Кърмене и 90 дневната диета?

• 64 934
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Привет на всички млекоправещи сладки дуди Simple Smile)))

И аз се записвам при вас - от няколко дни чета за правилата на диетата и вече събрах смелост за начало...Надявам се кърмата ми да не намалее драстично, че малката помпа е още на поискване. Simple Smile

Поздравявам всички с добрите резултати - невероятен стимул сте!!!   bouquet

# 196
  • Лондон
Има ли все още кърмачки на тази диета тук? Аз я започнах преди 3 дена!

# 197
  • гр. София
Има,има-вече съм към края и мога да кажа ,че успешно съчетавам кърменето и диетата( е имам и прегрешения Embarassed)Вече съм -10кг.

# 198
  • Лондон
Благодаря ти! И аз започнах, но все прегрешавам...  Embarassed

# 199
Здравей.
Мила мисля че бебока е още мъничък за да спазваш диетата.Защото малко или много се ограничаваш.Ти си знаеш най-добре но за мен тази възраст е най-важната- за да поемат малките всичко което им е нужно.Имаш време ще си възвърнеш килцата. Hug Peace

# 200
  • Лондон
И аз така реших. Тази година ще го караме без плаж  Wink Hug

# 201
И аз така реших. Тази година ще го караме без плаж  Wink Hug
Е ами не е болка за умиране догодина като пораснете ще си вече във форма. Hug Peace

# 202
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте дами
и аз се включвам към диетата ви , не съм отчела промяна в кърмата. Просто пия повече вода .
успешен дени

# 203
Привет Wink
До сега не съм пазила диети-това ми беше сефтето. Правих я около месец и половина, но не стриктно Crazy Резултат-минус 4кг (исках 5-6, съпруга ми смъкна 10), кърмя вече година и половина-проблем с кърменето не съм имала; обаче дойдоха Великден, Гергьовден...и минах на "зърнената"-т.е. к'вот зърна Mr. Green
Ест. вследствие на нея, качих 2кила, но не се терзая особено Laughing

# 204
  • Варна
Чудя се,мая се-за сега само запис Laughing

# 205
Днес започнах и аз да диетувам.Имам да свалям доста килца,а и качвам за страх след като родих Shocked!Дано и аз нямам проблеми с кърмата!

# 206
  • София
Здравейте момичета!  Hug
От кой месец след раждането започнахте 90-дневната. Засега само проучвам, защото малката бебка е още много малка. Но аз имам за сваляне доста килца... Rolling Eyes

# 207
добър вечер!
като ви чета, направо нямам търпение да родя и да започна тази диета: преди да забременея за втори път, 3 години се борих( ограничаване на храната и тренировки) с едни 5 кг. моито ми останаха от първата бременност, но така и не се получи. този път съм решила да спазвам този режим на хранене и след нова година може би ще се включвам по-активно в темата Wink
чета, че през плодово-зеленчуковия ден ви намаля кърмата и си мисля не е ли удачно през останалите дни, ако има излишъци на кърма, да се събира и съхранява, за да може да се дохранва с нея детето в по-немлечните дни. стига детенце да приема шише или хранене с лъжичка, ми се струва възможно Thinking

и още нещо-съпружето ми също има нужда да свали малко килца, които са му оформили бременна визия. иначе дупето, ръце, крака и рамене са му супер, ама това коремче-почнаха да му се подиграват, а майка му дори му прави забележки Crazy прочетох, че някои от вас карат диетата със съпрузите си, та моля да споделите: как ги мотивирахте иииииии стопиха ли им се бирените шкембенца?

успех на всички Hug

# 208
dessy encheva, по-лесно е когато и двамата сте на диетата-така никой на дразни другия с консумация на "забранена" храна Wink
Относно мотивацията-проблема е 3 дни-после си влиза в ритъм и при тази (9о-дневната) хубавото е, че не си лишаваш организма от нищо и не се чувства глад; освен през плодовите дни..но тогава ти, като кърмеща можеш да добавяш филийка пълнозърнест хляб, сурови ядки, варено жито, ов.ядки-неща които увеличават лактацията и не са чак толкова вредни Peace

# 209
Тема е замряла, има ли някой които прави режима в момнета  newsm78 Имам да свалям 30 кг Sad от две последователни бременост, една неуспешнаи една рискова прекаранана легло. За сега съм ограничила сладко, бяло брашно, количествата, мазнините, но ефекта е много слаб, килограми не мърдат, само леко се по прибирам. Решила съм да започна о тследващата седмица, но с допълнителни приеми на плодове , ядки и на кисело мляко в плодовия ден.

Общи условия

Активация на акаунт