! Честито и на всички с поводи днес!
.
.
Я кажете тези които пишете от по-дълго време дали може да се споменава?
Днес пак сме в криза с коликите
То е едно напъване от там следва едно повръщане от това,че се напъва и РЕВВВВВВВВВВВВВ
И времето е много гадно не е хич за излизане с тая мъгла,но по-късно ако се пооправи сме навън.
Оплаках ви се,а сега отивам да успокоявам малката и дано млъкне,че да мога да поуча малко. За захранването си мисля,ако си имам кърма от 6 месец,ако случайно започне да не и стига може и по-рано. Хубав и спокоен ден!

Заиграва се, вярно все още несъзнателно, с играчката на количката, много й се радва - http://oktomvri2010.snimka.bg/family/mama-smehorana.487768.21535073
, че всичко се контролира от нея. Имаш толкова много кърма, така че притесненията ти са неоснователни 
знам, че е така и именно заради това, че нещо ми е много стресирано, свекървата мнооогоо ме ядосва с тъпи изречения
. И хем не идва. Малиии, ако идваше сигурно вече щях да съм избягала
Бебка е прекрасна! 

.

Аз бях разглобена вчера явно с Т от днес съм с разстройство. Дани вдигна снощи Т. Ходихме на лекар, гърди чисти, гърло и уши ок, остава да е чревния вирус на баткото. Очаквам разстройство днес
В този ред на мисли Наде, тъй като вчера той много бързо вдигаше и се чудех какво да правя, като мога само Панадол да давам. За Нурофен са малки. И педи каза и в аптеката и аз допълнително звъннах вечерта в Бърза помощ, понеже с баткото ги редувам. И на самата му опаковка пише над 3 месеца. Сложихме му допълнително лепенка за понижаване на Т, някой пита за тях. Абе биват, май помогнаха.
!
.
.
.
.Препоръчани теми