Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 30 730
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Е,то човек да не сподели нещо. ок, само ще казвам колко отслабвам, че деситка така ме обвини, сякаш наистина съм алкохоличка.....само да се вталя и ще видите кой е алкохолен магнат Simple Smileкакто сме толерантни към дебели и слаби, нека бъдем и към такива като мен

Толерантни сме ...а какви сте вие  Rolling Eyesалкохолици ли Rolling Eyes...ето това неможем да разберем ShockedЕх сигурно е страничен дефект на Дюкан Whistling

# 121
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Е,то човек да не сподели нещо. ок, само ще казвам колко отслабвам, че деситка така ме обвини, сякаш наистина съм алкохоличка.....само да се вталя и ще видите кой е алкохолен магнат Simple Smileкакто сме толерантни към дебели и слаби, нека бъдем и към такива като мен

Ми споделяй.Нали и аз тва правя. CrazyТи кво сега ,вяра ли не ми хващаш. newsm78

# 122
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     (не)Обикновена, пробвай да размениш менюто за обяд и вечеря. Хапнала си повечко вечерта и за това си осъмнала с +, ако можеше да се метнеш на Кантарев по-късно, сигурно щеше да видиш минуса. Не се впечатлява толкова от 200 - 300 - 500 гр - това са си нормални вариации  Peace
     Падаща звезда, искаме и ние снимков мат`риал  Crossing Arms Но иначе, браво за хъса  newsm74
     кали 08, мани, голям проблам с тези зеленчуци - не се сещам даже за тях  ooooh! Blush
     tonnny_bg, тоя със слънчевата светлина зелен ли е  Thinking
     tante78, всичко е възможно  Peace
     *Дюкесса*, то от ваза до ваза... Ма като гледам твоя модел си е добър, бре  Wink
     desitka*, качваш, защото не пиеш достатъчно вода и при мен е така - може и нищо да не ям, но не пия ли вода - плюса ми е в кърпа вързан, а ако пък се отпусна  да похапна...
     петя1977, сигурно зависи от млеката, че някъде по света сас по 125 гр... Ако саси нашенски, по 400 и не хапваш други млечни освен кисело и прясно мляко, значи можеш спокойно да си мушнеш 2.
     nikolexa, препущане по 100 пъти по стълбите между трите етажа и премятането на поне 100 кила тежести на ден, без да броим 20 минути бърз ход на отиване и още толкова на връщане, брои ли се за движение  Rolling Eyes
     alex8273, винцето явно не действа, я се върни към вискито, може и от раз да се стопиш  Wink А сега сериозно - или престани да се хвалиш с алкохолните си "подвизи" или спри да се правиш на дюканка и чакай ефекта от спирта, а такъв определено ще има - аз поне дебел алкохолик не съм виждала  Thinking
     Сисссс, ти сега ли го разбра, душа  hahaha Heart Eyes
     Тъкмо щях да се жалвам, че МЦ - то ми се затри в небитието и то взе, че се появи, ака както обикновено на последък - без никакво предупреждение. Това вече на нищо не прилича, ша знайте  Crossing Arms Къде ми е ПМС - то  smile3511 smile3514 smile3516, искам си го обратно пък  smile3512
     То се е видяло, ча сега ще трябва да си кротувам но д - то, ми поне да раздавам козинките...

и да ви оставям да отслабвате...
          Лека, лека, розова и режимна  нощ  Hug Hug Hug

# 123
Малеее ако някой отстрани ви чете ,ще отърве нещата отмън . Joy Joy Joy
nikolexa ,може и да има резон в обясненията ти ,аз много не ги разбирам тия подробности .В началото като тръгнах на танцова си падаше по кило след това и аз щастлива и доволна .Сега обаче потя се като за световно (е ,сменяме темпото не е все скачане ,имаме и по-бавни хорца ),обаче не винаги съм с минус после. newsm78 Ест.не искам да се отказвам ,защото страшно много се зареждам с енергия ,а секса ...кво да кажа там малко куцат нещата ,добре че половинката е разбран човек . Flutter Чака ме сама да му скоча . Joy

# 124
Падащата,Корни, Hug Hug
И аз кУтУ вас минавам на "отверка"...Туй ще да е разковничето към бързото сваляне на килограми... Mr. Green
Кво съм се замотала на тая ми ти седма пейка... ooooh! Хем шА си джаскам коктейли,хем шА си слабея... Mr. Green
Аааааааааааа,мастика,мастика......  Drunk Drunk
Абе ще се сетите вие Naughty,с пиене знаете ли докъде се стига WhistlingАйде Сисс побутни малко че нещо мн.се заковахме на 6 пейка Party....давай смело пии си мастичка ,хапвай си фъстъчки и смело към шест newsm68 newsm08а

Ида,Милека,ида...Само още един месец коктейлчета и съм се приземила при вас,пази едно местенце до тебе!  bouquet

# 125
Малеее ако някой отстрани ви чете ,ще отърве нещата отмън . Joy Joy Joy
nikolexa ,може и да има резон в обясненията ти ,аз много не ги разбирам тия подробности .В началото като тръгнах на танцова си падаше по кило след това и аз щастлива и доволна .Сега обаче потя се като за световно (е ,сменяме темпото не е все скачане ,имаме и по-бавни хорца ),обаче не винаги съм с минус после. newsm78 Ест.не искам да се отказвам ,защото страшно много се зареждам с енергия ,а секса ...кво да кажа там малко куцат нещата ,добре че половинката е разбран човек . Flutter Чака ме сама да му скоча . Joy

Тони,това килце дето си го хвърляла не е било изобщо мазнинка, а по скоро задържана преди това водица.

За да хвърлим 1 кило мас трябва да изгорим около 7000 ккалории.Една жена на ден гори има-няма 1600-1800, с нашето ядене(смисъл нашия режим) вкарваме около 1500-1600. 1 час тренировка 400-600 ккал. Бая зор си трябва да падне 1 кило мазнини.Не искат лесно да се топят гадините, пък толкова лесно се трупат.Затова тия всекидневни + и - нямат никакво значение, мериш се информативно,но изводите се правят на около 7-10-дни.Нещо като температурата- всеки ден температурата са мени има по-ниски има и по-високи, важното обаче е че като вървим от лятото към зимата глобално падат.Така и при нас- важно е да сме в посока лято-зима а не обратното. Laughing Laughing Температурата за деня е само подробност и остава в историята.

# 126
Здравейте.
Не съм писала скоро ,та да се отчета.От 2 седмици съм в трета.Влязох 2-3 кг над целта,но мъжо отсече "повече не".Държа 59 засега.Дано все така да е.Свалих 10 кг, сега остава да си задържа постигнатото Peace
Успех на всички:)

# 127
Я кажи какво ,по колко и как ядеш ?

В последните си постове съм пуснала менютата си за трите изминали дни. Може да ги погледнеш, ако ти се занимава. Rolling Eyes

Менюто днес:
Закуска - тричава питка/падат се на моята порция 3 с.л.овесени трици, 1/4 от яйцето, 1/2 с.л. 0,1% кисело мляко и 1/2 с.л. извара/+чисто кафе
Втора закуска - 2 сварени яйца+чисто кафе
Обяд - едно пилешко шишче/купешко/ от бяло месо+1 кофичка 0,1% кисело мляко
Втора закуска - чисто кафе+извара/не знам колко, ядох с лъжица от кутията  Blush/+един чай Билкана 3
Вечеря - телешко месо /500 гр. чисто телешко, сварено, а след това печено в йена във фурната с черен пипер, сол, 1 ч.ч.1,5%  Blush прясно мляко и част от бульона - май изядох половината  Mr. Green, ама ми хареса!/+кола-лайт/хем не я харесвам, ама като ми е пред носа и я пия! ooooh!/

Очаквам да кажеш, че ям малко!  Blush Ама какво хапвате вие, когато сте на работа? Варени яйца мога да си вземам, ама всеки ден по 2-3, бива ли? На обяд мога да си позволя максимум 2 пилешки шишчета или пържоли /финанси, к`во да се прави  Tired/. Евентуално риба тон консерва, ама се притеснявам да не омириша много офиса  Mr. Green. Кисело мляко... и к`во друго? Вакуумираните пуешки шунки и филета подходящи ли са? Сега поне захладня и мога да ги държа отвън на прозореца  Simple Smile.

На въпроса - Как ям? Сутрин в къщи, после в офиса. Обяда на крак в едно Бързо хранене, че да можем да се пошматкаме с колежките за тоя един час, дето са ни го отпуснали. Следобедните похапвания обикновено са в къщи, като се прибера и вечерята също.

И  Praynig кажете някаква кльопачка с повече извара, че лакомото дупе си взе две големи кутии и сега се притесних, да не я разваля. Домочадието и те много и се точеха, ама нещо взеха да бият отбой. Пък и трябва да изядат сиренето, за да не хвърля и него  ooooh!.

P.S.: Сега си четох тИфтерЯ с менютата и теглилките  Rolling Eyes, ми то, реално погледнато, за 3 дни съм свалила /от + и -  Crazy/ точно 600 гр. К`во повече искам и аз не знам! Laughing Ша мА прощавате, ама явно ме бие съчмата на моменти, а и като съм решила, че няма да тръбя, че съм и на каква точно диета съм, за да има изненадани накрая  Sunglasses, ще ви дудна и мрънкам тук! Скюзми!

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 21:33 от (не)Обикновена

# 128
  • Burgas
Ами момичета относно движението, според мен е доста важно. Преди не слизах от колата, а сега като ходя до университета и се връщам пеша , сякащ нещата стават по-бърже. Mr. Green

Сащо така лятото не спирах да ходя въобще , не използвах превоз и мн барзо се свалиха тия килца. Иска ми се и сега да ходя на танци , но незнам в София , някъде около НБУ дали има  newsm78

А водичката трябва винаги да ни е под ръка  Wink
 Пожелавам Ви лека и отслабваща вечер  Heart Eyes

# 129
(не)Обикновена,аз не мога да разбера защо искаш да ползваш готова храна ?Значи аз като ходих на работа и бях във втора фаза в П дните си приготвях от вкъщи т.е. отделям си от вечерята в едно бурканче пиле фрикасе,дробчета печени,варени сърца ,воденички със заливка примерно ,сварявам си яйца или на омлет си взема,за следобедна закуска си правех кремче от кисело мляко и степче ,пия си кафето ,водата в торбата и така отивам .За ПЗ дните сготвено на ядене месото със зеленчуци,пак десертче за следобеда и водата.В трета носих и плод .Абсолютно лесно ,сигурно .Триците или на питка ,или на каша в буркан.Вадя си буркана и си хапвам в обедната почивка.Не виждам нищо нередно .Но не съм купувала от заведения за бързо хранене готови храни .Предпочитам да знам как съм ги приготвила ,отколкото да се чудя кво има вътре и колко сол аджеба са ми набухали.Ти тоз вариант не го мислиш ,а си струва . Peace
nikolexa,май наистина ще се меря на 10 дни ,че иначе много се депресирвам и все се чудя как Мастър4ето яде всичко и си седи на 61кг ,аз качам обаче .Е,може и щото още нямам 6 месеца в четвърта ,може понататък да се регулират нещата ,знам ли. newsm78
Благодаря ти много за разясненията.  bouquet Hug

# 130

nikolexa,май наистина ще се меря на 10 дни ,че иначе много се депресирвам и все се чудя как Мастър4ето яде всичко и си седи на 61кг ,аз качам обаче .Е,може и щото още нямам 6 месеца в четвърта ,може понататък да се регулират нещата ,знам ли. newsm78
Благодаря ти много за разясненията.  bouquet Hug

Тони,мери си се,то вече си имаш навик ,пък и не е лошо така да те държи нащрек да не се отпуснеш.Но не си прави изводи.Записвай си данните и после ги сравнявай с тези от преди 10 дни.И недей прекалява с водата след танците.Ставаме като гъбата(сюнгера).Изстискаш ли водата до край, после попива два-пъти повече.Наблегни на водата през деня.

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 22:20 от nikolexa

# 131
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
/не/обикновена  колко грама ти е обедното мляко?Защото виждам че и пасле си ползвала още 1ч.ч.пр.мл.Нали си наясно че 250г. на ден не е желателно да се превишават.

# 132
  • По света и У нас
Здравейте!
На режима съм от 2 месеца(писах в предната тема). Бях 58-59, целта ми беше 55-56. Направих 2 седмици 2-ра и влезнах в 3-та с 55-56кг. По време на трета смъкнах още няколко - сега съм 53-54, много съм довлна от резултата. Имам още 20 дни в 3-та и минавам в доживотна. Пиша отново тук, защото след няколкото ми поста в предната тема много от дюкесите ме смъмриха за решението ми да мина на режима - било за сваляне на повече кг., нямалко да си запазя кг-те в 3-та фаза. Та сега пиша, за да кажа, че все пак и за малко килограми е приложим режима и няма проблем с 3-тата фаза.
Дори има и други резултати - промених голяма част от хранителните си навици, чувствам се много по-добре физически и ми се засили имунната система
Ще продължа да ви следя. Желая на всички да постигнат и най-вече да задържат желаното тегло! Успех, момичета!  bouquet

# 133
/не/обикновена  колко грама ти е обедното мляко?Защото виждам че и пасле си ползвала още 1ч.ч.пр.мл.Нали си наясно че 250г. на ден не е желателно да се превишават.

Обърках се!  Simple Smile
Не беше ли 250 мл. за прясното мляко, а за млечните като цяло - някъде около кг.?
Или аз съм се заблудила нещо?
Кофичката кисело мляко е 400 гр., а чаената чаша прясно  в телешкото реално трябва да се раздели на 2, защото аз изядох половината манджа! Не, че не можех и още!  Mr. Green

(не)Обикновена,аз не мога да разбера защо искаш да ползваш готова храна ?

Не, че се натискам, разбира се! Явно ми липсва тренинг. Преди година, когато бях на ВМ-НВХ ми беше по-лесно, грабвах парчето кашкавал и шепа ядки и готово. Сега се настройвам на по-друга вълна. А и имам лошия навик да се натъпча едното хубаво и вечер обикновено не остава нищо за "буркана". Ще се постарая повече! Peace

# 134
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Вярно че кис.мл. можело повече от 250г. ама кой да прочете.Ако може да ме извиниш за смъмрянето грешката е моя.

Общи условия

Активация на акаунт