Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 974
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Това е - Мелда за мое много голямо разочарование май си е останала същата гадина от първи сезон - жалко че си мислех че вече се е променила. Не мога да повярвам, че в реалния живот може да има такива сестри...

Валя, аз се радвам, че е останала такава гадина.
Просто не вярвам в промяната на такъв тип хора - нечестни, прикрити, интриганти.
Такъв не те правят обстоятелствата, такъв си се родил, такъв си се формирал като характер.
Затова за тази подла твар не искам никаква реабилитация. Да си остане такава, каквато е.
Ще бъде накрая с Арас, за себе си съм убедена, че ще й дадат този шанс да не е сама и отхвърлена, но не го заслужава.

# 661
Ох, тука кой кого е хванал и кой кого държи?! #Crazy И най- важното- защо, как се стигна до тук?! newsm78 Хич не ми харесва тая работа! Crossing Arms
Но пък и как я е сграбчил здраво. Дани и на мен това не ми се нрави! newsm12
Честно казано ми е жал и за Арас-много е готин и засега образът му много  ми допада , но като гледам накъде е тръгнало  и него Еда ще го направи на маймуна / както и Толга и после не разбрала че имали чувства към нея/ . Тя харун го направи дето твърди че го обича, та Арас ли няма...
За разлика от Харун и Толга, Аарас не е мъж, който ще се остави да бъде манипулирана маймуна! Нито пък Еда ше го направи на такъв, да не забравяме, че той действа повече от открито, "дойдох, за да те свалям"! Е, при такава една ситуация мислиш, че Арас може да бъде сравнявам с Толга?!?!?
Той и Харун не можеше да се сравнява с Толга, но и него го напарви на маймуна и аз затова... но иначе искрено се надявам да си права
Харун в много от случаите, също като Толга се остави да бъде воден от голямата си любов към Еда! Арас не ми се струва мъж, който позволи такова нещо! Той си пада по нея, да, дори може би много (и има за какво), но не дотолкова, че да изпадне в положението на Толга! Случаят Харун въобще не го споменавам повече, там любовта е взаимна, така че не би могла да бъде сравнявана, защото не виждам опорни точки!
Дано си права за Арас, а за Харун също мисля че трябва да се спомене, може да им е взаимна любовта, Еда може да го обича, но има една истина и тя е че го направи на маймуна, Харун никога не си позволи подобно нещо- винаги  беше със нея и зад нея , никога не я изостави,многократно доказа любовта си.

# 662
Благодаря на Роси и г-жа Броненосец за превода.
Единственият въпрос, който ме вълнува за следващият епизод е този как Еда вече никой не може да я спре, за да бъде с Ямур.  Rolling Eyes

Да! Ясно, е оба4е, 4е Харун ще бъде непреклонен! Заради Арас!

# 663
Тази снимка ми е леко странна-присъствието на Харун и Еда донякъде ми е обяснимо,но какво прави Мелда в къщата на Арас  newsm78 newsm78 newsm78
E, това ще е момичета краят - Мелда с Арас.
Съвсем съ знателно ни пускат тази снимка да ни подготвят за финала.
Меца не заслужава Арас, но иначе как ще е доволна от брака на Харун и Еда ?
И Гюлерови по-лесно да го преглътнат.
Ама това Мелда ли ееееееее?????????????? Неузнаваема е, дами, не мислите ли?

# 664
Това е - Мелда за мое много голямо разочарование май си е останала същата гадина от първи сезон - жалко че си мислех че вече се е променила. Не мога да повярвам, че в реалния живот може да има такива сестри...

Валя, аз се радвам, че е останала такава гадина.
Просто не вярвам в промяната на такъв тип хора - нечестни, прикрити, интриганти.
Такъв не те правят обстоятелствата, такъв си се родил, такъв си се формирал като характер.
Затова за тази подла твар не искам никаква реабилитация. Да си остане такава, каквато е.
Ще бъде накрая с Арас, за себе си съм убедена, че ще й дадат този шанс да не е сама и отхвърлена, но не го заслужава.

Да! Никаква реабилитация!Защото не е осмислила вината си!

# 665
  • Русе
Лека нощ на привържениците на Незабравима! smile3525 smile3524
На феновете на Харун- не, на Еда-също!

# 666
Стана много късно , момичета !
Лека нощ , да ви споходят хубави сънища !
А от утре - успешна нова седмица !

# 667
  • София
Сладки сънища,Вени и Алисас

# 668

Ама това Мелда ли ееееееее?????????????? Неузнаваема е, дами, не мислите ли?

Ето как се отразява едномесечна почивка на някои хора...

# 669
Напротив! Нали ти беше максима! Ти дори не помниш какво си написала!

Ти май си представяш буквите като вълшебното огледалце.
В случая, не да ти казват колко си красива, а да четеш това което ти се иска.
За теб беше предназначено, да го прочетеш, да разбереш ти, че е по добре да мълчиш отколкто да говориш глупости.

# 670
Арас е пич, та дрънка. Еда ще си намери майстора с него. Това наистина не е сантименталният Толга, нито влюбеният, загубил разума си Харун. Имам надежда в госпожа Хаят, да й отвори очите на Еда, но аман вече от грешките й !

Да! Директен и много бързо скъси дистанцията! Владее положението!Той ще е водещият! Няма място за капризи на Еда!

# 671

Лека нощ,Уинона!

# 672
Напротив! Нали ти беше максима! Ти дори не помниш какво си написала!

Ти май си представяш буквите като вълшебното огледалце.
В случая, не да ти казват колко си красива, а да четеш това което ти се иска.
За теб беше предназначено, да го прочетеш, да разбереш ти, че е по добре да мълчиш отколкто да говориш глупости.

Това го отнеси в сферата на ме4тите си!

# 673
# 674
Момичета беше ми много приятно, че си побъбрихме , но сега ви пожелавам лека нощ. И за да не спамя темата ето още една снимка

Харун и Арас отново ми се струват заплашително близо - не знам дали ще е трета световна, но май троянската война ще е - за Хубавата Еда

Общи условия

Активация на акаунт