Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 147
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
  • София :(
По всяка вероятност няма да мога да дойда  Embarassed Ако има възможност ще намина натам, но не обещавам нищо. Пак казвам - по-вероятно е да не дойда, съжалявам Sad

Weary
    Поне духом ще си с нас ако не успееш телом  Hug А аз за всеки случай ще взема тигана  hahaha И ако те няма, ще го размятам вместо теб  Wink Въпреки че май първо по себе си трябва да го пробвам...  Blush Rolling Eyes

# 31
Добре де, идваме с чави.  baby_neutral

# 32
Диването Hug, обещавам на срещата да се цаня за баба на чавето, че ми е домъчняло за моите внуци  Heart Eyes

# 33
Добро утро smile3503
Хайде и аз в новата темичка, нищо че съм на трета страница.Заглавието е супер.Отново Благодарности на Вещи
За отчет днес съм -0,200гр. надолу.И аз след около 20 дена мисля да влизам в трета.Но и аз като всички малко плахо подхождам.
Хубав ден и добра седмица на всички.  bouquet

# 34
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Хайде и новата тема да размиришем на кафе  Wink

Честит имен ден на всички празнуващи на Никулден! Честит празник и на всички банкери и рибари! Честит Никулден и на всички дюканки, че дюканка без риба...  Wink
     Честит Рожден Ден на labello   bouquet Много щастие, любов и успехи, мила  Hug
     Този понеделник нещо се разминах със "следнеделния" плюс - дали защото си хапвах нормално, за разлика от друг път или ще е заради снощната визита на "техника" ...
          Хайде, усмихнат, спорен и режимен ден и успешна седмица  Hug Hug Hug

# 35
Пак съм с + ! Tired Face
Т`ва вече на нищо не прилича! Tired
morning Изпивам си каЙвето и отивам да се трудя... без настроение...

А на вас - весело посрещане и изпращане  Wink на празника! Дано ми е минала нервата до довечера! fingerscrossed

# 36
Здравейте и от мен!

Вещи много добре си оформила темата, много ти благодаря!

Аз чакам МЦ и съм с +, надявам се днес да дойде и да заминава, че хич не се чувствам комфортно, едно ми е такова подуто, гадно ...

Иначе днес ще хапвам шаран, не бях яла от миналата година по това време.

Честит празник на всички именници! Да ви е живо и здраво името!!!

# 37
Честит имен ден на
Николекса  Heart Eyes и на Николинчето! Heart Eyes
И да не сте именички, дами,
желая ви здраве и успехи в постигане
на всичко желано!

Честито и на останалите празнуващи днес Дюканки!
  bouquet

frozenInside, лунните фази са за 3-та и 4-та фаза - при това по желание, не задължително. Във 2-ра се следва схемата!

# 38
Добро утро СладЮранки Hug Hug Hug
Тази сутрин Кантарев се разсърди и нямам представа как са кг. newsm78Тц,тц батерии трябва да му взема, на старият кантар като му ги смених тръгна към боклука  незнам:whistle:,дано да не се наложи да го сменям и този ooooh!
(не)Обикновена  я по весело всичко ще се оправи,няма да се отчайваш Hugще тръгнат надолу кг.,има такива моменти на + ,на задържане и т.н,само търпение и стриктност и резултата няма да закъснее Party

# 39
  • Зеленият рай в сърцето на България

frozenInside, лунните фази са за 3-та и 4-та фаза - при това по желание, не задължително. Във 2-ра се следва схемата!

Ама нищо не ядете като при обикновената лунна диета ли?  Питам, за да знам, защото си честитите луната, а аз се пуля и не разбирам  Laughing

# 40
А НЕ - просто в лунен ден се прави строг П-ден!
Така лунуват дюканките!

Wink

# 41
  • Зеленият рай в сърцето на България
А НЕ - просто в лунен ден се прави строг П-ден!
Така лунуват дюканките!

Wink

Благодаря за разяснението  Hug   И може би се бележат по-големи минуси  Wink

# 42
  • Измир
Честито на празнуващите днес!

Мименситка, ако склоня дядото да гледа децата и аз идвам, но дори и да не се запиша все ще се сместим за едно д"канско дупе  Laughing.

Аз се обаждам да кажа, че влизам в четвърта фаза.
Държа 55-56 кг., но качвам на сантиметри  Sad. Там където са ми били масните натрупвания сега се събират бавно, но славно пак сланинки. Както във втора се чудех как е възможно да не мърда кантара, пък сантиметрите се топят, така сега недоумявам как съм си същите кг, но по закръглена  Confused.

# 43
Привет сладурки:))))Докато се наканя да надникна тук и сте изписали света:)))Честит имен ден на всички празнуващи Simple Smile)))Темата е супер оформена Simple Smile)Поздравления,уникални снимки:)))))))

# 44
Честит празник на всички именници!

Лек и отслабващ ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт