Отговори
# 15
Хубав, празничен и изпълнен с много положителни преживявания месец ви желая, момичета!   bouquet

Много късмет на всички бременни коремчета. Нека тези които чакат, този месец да видят двете чертички.

Красе, много е хубава малката ти кукла, и е много пораснала.

Ние сме добре, аз съм в някаква дупка, от която не мога да изляза.... Шошко яде само хляб и АМ, от няколко дена се събужда към 3 часа и играе до сутринта. Иска постоянно да е или с мен или с баща си, изобщо не се отделя от нас, не му харесва да е при бабите си.
Иначе е толкова забавен, направо се разтапям като ми каже "мама" и вдигне ръчички да го гушна.
Майчинството ми е към края си, а като гледам няма изгледи скоро да си намеря работа, малко е трудно с парите ама дано сме здрави другото се оправя.

# 16
Майчинството ми е към края си, а като гледам няма изгледи скоро да си намеря работа, малко е трудно с парите ама дано сме здрави другото се оправя.

Разбирам напълно притесненията ти. В крайна сметка не можем да живеем без средства, колкото и прозаично да е. Но си права и за това, че най-важното е да сте здравички  Praynig Все си мислех, че в по-големите градове е по-лесно да си намери човек работа, а и имам впечатления,че  кадри с твоята професия са търсени. Дано съм права! Имаш още някой друг месец майчинство - наслади му. се Гуш за Шошко!

П. С. И Дари не иска да стои при бабите си, затова сме навсякъде все заедно. Макар че напоследък като че ли малко помалко започва да свиква да стои при тях за по час да кажем.

# 17
Хубав месец на всички и сбъдване на най-съкровените желания  Hug

# 18
Нефи ,ако мислите да си имате второ сега е момента  Grinning Hug.
И ние сме така с бабите уж иска да отиде ,но докато я оставим ,все пита кога ще си я приберем ,и за това само като съм на лекар я оставаме за по 2 или 3 часа ,на градина не ходим ,щото сме все болни и си седим в къщи .
сега да разгледам и снимките на Рая ,че вчера нещо неможа да се получи. Hug

# 19
  • Варна
Krasa и аз най-накрая разгледах снимките! Рая е голяма сладурана пу-пу.
Нефи наистина най-важното е да сте здрави, а пък дано и да си намериш работа.

# 20
Краси много е хубава Рая ,да ви е жива и здрава. Hug Heart Eyes

# 21
хехехехх ама Райчето е сладурче голямо, пораснала вече, а ти Красе изглеждаш великолепно!

Нефи и аз като тебе имах такова притеснения, бях започнала още пролетта да си търся нова работа и най-ненадейно ми се отвори шанс и то буквално за дни. Точно преди да отидем на моренце, наложи се да посъкратим почивката дори. Та когато най не очаква човек тогава явно се случва това, което иска. Въоръжи се с търпение и най-вече се наслаждавай на оставащото ви време заедно по цял ден с Шошко, после как ще ти липсва това време......от опит ти го казвам.
И моята Цвете не обича да е с баба си само, присеща се за нас и се почва рев,рев... Tired

# 22
Нефче, ти имаш много способности в професионалната си област и скоро няма да ти се размине някой да има нужда от теб като негов служител.  Hug Peace
Месецът на рождените дни на ангелските мама настъпи.
Прекрасна пуФкаФка Рая!
На всички бременни и копнеещи за бребенност,  Praynig и  Flowers Four Leaf Clover
Около мен има толкова много мами, които живеят в кошмарът на неизвестността от поставени на дечицата им диагнози, че ми е ужасно свито и притеснено.  Confused Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 14:45 от рони

# 23
Рони, отправям молитвичика за всички тези дечица и майчета. Господ да бди над тях! Praynig

# 24
  • на дъното
Хайде да се запиша и аз в темата и то не коя да е а последната за годината Wink
Пожелавам на всички да получат много подаръци от дядо Коледа Hug

# 25
Здравейте момичета,
На всички пожелавам един празничен месец,изпълнен с много радостни моменти.

Кроелка,много се радвам на хубавите новини Hug

А РАЯ............ Heart Eyes Hug,кукла

Чета,че малчовците не искат при бабите,а моя се за баба си плаче,ако може се при нея да седи(за моето майче става въпрос).

И аз не мога да си намеря работа,а и къде ще ме търпят през седмица да съм в болнични newsm78,
и започвам да се замислям някъде да ме водят на работа,за да натрупам осигуровки.................. Grinning

# 26
 Hug
Милички минавам да ви пожелая приятен ден испълнен с много усмивки!
Дано всички да сте добре. Hug

# 27
  • Варна
  Hug приятен ден сладка, приятен ден на всички  bouquet Hug

# 28
Мило мое другарче, мила Ники, толкова много неща искам да ти пожелая за днешния ти рожден ден! Думите ми се губят, но ще опитам наред с тривиалното бъди жива и здрава да бъдеш и все така обърната към доброто, да запазиш този блясък в очите, да запазиш топлината на сърцето си! Бъди себе си! Обичаме те!    bouquet Heart Eyes

# 29
Букет от нежни пожелания
дарила бих ти с две ръце ,
Щастие и радост желая ти
от все сърце.

Честит Рожден Ден   bouquet  bouquet  bouquet Hug Heart Eyes Ники

Общи условия

Активация на акаунт