Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 30 667
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Момичета докато сте на тази диета какви точно витамини и минерали приемате? Аз вземам през цялото време лецитин и омега 3, но почнах да се чудя  newsm78 дали са достатъчни.

# 691
  • София
(не)Обикновена, не може да не ти се получи, а и става много сполучлива майонеза.

Значи - разбивам яйцата (целите, нали?), прибавям прясното мляко и солта. И всичко това, заедно го слагам на котлона. А на силен или слаб котлон го сгъстявам? И с каква консистенция става? Като на купешката майонеза ли?
 Blush Сори, че питам като идиотче, ама пустото му "вихрене" в кухнята хич не ми идва отвътре! Mr. Green

Точно така правиш, на слаб котлон и бъркаш енергично докато се сгъсти. Става гъсто почти като купената майонеза. Като изстине, по желание, може да сложиш малко лимонов сок или лимонтозу.

# 692
Здравейте, от 4 дена съм на диетата, спазвам уж всичко стриктно, първите 2 дена свалих 2кг, но тази сутрин съм +400гр, от 2 дни не съм ходила до тоалетната, купих си Хуск, хапнах 2 пъти днес, но резултат няма. Тази вечер си взех и ТЕЧЕН ПАРАФИН, но се чудя дали става за пиене и каква е дозата?

Значи едно уточнение за хуска.Това не е някакво слабително дето като го приемем и хоп- няколко часа по-късно болки в корема, отива се чак до разтройство и край-облекчаваме се. Т.е принципът му не е контракции на червата с цел изхвърляне на съдържимото,както е на разните му там лаксативи и билки.

Хускът прави "обем" в червата.Когато се храним с малко мазнини и фибри, няма достатъчно отпадъци което да провокира редовното посещение на тоалетната,просто протеините нямат "маса" за изхвърляне.В този ред на мисли, даже и неизхождането 3-4 дни не е истински запек, просто няма натрупан достатъчно материал в червата .Обаче никой не ще голямото количество токсини(които си идват в добавка с протеините) да му отлежава 3-4 дни в тялото,защото има водноразтворими токсини които се изхвърлят с урината (затова пием по повечко вода), но има такива дето не се разтварят и си седят вътре на "топличко" в червата.Затова го правим това упражнение с фибрите- създаваме по-голям обем  ,за да може да се изчистваме от токсините всекидневно.Защото аз лично не мисля да си подменя размера на дрехите за сметка на здравето.  Wink Хускът се приема и чакаш резултата спокойно следващия ден.Като си намериш и правилната доза, направо си е в един и същи час.А при МЦ - даже и по два пъти на ден,пък били те и П дни.
Парафин не бих ползвала защото е петролен продукт,мисля си че имаме достатъчно химия и в храната дето я мислим за "чиста" и "естествена" ,че да ползвам допълнително такава.Пък и няма логика да изхвърлям едни токсини с помощта на други. И пак уточнявам - лично мнение. Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 19:57 от nikolexa

# 693
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета да попитам-като сваря 2 яйца и после ги разбия с пасатора и помалко прибавям прясно мляко до желаната гъстота дали пак ще стане като тази варената?

# 694
  • София
За витамините: аз пия От А до Я на Доппелхерц-депо препарат са, много голям комлекс. Предполагам са хубави, само дето аз нямам навик да ги пия ежедневно, в общи линии се сещам по 2-3 пъти на седмица.

По темата с тегленето сутрин/вечер и часовете за хранене: Смятам, че при всеки е различно и не могат да се правят генерални изводи или да се въвеждат правила.
Аз съм се качвала на кантара и вечер (преди вечеря, след вечеря)-винаги съм била с 1-2, даже и 3 кила повече от сутринта. Като цяло, сутрин теглото ми е най-ниско. Друго, което съм забелязала е, че теглото ми е най-ниско в събота, и най-високо в понеделник. Очевидно е, че това е резултат на повечето хапване през уикенда, когато съм вкъщи - имам повече време за приготвяне на неща, и нон-стоп достъп до храна. Тук държа да отбележа и моето мнение за повечето ядене по време на режима: Казвала съм и преди, че при мен лично правилото "повече ядене=>по-голямо отслабване" не важи и колкото повече хапвам, толкова повече показва кантара. Ето и моето обяснение за това: Под "повече ядене" смятам, че е редно да се разбира по-голям брой хранения, а не по-голямо количество храна. Всички знаем, че честото хранене стимулира метаболизма и кара тялото ни да работи. Та в този ред на мисли, повече хранЕНИЯ може и да значи по-голямо отслабване, но повече хранА (съсредоточена в 2-3 хранания дневно) си значи повече кила, пак отбелязвам-при мен.

Аз да се похваля  Flutter  Днес видях 5-чка на кантара. Ейййййй, няма такъв кеффф  newsm44 Идеше ми да изкрещя от радост, а как се бях нахилила  Mr. Green
Кантарът сутринта рече и отсече 59.9. Еххх  Party

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 19:03 от desitka*

# 695
58.1  newsm44
Чакам си 57, толкова се и жених  Laughing

# 696
58.1  newsm44

Демек ти идва време пак да се ожениш... Mr. Green

# 697
58.1  newsm44

Демек ти идва време пак да се ожениш... Mr. Green
Ми първата сватба беше в Ягодинската пещера, сега съм в Лас Вегас...как да не се ожени човек пак  Joy
За същата половинка естествено  Heart Eyes

# 698
Ами ЧЕСТИТО  motor bye yesyes:

# 699
Момичета, в трета фаза съм и искам да чуя мнението ви дали мога да си приготвям грис /с обезмаслено мляко и подсладител/ в дните с нишестен прием?  Нещо започнах да си правя през ден, без да съблюдавам стриктно захранването....  Crazy

петя1977, отговорът на въпроса ти се крие в заглавието на темата.

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 21:04 от Coolmummy

# 700
             Добър вечер упорити дюканки!

Кажете ми моля дали мога да ям телешка луканка и телешки суджук (тези изкушаващи ме хранички   ooooh!, ми ги донесоха тази вечер мойте щерки) . Точно тези дни съм на П дни. Помагайте  Praynig Ако пък не може за П дните, дали няма да станат за ПЗ  newsm78. Състава и на двете е: говеждо месо, декстроза,подправки, консервант 250 . Друго не пише. Хайде останете си със здраве, лека и спокойна вечер ви желая !

# 701
  • София
петя1977, аз съм от тези, дето мноооого уважават сухите колбаси и съм голям фен на суджуци и луканки. Позволявам си ги често, но внимателно чета съдържанието. Държа да имат само телешко месо (в доста колбаси, въпреки, че пише "телешки" има и свинско месо, кожички, свински протеин, сланина...) и да не съдържат захар (позлва се за консервант).

# 702
Макар в заглавието да пише без луканка и според мен може телешка луканка и телешки суджук, но както е казала и Деситка трябва внимателно да се четат етикетите и разбира се да не се злоупотребява с количеството, ама като ми омръзне пилето и рибата(която така или иначе рядко хапвам, не съм голям любител), луканката и суджука са ми глътка разнообразие, особено като добавка на овесените солени бисквитки или към пицата(с овесен или яйчен блат) Peace.

# 703
Rage Rage  Confounded
Нищо не стана с моята майонеза.
Ядосах се! yahoo_49
Два пъти се опитвам, все се пресича.
Първия път бърках на ръка... Цък... Стана нещо на парцали... Sick
Втория път пробвах с миксер, в началото всичко стана на пяна, а накрая - пак се пресече.
А така се бях наточила да ям руска салата... newsm45
Хем си знам, че не съм кулинарка, ама на... пусти мерак... smile3518

# 704
Брей, ама вие много либерално сте я подкарали с тези суджуци, пък аз за един грис се кахъря.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт