Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв тип диета следват участниците в дискусията?
Какви са основните характеристики на режима на хранене, обсъден в дискусията?
Какви са някои ефективни стратегии, които хората използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв тип диета следват участниците в дискусията?
-
Какви са основните характеристики на режима на хранене, обсъден в дискусията?
-
Какви са някои ефективни стратегии, които хората използват за поддържане на здравословен начин на живот?
Хората споделят различни стратегии за поддържане на здравословен начин на живот. Някои от тях включват консумиране на нискомаслени млечни продукти, увеличаване на приема на протеини и намаляване приема на въглехидрати. Освен това те използват витаминни добавки като калций, магнезий и Омега 3-6-9 мастни киселини за подпомагане на загубата на тегло.
-
Какви са някои от резултатите, които участниците споделят след спазване на диета?
-
Как се прави чай от коприва и какви са неговите ползи?
, без да те апострофирам и признавайки правотата на поста ти за това, че тук е Дюкан и разискваме какво е разрешено, си позволявам една вметка, че въпроса беше - може ли да се пият степчета вместо вода и дали същите са разрешени т. е. чистата вода да се заменя с разтворима напитка и аз също като част от преждепишещите изразих становище, че въпреки, че степчетата са позволени и разрешени и дори понякога вкусни в зависимост от аромата им, не стават за заменяне на чистата вода. Не иде реч колко са здравословни степовете, ползвала съм ги поголовно, с времето ограничих консумацията им до пълен минимум, да не кажа абсолютна нула, ноооо да се заменя водата изцяло или в голямата си част със степче, не отговаря на препоръката да се пие чиста вода. Това е
.
. Първоначално я прочетох цялата. А сега препрочитам само частта за фазата, в която съм. Така хем си затвърждавам какво бива и не бива, хем не се обърквам излишно.
много си точна, не ги взимай лично тези работи. Онзи ден даже се сетих за теб пак в този смисъл защото попаднах на един измислен френски форум върху режима и имаше там една дето беше родила в четвъртък и в неделя вече беше стартирала ударната , и една друга дето се информираше нещо за менюто на 9-годишния си син.Викам си, къде е Вещи да ги подбере тия .....(тук си спестявам епитетите) 
:Такаа, лятото както и сега мн.често ми се случва ,да не мога да преглъдна вода нямам представа защо така ми става ,но направо ми се повдига от водата,и затова съм си разтваряла степче и така поемам достатъчно течности,а и чая (не че го обичам),вместо подладител слагам малко степче и става плодов чай 
По заформилата се тема - наскоро започнах да пия пак безалкохолно, бях го спряла, защото нали уж от газираното ставал целулит
Но от скоро пак си пийвам количка, лайт естествено и други безалкохолни, като предварително чета състава, да нямат захар. От 2 месеца съм на Дюкан и напоследък обаче забелязвам, че като огладнея не изпитвам нужда да ям тестено (както беше преди) или сладко, а месо. Яде ми се постоянно и само месо.
Аз предпочитам за себе си чистата вода, въпреки че често се случва половината течности за деня да са степчета или студен чай с подсладител - просто има дни, в които водата не влиза и това си е
А, и не се пали толкова - всички тук са разумни хора, предполага се
Стра`отна си 

, че имам и още да пиша