Кърмене и 90 дневната диета?

• 64 925
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
  • София
salzichkata, много добро постижение!

Аз, за 8 дни съм на минус 2 кг. Остават още 17.

# 166
  • гр. София
Привет!  bouquet
Записвам се в тази тема с голямо удоволствие , тъй като от доста време и се каня на тази диетка-и най-накрая  от 5 дни склоних и се почна;) Кърмя вече 9 месеца,стоя си на килограмите откакто съм родила 75-76кг, но за 5 дни- към 2кг. имам минус.Надявам се да не се отрази на кърменето новият режим на хранене.Желанието ми е за начало да се върна поне 65 кг, а после и 60 кг. Grinning
И на мен ми е слаб ангела, но засега удържам фронта с лееееки прегрешения. Laughing У дома е хубаво че и мъжът ми се е подложил на диетата,та взаимно се подкрепяме  Peace
Плодовият ден го заместих със зеленчуков,защото само с плодове много бързо огладнявам.
Успех на всички диетуващи и много минусчета пожелавам  bouquet

# 167
Марая, ти направо ме изуми - 2кг за 5дни! Пожелавам ти така да сваляш и за напред! Аз за един месец свалих 3кг. Преди няколко дни ми беше докривяло нещо и реших да спра диетата, сега ям всичко, което не ми беше позволено до сега. Ще се поглезя още няколко дни и пак започвам.

# 168
  • гр. София
salzichkata то не е хубаво толкова много наведнъж, но ми даде стимул за началото.Аз иначе все нещо хапвах,абсолютно безразборно.А най-хубавото е,че сега пия повече вода.
А ти се поглези и после с нови сили тук Mr. Green

# 169
Хайде и аз да споделя до момента какво ми е положението.. Crazy
Вече месец и половина съм минус 4кг.Нооо с големи прегрешения. Whistling
Марая на мен ми намаля кърмата почти 1/3 и затова не смея много да се лишавам, защото особенно в плодовите дни направо си нямах  кърма а и забелязах че малката предния месец е наддала много малко.Като цяло вече организма ми свикна на този начин на хранене и аз се чувствам много по-добре така.И разбира се започна да ми се връща самочувствието. ooooh! Party
Късмет на всички.  bouquet

# 170
Здравейте, момичета!
Днес ми е трети ден на тази диета. Надявам се, че ще имам воля да я издържа до постигане на желания резултат. И аз не съм свалила и грам откакто родих, да не кажа, че качих 2-3 кг. Според мен в основата на това стои кърменето и най-вече хормоналните промени, свързани с кърменето.  newsm78
До сега не съм се подлагала на диета, защото се притеснявах как ще се отрази на количеството и качеството на кърмата.
Моето кърмаче обаче поотрасна  Simple Smile, а и вече тръгнах на работа.... Надявам се скоро да се отбие.Така че смятам, че е удачно да започна диета.  Thinking

Бих искала да сваля десетина кг.  Rolling Eyes
Кантара сякаш не отчита понижаване на теглото, но аз се чувствам по-леко, а и панталона ми сякаш ми е по-свободен...  Rolling Eyes

Успех на всички!

# 171
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
приемате ли мен и в тази темичка?
И аз вече трети ден съм на този режим, за сега нямам проблеми, ама е прекалено рано. Много се чудя обаче утре какво да правя, дали да прескоча плодовия ден или освен плодове през него да хапвам повече ядки. Страх ме е да не намалее кърмата че сме изцяло само на нея все още. Confused
През бременността качих малко, почти нищо сладко не ми се ядеше тогава, но откакто започнах а кърмя съм направо като освирепяла, само на тестени и сладки неща налитам. Embarassed

# 172
  • София
Аз започнах тази диета преди около дава месеца.
За съжаление, обаче, спрях едва на третия ден.
Резултата беше рязко намаляване на кърмата, което беше възможно най - нежелания ефект.
За сега отлагам всички подобни начинания.
Но на вас желая успех!

# 173
mira sm, казваш, че особено в плодовите дни кърмата ти намалява драстично.. А, колко водичка пиеш през тези дни? Изкарах цялата диета /и то напълно стриктно и без нито едно прегрешение или поглезване/ и кърмата ми намаля само за 1-2 дни, в които бях изпила 2-3 глътки вода. Храната е такава и в такива количества, че не виждам начин кърмата да спре от диетата... Но пък непиенето на вода може да е голям проблем.  Peace

# 174
mira sm, казваш, че особено в плодовите дни кърмата ти намалява драстично.. А, колко водичка пиеш през тези дни? Изкарах цялата диета /и то напълно стриктно и без нито едно прегрешение или поглезване/ и кърмата ми намаля само за 1-2 дни, в които бях изпила 2-3 глътки вода. Храната е такава и в такива количества, че не виждам начин кърмата да спре от диетата... Но пък непиенето на вода може да е голям проблем.  Peace
Да има дни в които се изпускам (това е особенно когато съм в движение)...и не пия достаъчно вода ,но наистина забелязвам че като не се храня в този ден на другия просто кърмата ми намалява значително. ThinkingЗа това си прегрешавам чат пат. Whistling ooooh!Между другото смятам така да си се храня и след тези 3 месеца.

# 175
  • York
Не съм забелязала да намалява кърмата. След десетина дни завършвам режима.  Peace

# 176
Аз продължавам....
Днес ми е пети ден - т.е. белтъчен.
Вчера що-годе стриктно спазих зеленчуково-плодовия ден. Само на вечеря си добавих едно сварено яйце към салатата и парче сирене, че нещо ме болеше глава. То може и да не е било от глад, а от преумора - често ми се случва.  newsm78
Кантарът показва килограм-килограм и половина надолу.  Rolling Eyes Не е много, но..... като за начало....

Моля и другите на моя хал да споделят за кг!!!

А тези, които приключват - колко кг. смъкнахте за целия период?
Хайде, момичета, имаме нужда от стимул - доста е мудна тази темичка!

# 177
24кг за 91 дни... Не е малък стимул, но пък аз имах и още да свалям даже... Ма забременях  Heart Eyes

# 178
24кг за 91 дни... Не е малък стимул, но пък аз имах и още да свалям даже... Ма забременях  Heart Eyes
УУУАУ много добро постижение.Не е ли малко множко като сваляне?Браво.Това се казва силна воля. Peace
Аз след вчерашния ден(плодов) отново днес съм с малко производство кърма- въпреки големите количества течности.А и малката си суче както обикновенно...Ами не знам ама така стоят при мен нещата.. Crossing Arms

# 179
Не знам колко беше воля... повече ми приличаше на инат  hahaha
В моя случай не е много... Наистина бях... нечовек. Имах да сваля поне още толкова.. Нооо това ще го мисля чаааак след първата годинка на следващото кърмаче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт