Отговори
# 165
QueenBee, да ти е честит именника, много щастие и радост да ти носи, да е жив, здрав!

И на всички именници честито!  bouquet

# 166
QueenBee,да ти е жив и здрав именика и много любов и разбирателство! Heart Eyes
Прегръщам те  Hug!Благодаря за почерпката!
   bouquet  bouquetЗа всички именици-тези които са сред нас и тези ,които са там някъде!
 Силвия,ето къде били скрити снахите!Много се зардвах на лентичката ти! Hug

# 167
Честито на именниците   bouquet Да сте живи и здрави!

# 168
чЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ   bouquet
QueenBee ,да ти е живо и здраво мъжлето . 1datingи весело изкарване на вечерта.

# 169
Честит празник и от мен на всички, които имат повод да празнуват и черпят днес!   bouquet

# 170
Здравейте,
QueenBee,да ти е жив и здрав именника,много да те обича и да те слуша Grinning

Хриси вече е добре,но аз май лепнах вируса,но се надявам хомеопатията да ме оправи.

Тале,как е Цвете?

# 171
Исе  в 4 месец се разболях много лошо ,един ден ме делеше от гнойната ангина ,понеже това е мой та си болест и си я познавам като себе си ,но ходих на хомеопат изписа ми едни лекарства и се оправих за 3 дни ,дано много бързо се оправиш.

# 172

Определено е по-добре, размина ни се болницата, много рядко кашля, хремата почти мина започна да яде, пием си лекарствата и на 30.12 сме на преглед пак. Аз утре съм на работа вече, а те двете с баба й ще се гледат.
А ти, Исе да се разминеш леко с вируса. Радвам се че малчо е по-добре Hug

# 173
Q-T Божееееееее Hug ,колко се радвам за теб newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Наистина по Коледа стават чудеса.Момичета крайно време е Кроелка да стане ОРИСНИЦАТА на форума .Позна ,че ще има мами с коремчета newsm44 newsm44

Зори ,пожелавам ти най прекрасната бременност и стискам палци  Peace Hug Hug

# 174
  • Варна
Q-T Божееееееее Hug ,колко се радвам за теб newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Наистина по Коледа стават чудеса.Момичета крайно време е Кроелка да стане ОРИСНИЦАТА на форума .Позна ,че ще има мами с коремчета newsm44 newsm44

Зори ,пожелавам ти най прекрасната бременност и стискам палци  Peace Hug Hug

Диана, развълнува ме много пост-а ти да знаеш..  hug

От всички вас получавам толкова положителна енергия, че почвам и аз тихичко да се радвам  Blush .. Благодаря ти от сърце за пожеланията и те чакам да се присъединиш към бременната група!  smile3521  Тъй де, ще ми трябва компания за истерясване Simple Smile Прегръщам те! Hug

И на патерици, честито на всички именници от вчера!   bouquet

# 175
Усещам аз, че нещо съм изпуснала и трябваше да подуша тук - там, за да вляза в час.  Mr. Green
Q, мила, много се радвам за теб! Стискам палци всичко да е наред и догодина да сбъднеш мечтата си!

А пък утре май Исето щеше да ходи на лекар. Чакаме новини!  Hug

# 176
Q-T, честито! Леко бременеене и прекрасно бебче на есен! Отърси се от всякакви лоши мисли, притеснения и прочие, наслаждавай се на бременността си!

Исе, утре е твоя ден, ще чакаме да ни зарадваш!

# 177
  • Варна
TALETO , благодаря ти много! Wink
Исеписе, чакаме да чуем  добри новини днес! newsm10

# 178
 Исе,стискам ти палци от сутринта,мила!Чакаме те с добри новини! Praynig Praynig
На всички с настинки и болежки,малки и големи-пожелавам бързо оздравяване!  bouquet

# 179
Здравейте мили приятелки.................,
Да днес е моят ден..................,6 г.с. и най-важното:
видяхме малкото тупкащо сърчице..........., не мога да повярвам...............,днес имаме годишнина от сватбата и това е най-прекрасният подарък.
Не мога да спра да newsm45
Благодаря Ви................,Обичам Ви Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт