Отговори
# 60
  • на дъното
Честит Рожден Ден,Кроелка!На първо място ти желая много здраве после едно здраво бебенце и семейно щастие Hug
Исе благородно ви завиждам на снежеца Wink при нас скоро явно няма да вали.
Аз от вече близо месец само се ядосвам с Мтел,купих си телефон от тях и естествено с моя късмет не работи още от 5-я ден и до ден днешен е все по сервизите им и все минават с номера,че вече е готов,но уви Crossing Arms.И явно са решили и имат практика да мотат и лъжат клиентите си докато не се стигне до рекламации и жалби до КЗК.Този път ще е за последно и почвам с жалбите и т.н да си търся правата и дано поне ме огрее слънцето да ми го сменят или върнат парите.Ох оплака се ако някой е имал подобен проблем нека сподели с какъв край е бил,че вече ми писна с моя късмет.
А как ме тресе от сега ,че наближава края на майчинството,как ще се даваме на ясла и къде ще я търся работата ужасссс ooooh!
Хайде лек ден на всички Hug Heart Eyes

# 61
  • Варна
Честит рожден ден, Кроелка! Желая ти много здраве, лека и безпраблемна бременност и да си гушкаш живо и здраво бебче на пролет!

Silviayo дано да се реши проблемът с телефона ти. Хич не ги жали и си пускай жалбите, те иначе всички такива компании се правят на гръмнати!

# 62
Честито и от мен на колежката!

Желая ти много, много здраве, щастие, любов и най - леката бременност до края!
А догодина нека получиш най - прекрасния и заслужен подарък!  Hug

# 63
Честит рожден ден, Кроела! Желая ти да си много здрава, много обичана и желана! Весел празник!

# 64
Кроела, сбъдване на щастието ти желая - когато му е времето и с много радост съпроводено! Бъди жива и здрава!    bouquet

# 65
Кроела, Честит Рожден Ден! Много много щастие ти желая! А на пролет малко сладко синьо вързопче, дотогава спокойствие!  bouquet  bouquet  bouquet

Силви, тръгването на ясла и връщането/започването на работа са неизбежни за съжаление, но се надявам и вярвам че всичко ще мине гладко. А пък за телефона си търси правата, то търгаши в тази държава колкото щеш ooooh!

Цвете пак е болна-ангина и съответно сме си вкъщи гледаме се, пием си лекарствата, но това не пречи да се изявява като вихрушка буквално, откъде толкова енергия в това дете направо се чудя и как само щуротии измисля Blush

# 66
kroelahai ,Честит Рожден Ден!Желая ти от сърце да си здрава, щастлива и много обичана! Hug Hug Hug

# 67
Честит рожден ден Кроела  bouquet
Желая ти здраве и още едно щастие на финала newsm07

# 68
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КРОЕЛА!ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ НА ПЪРВО МЯСТО НАЙ ВЕЧЕ ЗДРАВЕ НА  ТЕБ И НА БЕБО,И МНОГО ПРЕКРАСНИ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!
Надявам се всичко днес да е минало наред,4акаме хубави новини! Hug Hug Hug

# 69

за мое здраве се почерпете.

# 70
Момичета има нужда от вашата положителна енергия и стиснати палци Hug Hug Hug

Кроелка,много се радвам на добрите новини Hug Heart Eyes

# 71
kroelahai много здраве, късмет и любов ти пожелавам, а напролет да гушнеш най-хубавия подарък.

Момичета има нужда от вашата положителна енергия и стиснати палци Hug Hug Hug
Praynig Praynig Praynig

# 72
Исе, имаш и моите стиснати палчета! Чакаме да пишеш всичко наред ли е с вас, а може би имаш добра новина , а?

# 73
isepise  Hug,имаш цялата позитивна енергия и стиснати палчета Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed!Чакаме да пишеш!
kroelahai ,благодаря за почерпката и още веднъж много се радвам за прекрасните новини! Hug  

# 74
Цитат
а може би имаш добра новина , а?

smile3505 smile3505 smile3505

Общи условия

Активация на акаунт