Само аз ли се почувствах обидена или...?

• 15 544
  • 341
  •   1
Отговори
# 315
Iliana, ти пак не разбра, какво ме е жегнало в тази реплика при все, че толкова хора коментираха по темата. Но няма, какво да ти обяснявам никога няма да разбереш при положение, че проблема не те засяга лично.

# 316
никога няма да разбереш при положение, че проблема не те засяга лично.

Точно това ме изкарва от обувките.  Щом не те засяга лично, нищо не разбираш.  Колко лично -  Илияна точно май има дете ин витро.  А близка приятелка? И щом никога няма да разберем, какво искаш от нас?

# 317

Точно това ме изкарва от обувките.  Щом не те засяга лично, нищо не разбираш.  Колко лично -  Илияна точно май има дете ин витро.  А близка приятелка? И щом никога няма да разберем, какво искаш от нас?
Нямам .
Тя държи да е обидена и толкова.

# 318
Децата заченати чрез ин витро, чаканите с години и станали след много перипетии, родителите им ги обичат повече, отколкото аз моите, станали от раз.
Аз съм обидена също!

# 319
Децата заченати чрез ин витро, чаканите с години и станали след много перипетии, родителите им ги обичат повече, отколкото аз моите, станали от раз.
Аз съм обидена също!

И аз. Особено след изказването - децата се зачевали с любов, пък инвитро - с много любов. Детето ми е заченато преди брака и беше причина да се бракуваме. Колко ли трябва да съм обидена. 

# 320

Конкретно от теб не искам нищо освен да не се заяждаш. Иначе на всички изказали мнение положително или отрицателно - благодаря.

# 321
Хахахахах. Да! Обиди се!
Направо тръшни врата след себе си и се приключи! Как така ще живееш ти в такъв свят, те, гадните сценаристи, не ги е срам, да се гаврят с изтерзаните бг майки  Joy
охххх, мъка

леле...още ли има толкова глупави хора, които се засягат от худжествени измислици  ooooh!

Жалка картинка...спрете тия сериали, те са ви увредили и малкото мозък, с който разполагате.
И на моите думи можеш да се обидиш. Даже е препоръчително! Па дано някоя изтерзана мисъл мутира и се развие в стъклената ти домашна главица  Joy

ти ми направи деня, момиче, отдавна не съм чел по-голяма глупост.  hahaha
и, с риск да те докарам до отчаяние - сигурна ли си, че трябва да си разможаваш гените? я по -добре помислете за котка  Joy

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 15:41 от Dave Lombardo

# 322
Iliana, ти пак не разбра, какво ме е жегнало в тази реплика при все, че толкова хора коментираха по темата. Но няма, какво да ти обяснявам никога няма да разбереш при положение, че проблема не те засяга лично.
Aз бях  с наднормено тегло. Представи си как в някой филм, дето се лансират само модели на Освиенцим, някой да каже, че не би искал да прави секс с жена над 60 кг.

Дали, според тебе, би следвало да обвиня в дискриминация сценаристите?

# 323
Авторката, виждам, че четеш, не му се връзвай на Dave Lombardo.
Толкова си може момчето.

# 324
Хахахахах. Да! Обиди се!
Направо тръшни врата след себе си и се приключи! Как така ще живееш ти в такъв свят, те, гадните сценаристи, не ги е срам, да се гаврят с изтерзаните бг майки  Joy
охххх, мъка

леле...още ли има толкова глупави хора, които се засягат от худжествени измислици  ooooh!

Жалка картинка...спрете тия сериали, те са ви увредили и малкото мозък, с който разполагате.
И на моите думи можеш да се обидиш. Даже е препоръчително! Па дано някоя изтерзана мисъл мутира и се развие в стъклената ти домашна главица  Joy

ти ми направи деня, момиче, отдавна не съм чел по-голяма глупост.  hahaha
Оооооо здравей, къде без теб, а? Абе да те питам, как е мъжкото на кифла? Защото ти си точно това! Чудя се уж интилигентен се пишеш, а висиш по женските форуми. Аз ти благодаря сърдечно, ти ми направи деня, отдавна не се бях смяла така. Кефиш ме максимално.
За протокола -  котка вече си имам.
и, с риск да те докарам до отчаяние - сигурна ли си, че трябва да си разможаваш гените? я по -добре помислете за котка  Joy

# 325
Дейв е мъж.  А ти сигурна ли си  , че трябва да си размножаваш гените?

# 326
Не разбрах мен ли питаш? За гените ми? Защото, ако е така наистина прекаляваш.

# 327

Да, теб. И защо аз да прекалявам, а ти не? ти първа зададе този въпрос.

# 328
  • Варна
Абе не го е задала, писала е между редовете на Дейв, вътре в цитата.

# 329

Да, теб. И защо аз да прекалявам, а ти не? ти първа зададе този въпрос.
Въпроса го зададох преди седмица горе-долу и както виждаш имаше доста мнения по темата. Ти си намери друга тема в която да си избиваш нервите и комплексите, не тази ако обичаш.
Да, писах на Дейв действително, но нещо се прецака публикуването

Общи условия

Активация на акаунт