Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 30 656
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Rage Rage  Confounded
Нищо не стана с моята майонеза.
Ядосах се! yahoo_49
Два пъти се опитвам, все се пресича.

Ако пробваш после с пасатора не се ли оправя?

# 706
  Добър вечер , прекрасни !  Heart Eyes

Подготвяме коледна Бургаска среща на слънчевите дюканки! Датите са 18-19.12.2010год. , часът още не е определен , заведението : предложение от Съни http://restaurantprishopa.com/index.php , добра кухня и обстановка .
Моля , всеки желаещ и имащ различни предпочитания да ми пише на лични за да се организираме.
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 707
петя1977, аз съм от тези, дето мноооого уважават сухите колбаси и съм голям фен на суджуци и луканки. Позволявам си ги често, но внимателно чета съдържанието. Държа да имат само телешко месо (в доста колбаси, въпреки, че пише "телешки" има и свинско месо, кожички, свински протеин, сланина...) и да не съдържат захар (позлва се за консервант).
Макар в заглавието да пише без луканка и според мен може телешка луканка и телешки суджук, но както е казала и Деситка трябва внимателно да се четат етикетите и разбира се да не се злоупотребява с количеството, ама като ми омръзне пилето и рибата(която така или иначе рядко хапвам, не съм голям любител), луканката и суджука са ми глътка разнообразие, особено като добавка на овесените солени бисквитки или към пицата(с овесен или яйчен блат) Peace.

Ще си хапна пък каквото тва! ама ха... Laughing

bouquet Благодаря ви момичета, лека вечер !

# 708
  • София
Rage Rage  Confounded
Ядосах се! yahoo_49

И аз като Вещи процедирам  Laughing Правих един път, пресече ми се, разбира се, но я пипнах с пасатора и стана идеално гладка-прекрасно допълнение към сварените ми на пара броколи  Grinning

# 709
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     tonnny_bg, как са ти болните слънцича  Hug
     Ухааа, Klee, чакам го вече с нож и вилица нашето зеленце, че тази година, за да не се мъча да го къпя, разпоредих да е с по-молко сол  hahaha Как ми се хапват едни сармички...    eat
     sollarism, Честит втори дюки рожден ден   bouquet
     desitka*, и аз съм на същите, но с Лутеин, че нали съм кьорчо... Аз редовно си ги пия, защото съм ги цвъкнала върху кафемашината - да ми се набиват в очите, обаче... забравямм да си ги купя  Blush Ей на и сега цяла седмица се каня  ooooh!
     Coolmummy, за можене можеш, защо да не можеш, но аз на твое място не бих го яла през ден  Peace
     петя1977, мисля че не е проблем. И аз днес обядвах с една телешка пастърма, че бях в движение и нямаше друго, ама още ми е солено от нея, та кой знае колко от водата, която изпих ще си остане за утре да тежи  на Кантарев...
     (не)Обикновена, аз с нормалната нее мога да се преборя, ти за дюканската се тюхкаш, я да не ти пука  Peace
     Ако знаете как геройски се натъпках със сомче, "пържено" на грил - тигана..., то си стана направо пържено де - толкова мазнина пусна... и една огрооомна зелена салата с репички и кисело млекце... - направо ще се пръсна  Blush
     Хайде сега `фиСиЯлно да обявя:

Коледна софийска среща на 18.12 от 17 часа в Дивака на Гладстон!
                                Моля, желаещите да се записват на лични при мен  Hug

Като глдам половиния как сладко захърка... май е време да раздавам козинките и да се гушвам и аз  smile3524

Хайде, лека, мека, палава и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 710
Rage Rage  Confounded
Ядосах се! yahoo_49

И аз като Вещи процедирам  Laughing Правих един път, пресече ми се, разбира се, но я пипнах с пасатора и стана идеално гладка-прекрасно допълнение към сварените ми на пара броколи  Grinning

Аз пък утре ще я правя в млековарката  и така няма проблеми със загаряне и пр. Махам онази тапа дето я кара да свири и така ...По тоя начин си правя и кремчета, и няма проблем.

# 711
 Добър вечер , прекрасни !  Heart Eyes

Подготвяме коледна Бургаска среща на слънчевите дюканки! Датите са 18-19.12.2010год. , часът още не е определен , заведението : предложение от Съни http://restaurantprishopa.com/index.php , добра кухня и обстановка .
Моля , всеки желаещ и имащ различни предпочитания да ми пише на лични за да се организираме.
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз съм първа писта newsm44

# 712
 Ех, Шушинка разплака ме с тоя ресторант  Heart Eyes Видях приятел сниман за рекламата случайно, а по името имам и съмнения относно собственика   newsm78  Много уютно изглежда  Peace  Искам и аз... Sad
Гушкам ви всички бургазлийки и ще чакам снимките  Heart Eyes Hug

Аз бивам.Четвъртофазничка все още.Държа фронта ама с тия празници тука голямо ядене пада  Laughing.Внимавам в картинката ама като знам, че се почва от понеделник пак с Никулден оле мале  Whistling  Mr. Green В едни дупки влизам, излизам...особено с наближаването на Коледа всяка година така ама ще мине....После ще се пооправя вярвам, че лятото по-близо ми се вижда и така.

Успех на всички момичета и весел Никулден   bouquet

# 713
Добро утро ,мацки  Hug.
Аз какво да кажа -каката е добре ,махнаха и ечемика вчера и почти не си личи ,че е имала процедура на окото ,обаче малкия продължава с таз температура нощем и вече незнам какво да го правя. #Crazy ooooh! Много ми е притеснено.Лекарката каза ,че още не е избил грипа както трябва и са възможни пикови моменти ама то 3 дена стана не иска да яде,боли го корема,посред нощите дига Т и се чувства като дроб направо. Sad Сега като се събуди уж по-бодър даже се зарадва на снега навън.
ама незнам колко време ще го държи /
Аз пък вчера взех кардиналното решение да спирам цигарите ,всъщност ще си пуша само електронната ,дано след време и нея откажа.Ест.днеска съм със запек и с плюс ама довечера ще глътна едно хапче. Thinking А утре сме на протеини с луната. Flutter
Вчера си купихме и голяма камина . Party Поне сме приготвени за студ.Зимата може да идва вече,че миналата година с една малка каминка се чудехме как да се сврем в една стая 5 човека.Сега ще е друго. Flutter

Варненкиии ,ние няма ли да си спретнем коледна среща?
Давайте предложения и да свирим сбор. Party Party

# 714
Добро утро момичета, mimensita къде си ранобуднице липсва ми кафето newsm45 .Лек и отслабващ ден на всички smile3525

# 715
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Ей ма и мен, изчупих се вече  Laughing Ма докато направя кафето..., хайде саго да го изпием дружно  Wink

И да кажа, че svidni4ka, днес празнува... ЧРД, мила  Hug По много от всички хубави неща, за които се сетиш, ти пожелавам

Сутринта, без да искам, си направих един експеримент - сваля ли  се на сън или не. Еми при мен 2 чса сън = -1.200  Crossing Arms, при това сън между 7 и 9 сутринта, а през ноща кой знае какво се случва  ooooh! Та в тази връзка - пораженията от солената пастърма и грамадната салата са пренебрежими, днес ще отидат по канален ред с водичката  Wink
    Изчезвам да готвя, , ден за релаксация в кухнята ми е  hahaha
          Усмихнат, отпочиващ и режимен, макар и сив и мокър, ден  Hug Hug Hug

# 716
  • София
Я да се разпиша, че хептен ще ме забравите!
Тяна Hug Hug Hug Драго ми е да те видя!!! Стига с тия "дупки", и аз съм в сатурнова такава, но много внимавам да не започна да се теша с разни любими напитки и шоколади ... за сега удържам!

Да се изкажа по дискОтираните въпроси и аз, все пак имам двугодишен дюкански опит :

По въпроса за късното ядене
: Няма да цитирам книгата, но в първа и втора фаза изрично пише че е без значение, даже напротив.
Спомням си обяснението с едно пилешко филе, за чиято преработка през нощта организмът изразходва повече калории, отколкото е неговото съдържание. Така тръгнаха градските легенди "колкото повече ядеш, толкова повече сваляш" Разширих си стомаха от таз теория Laughing Laughing Laughing
Но от собствен опит знам, че като се нахраня вечер късно с яйца, пилешко или пък най-вече морски деликатеси - на другата сутрин минусът ми е вързан в кърпа, но точно обратното се получава ако се намаам с трици, мляко или зеленчук  Mr. Green
Но все пак всеки е различен, и следва сам да си установи как реагира неговия организъм.

