Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 31 165
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Вещи, само си мислиш, че имаш фобия, защото не познаваш Сиссссс  Wink Ама иначе, ето - кафенце за успокоение  Hug

Кантарев така се е разтанцувал..., с `нам си колко по-лека ме изкара в сравнение с вчера. Не че се оплаквам де, да не си помислите такова нещо  Peace
     Хайде, хуквам да бъркам трици и да пия вода, а на вас пожелавам усмихнат, спокоен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 481
Добро утро .
Аз да се похваля.След протеините вчера ,днес съм с огромеен минус -61,500 .Айде още малко и ще стигна 60 ,че даже мисля и една трета да им спретна на тез 3кг. Peace Party Днес пак протеини ама с рибка.Вчера си купихме карагьоз и днес ще му се наслаждавам . Party Flutter
За водата да кажа аз си пия чешмянка и ако си забравя шишето в къщи,карам на минерална.Ама то рядко се случва ,щото си свикнах да си излизам от къщи с водата.
*Дюкесса*-огромно благодаря.Ще ти пиша на лични. Hug Hug Hug
Ставам да приготвям ученика .Айде до после ,сладурки. Hug

# 482
Добро утро   food010 За водата аз нали имах проблем,че когато съм на работа не мога да изпия и 0,500л., но вечер си ги набавям около литър още от към степчета и вода.Но откакто ви послушах съвета да пия вода като лекарство сякаш по се получава.Насилвам се, но през деня го докарвам литър.Сутрин и вечер вече също си пия вода.Абе започнах да свиквам с нея.Даже съм намалила степчетата и водата си е по-добре.За отчет от кантара от вчера съм 0,500гр. минус и днес си го засържам. newsm03Дано  да почнат килцата да падат.Вече се зачитам във всичко което си купувам, като съдържание. Хайде хубав дени от мен.smile3525

# 483
Добро утро и от мен! Нямах търпение да дотърча от кантара до компютъра, за да се похваля. Видях най-после 6-тицата отпред. Боже каква радост, какво чудо. Кантарчето показа - 600 гр или 69,900, започва с 6 и няма по-щастлива от мен.  Crazy Crazy Crazy  Веднага ще преместя и линийката!!!   Flutter

Пожелавам приятен ден на всички и много минуси!!!
 lovekiss

# 484
Щях да казвам ,че вчера си пекох пиле от Лидл .Момичетаа,огромна разлика.На етикета пише 100% пиле без вода и добавки и наистина си беше така.Почти не пусна течности и минуса ми е голям заради него.Обикновено в протеини като карам на пилешко ,свалям около 800гр ,а сега 1,800  Party Party

# 485
Хелоу
Помните ли ме?
Имам въпрос  Simple Smile

Влязох в трета с гръм и трясък, буквално. Миналата седмица и изпуснах края. Добрата новина е, че нямам плюс. Държа си тези 53.5-54.00, на които влязох.
Сега обаче мисля да се взема в ръце преди да съм сгафила.

Ето и въпросите:
1. След като вкарваме по мъничко кашкавал, това би трябвало да значи, че и сиренето е разрешено, както и  нормално кис. мляко напр. 2%. Права ли съм?
2.Въвеждам ли готвенето с мазнина, макар и мъничко както и в салатките?
3.Как стои въпросът с алкохола? Не че съм се залетяла, по принцип пия много рядко, но идват празници поводи и искам да знам.
4.Как стои въпросът със сладкото? Само при галите ли или може чат пат мъничко за разкош?

Иначе започнах да си добавям по малко захар в кафето вмсто подсладител, не съм сигурна дали това е правилно.

# 486
  • По света и У нас
Здравейте, сладурки  Hug Вече са поднесли кафенце, ама хайде и аз да сложа едно за проспаланките като мен

Поздрави на всички за минусчетата  smile3525 Дано Кантарев да продължава с това темпо да ви радва.
Вчера направо преядох - абе защо така, ям,ям стомахът ми не може да поеме повече пък ми се яде. Как стават тия неща, не знам Thinking Но при всичката ми лакомия, днес съм -0,500  Simple Smile От тази трета май няма да излезна - все си викам хайде още 10 дена останаха и хоп - взема че смъкна килограмче и си викам, абе чакай да го затвърдя с 10 дена и то пак взема, че смъкна и ..... края къде ще се види не знам. amiiii
доня КОПРИВА, в трета може да си хапваш сирене или кашкавал по 40гр. на ден, не повече, май беше с до 40% масленост (ама то в магазина трудно можеш да намериш по-маслени от 30-35%). За готвенето с мазнина, алкохола и сладкото - само на галите. През останалото време трябва да е без тях. Не претендирам за много компетентно мнение - нека по-старшите да ти кажат със сигурност, но аз така мисля и така действам в моята Трета.  eat

# 487
Добро утро Hug Hug Hug
Ей немога да си отворя очите тази сутрин ooooh! ,докато се излюпа и станало обяд Laughing
Е с Кантарев сме в добри отношения въпреки МЦ -600гр. newsm68
bibina1980 добре дошла на 6пейка,голям тласък е било ,като гледам колко минусчета има тази сутрин  HugНапомни ми за моето сядане на 6 ,какъв вик беше в 5ч.сутринта  Joy,изкарах акъло на мъж ми Joy,тц,тц колко малко му трябва на човек да е щастлив Party
Лек и усмихнат ден Hug Hug Hug

П.П Сериозно се замислям за коледната среща,дано не ми мине котка път Whistling

# 488
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Добрутро !
Току що ометох половин доза от бискивтките на Тумба-лумба.НЯмах канела и сложих езенция кокос.МММММ няма такава вкуснотия.Особенно в комбинация с кафенцето. Crazy
За целите на статистиката да дам отчет.Боря се да закова на 74.В протеиновите дни го видях,но сега отивам на ПЗ и мисля ,че няколко дена ще е само мечта.Все пак ще си чакам търпеливо и режимно,все ще ме огрее. Mr. Green

# 489
ОоооооооооооооооооХ ! Много се дразня с тези есенции =(((((( ...
Откъде си ги намирате , момичета ? Аз в билла си бях намерила само лимон , ванилия и ром ... УМИРАМ ЗА БАНАН , КОКОС ... и какви ли още не , но за тези най-вече ... Кажете - откъде си ги купувате =(((( ... ?

# 490
Миленка и аз  за това се замислих, колко мъничко му трябва на човек да е щастлив! Преди 2 месеца и нещо не можех дори да си мечтая за това кантара да ми покаже 60 и няколко кила, а сега ... То няма такова щастие. Не съм крещяла, но чак се разтреперих от вълнение. Целта ми вече е по-близо, само ня'кви си 10 кила. А и бебчица вече е по-добре, дано повече не се разболява така. Така, че щастието е двойно!!!

# 491
 Здравейте  Hug
 Влизам да се разпиша само набързо, защото от опит знам, че занемаря ли писането тук ...и прасето разбива портата....  Crazy
 Аз нещо се разболях...но се старая да съм режимна... Кг ми за две седмици на трета олекотена са -2  Mr. Green, а в см основно на талията е разликата и именно -7см  Grinning  Много ми е доволно, защото всъщност там ми е най- големият проблем. Видяло се е че с тази скорост до коледа няма да приличам на това на което искам да приличам...но пък до лятото би трябвало да съм в приличен вид за бански  Mr. Green
 Отивам да си полежа отново, а по късничко ще се опитам да ви изчета...че вие не се помайвате...две дена не съм ви чела и сега три часа ще си имам занимание  Crazy
 Хубав ден ви желая...режимен и отслабващ  Hug

# 492
Здравейте момичета! Някоя от вас имала ли е проблем с МЦ,в смисъл голямо закъснение или подраняване,и изобщо дали Дюкан му влияе?

# 493
Привет и от мен момичета за отчет -0.400 Хей bibina наистина е готино да видиш 6 отпред напълно те разбирам.Лек и отслабващ ден на всички smile3525

# 494
velveta на мен първия месец от диетата ми закъсня и ми вървя 1 ден, но после започнах да пия рибено масло и всичко вече е ОК. По принцип знам, че Дюкан си влияе на МЦ. Беше дискутирано и препоръчаха рибеното масно. Аз ти гарантирам, че наистина има ефект от него.

Общи условия

Активация на акаунт