Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 961
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Лека нощ на любимия ми форум!

# 676
  • Варна
Ами да върви към Съда ! Егати патката ! Много се ядосвам с тая Еда още от миналия сезон.  Wink
Това определение- патка, ми се види бая крайно и грубо! Млада е, неориентирана, заблудена, отчаяна, манипулирана, допускаща грешки, страдаща, търсеща подкрепа- да, ама патка?! ooooh!
И както действа Харун- май не й оставя друга възможност! Thinking

# 677
Ох, тука кой кого е хванал и кой кого държи?! #Crazy И най- важното- защо, как се стигна до тук?! newsm78 Хич не ми харесва тая работа! Crossing Arms
Но пък и как я е сграбчил здраво. Дани и на мен това не ми се нрави! newsm12
Честно казано ми е жал и за Арас-много е готин и засега образът му много  ми допада , но като гледам накъде е тръгнало  и него Еда ще го направи на маймуна / както и Толга и после не разбрала че имали чувства към нея/ . Тя харун го направи дето твърди че го обича, та Арас ли няма...
За разлика от Харун и Толга, Аарас не е мъж, който ще се остави да бъде манипулирана маймуна! Нито пък Еда ше го направи на такъв, да не забравяме, че той действа повече от открито, "дойдох, за да те свалям"! Е, при такава една ситуация мислиш, че Арас може да бъде сравнявам с Толга?!?!?
Той и Харун не можеше да се сравнява с Толга, но и него го напарви на маймуна и аз затова... но иначе искрено се надявам да си права
Харун в много от случаите, също като Толга се остави да бъде воден от голямата си любов към Еда! Арас не ми се струва мъж, който позволи такова нещо! Той си пада по нея, да, дори може би много (и има за какво), но не дотолкова, че да изпадне в положението на Толга! Случаят Харун въобще не го споменавам повече, там любовта е взаимна, така че не би могла да бъде сравнявана, защото не виждам опорни точки!
Дано си права за Арас, а за Харун също мисля че трябва да се спомене, може да им е взаимна любовта, Еда може да го обича, но има една истина и тя е че го направи на маймуна, Харун никога не си позволи подобно нещо- винаги  беше със нея и зад нея , никога не я изостави,многократно доказа любовта си.
И всичките му тези действия отидоаха на вятъра, когато направи най-жестоката грешка до момента, лишавайки Ямур от майка и и Еда от рожбата и, като прикри всички следи след себе си! И още по-жестокото - каза на Ямур, че майка и е мъртва, когато майка и е жива, здрава, търси я и страда от липсата и! Това е моята истина! Simple Smile

# 678
Арас е пич, та дрънка. Еда ще си намери майстора с него. Това наистина не е сантименталният Толга, нито влюбеният, загубил разума си Харун. Имам надежда в госпожа Хаят, да й отвори очите на Еда, но аман вече от грешките й !

Да! Директен и много бързо скъси дистанцията! Владее положението!Той ще е водещият! Няма място за капризи на Еда!

Такъв трябваше да бъде Харун още от самото начало, а не "паленце",което тича след Еда и я слуша,нали и той има "глава на раменете си".----момичета,това го казвам само в тона на шегата.

# 679
  • София
Ами да върви към Съда ! Егати патката ! Много се ядосвам с тая Еда още от миналия сезон.  Wink
Това определение- патка, ми се види бая крайно и грубо! Млада е, неориентирана, заблудена, отчаяна, манипулирана, допускаща грешки, страдаща, търсеща подкрепа- да, ама патка?! ooooh!
Малко по-рано спорихме по този въпрос и отново крайни мнения-кой бил патка,кой бил без акъл,айде умолявам ви спрете с тези определения #Cussing out #Cussing out Еда си реагира адекватно на поведението на Харун,както се казва каквото почукало такова се обадило  #Crazy #Crazy

# 680
Момичета беше ми много приятно, че си побъбрихме , но сега ви пожелавам лека нощ. И за да не спамя темата ето още една снимка

Харун и Арас отново ми се струват заплашително близо - не знам дали ще е трета световна, но май троянската война ще е - за Хубавата Еда
Хахахах, Вале, как обаче си увеличила снимката, за да видим отблизо скъсената дистанция!!!! Joy Joy Joy  bouquet smile3525

# 681
  • Варна
Цитат
И всичките му тези действия отидоаха на вятъра, когато направи най-жестоката грешка до момента, лишавайки Ямур от майка и и Еда от рожбата и, като прикри всички следи след себе си! И още по-жестокото - каза на Ямур, че майка и е мъртва, когато майка и е жива, здрава, търси я и страда от липсата и! Това е моята истина! Simple Smile
newsm10 newsm10 newsm10 Каквото и да е направил Харун преди за любовта си към Еда и Ямур, сега с тези си действия обезмисли всичко- няма оправдание да гледаш страдащото за майка си дете всяка вечер да заспива, прегръщайки едно одеялце и да се стреми с всички средства да не позволи на живата и здрава, търсеща детето си майка- да бъде с нея! Crossing Arms

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 23:45 от danidorina

# 682
Малко по-рано спорихме по този въпрос и отново крайни мнения-кой бил патка,кой бил без акъл,айде умолявам ви спрете с тези определения #Cussing out #Cussing out Еда си реагира адекватно на поведението на Харун,както се казва каквото почукало такова се обадило  #Crazy #Crazy
Подкрепа!

# 683
Напротив! Нали ти беше максима! Ти дори не помниш какво си написала!

Ти май си представяш буквите като вълшебното огледалце.
В случая, не да ти казват колко си красива, а да четеш това което ти се иска.
За теб беше предназначено, да го прочетеш, да разбереш ти, че е по добре да мълчиш отколкто да говориш глупости.

Това го отнеси в сферата на ме4тите си!

Сега ти помни какво казваш!
Да отнеса в мечтите си, молбата ми към теб,
да спреш да говориш глупости и да премисляш когато решиш да кажеш нещо????
Тропваш с краче и ми скимтиш "НЯМА ПЪК"???
 hahaha hahaha hahaha hahaha
Май си вкара автогол.
Точно сега, точно с тия думи, ти се съгласи с мен относно
същността  на твоите мнения.
 Поздравления!!! Имаме напредък в нашите отношения.

# 684
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 Много добре казано , пардон , написано  hahaha

# 685
Момичета, въпреки всичко за мен бе удоволствие да съм сред вашата компания! Благодаря Ви, че правите всеки мой ден незабравим.....
Оттеглям се от "заседателната зала", с пожелание за приятен завършек на нощта!
Лека и спокойна.

# 686
  • Варна
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 Много добре казано , пардон , написано  hahaha
newsm10 newsm10 newsm10 И аз това имах предвид!

# 687
  • София
Момичета, въпреки всичко за мен бе удоволствие да съм сред вашата компания! Благодаря Ви, че правите всеки мой ден незабравим.....
Лека и спокойна.
Лека нощ

# 688
# 689
Лека и спокойна.

ЛЕКА НОЩ,МОКСИ!

Общи условия

Активация на акаунт