И ... Диването, спешъл фор ю : хич не посягай към напитката, всички стари знаят но ще повторя за новите... свалях си като "по книга" до деня 28 ноември 2008 (Коледната среща) - тогава от превъзбуда ли, че се виждаме след толкоз писане ... или най-вече от келешлък ... на нашата маса се разляха напитки. Факт, че всички от тази маса спряхме със свалянето ДОТАМ!!! Те това беше нашата "игла в балона" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

За Коледната среща на 18.12 : Аре записвайте се при Мименсита, бре!!! Трябва поне ориентировъчен списък, за да се запазят масите за бройката!

И предложение за една зимна чорбичка : кис.зеле, с малко зелев сок и повече вода, пилешки или телешки мръвки, нарязани на дребно, червен пипер, малко чесън, кимион и чили (едро счукан лют пипер). Който обича по-гъсто може да сложи и една лъжица трици.... Малиииииииии, изядох си цялата тенджера, добре че не беше много солено ...

Айде, приятна неделя!

# 717
Ши ревна слид малку. Sad

Откак минах 1:1, нищо не свалям. 5 ден така. Не само, че не свалям, ами едни 4-500 грама си ги връткам. След П -450, след ПЗ +450. Изобщо никакъв смисъл не виждам. От тая схема, освен че се нервирам яко, щото резултатиж- ядец.

Обикновено закусвам яйца - омлет с малко лук и шунка, яйца на очи със сос от кис. мляко и горчица, в ПЗ дните слагам по едно доматче.
Обядвам - тричав хляб, намазан с ескуиза, парче шунка и тънка ивица кис. краставица или квото намеря, стига да е по дюкан. В ПЗ дните + салатка.
Вечеря - пиле или риба, съответно с или без зеленчуци.

Когато ми се прияде нещо извън тези хранения, ям шунка, опичам си сърчица и т.н

Днес мисля, руло Стефани да направя..

Пуша и пия (вода и кока-кола). Да не би с кока колата да прекалявам?

Страшно много се изкушавам. Вчера разбърках на милото паницата със зрял фасул и си гребнах едно бобче. После го върнах обратно в купата му и не кусих. Трудно, но успявам да се удържам.

Не знам кво да прая. Sad Дали ако мина 3:3 ще има по-добър ефект? Не зная защо си мисля, че ако са повече от 1 П дните, ще се отрази веднага...  

Не е като да нямам какво да свалям. Тази сутрин, кантарът показа 92,4. Според калкулатора на Дюки, идеалното ми е 67. А това е много, много далеч. Наясно съм че накрая ще започне битка за всеки грам... Но това е още доста напред във времето.

Lucie, за алкохола питах дали е позволен в ТРЕТА фаза, в галите... Сега знам, че не трябва и не докосвам.

# 718
envia  след като Вещи каза че темата трябва да е една, то можем например/както спомена/ да пишем в различни цветове/който иска разбира се/ за мен която съм в 4-та фаза много ми допада - червено. От друга страна всички се нуждаем от съвети/без значение на кой етап сме/ и споделяне най-вече на опит си-така че темата е полезна за всички. Например за  себе си мога да кажа, че започнах да чета и пиша едва 2 години след режима. А по повод коментара на Lucie и аз започнах да експериментирам - ябълка и морков снощи преди лягане 500гр. + след ставане. #2gunfire

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 10:38 от bigbaba3

# 719
   Тяна , много се радвам да те прочета ... като знам колко си стриктна , знам че ще се справиш със дупките  Hug Hug Hug

Варненки , може да дойдете при нас , ще ни е много , много драго  Heart Eyes , Тони , Тумбе  Hug Hug Hug

Свидничка , честит рожден ден , жива , здрава и много щастлива   bouquet

Миленка, в кюпа си  Hug  bouquet

Хубава неделя на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт