и успешен ден на всички  Hug

# 236
  • На топло...
Саманта, не знам защо ти е намаляла кърмата, но ако внимаваш да не гладуваш - т.е. да ядеш в нормални количества и от всичко, което ти е "разрешено" за деня, плюс ядки за закуска (която се препоръчва да е на всеки два часа до обяд) към плода, между обяда и вечерята допълнително плодове, вечер ако примираш също плодове и ядки; да пиеш добри количества течности - то няма да намалява Peace.
Просто имай предвид, че кърменето гори енергия, която организмът ако не си я набави от влизащата храна, му се налага да "пази като очите си" и да започне да се запасява, т.е. ти спираш да отслабваш и млякото намалява именно защото го държиш гладен Wink. Дай му да яде, но не пасти и торти и не на всеки 5 минути Grinning и той с удоволствие ще се раздели с излишното.
Консултантите препоръчват също така за плодовия ден да се хапне пълнозърнест хляб или мюсли! И това обмисли като вариант, гладът не е изобщо алтернатива!
Кърменето въпреки всичко си остава приоритет и режимът трябва да се нагоди към него Hug!

Успех ви желая, Миме и Саманта!

# 237
Добра вечер  Hug
Аз за днес съм почти режимна, като изключим това, че съм си сложила захар в млякото, защото ми се замая главата, но не го считам за чак такова прегрешение. З - ябълки, О - кисело мляко, В - прясно мляко със захар + малко сирене.
Нану - благодаря за съветите, ще се постарая да ги спазвам, защото знам, че си права  Hug Миналия път май точно това ми беше проблема - на закуска винаги съм яла само плодове, единствено през плодовия ден съм си позволявала малко ядки. Не съм се ограничавала много в количествата, но съм оставала и гладна  Blush За това сега ще се постарая да не го допускам  Wink
Лека и спокойна нощ, момичета  smile3524

# 238
  • Пловдив
И аз да се запиша в темичката на кърмачките, които искат да влезнат във форма  Grinning.
Досега само ви четях и черпех информация, но вече мога да споделя и личен опит.
Днес ми е 21 ден и вече съм -4 кг. Моите килца за сваляне не са много  - само 5-6, но на мен този режим на хранене доста ми допадна. Хапвам доста повече отколкото без диетата. Бебчо е само на кърма и си наддава повече от добре. Вчера се теглихме и е +850 гр. и +3 см. за по-малко от месец.
Чувствам се много добре и пълна с енергия. Надявам се така да продължавам.

# 239
  • На топло...
Рени, много се радвам, че стават нещата Grinning! Успех и занапред!

Саманта, другия път като решиш да си подсладиш млякото, може да си сложиш медец Peace. Богат е на прости захари, ензими, витамини и минерали, които ще са ти от полза повече отколкото рафинираната захар. Специално за сладостта му хубавото е, че простите захари - фруктоза и глюкоза - са много по-лесни, съответно бързи за обработка и доставящи енергия начаса, отколкото захарозата. И всъщност най се доближават до природата на плодовете, които ние като кърмачки сме привилегировани да хапваме и по време на режим в по-големи количества Wink...

Hug

Общи условия

Активация на акаунт