Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 144
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Честит Имен Ден на всички именници И честит празник на всички бургазлии! Hug  bouquet

# 46
  • Зеленият рай в сърцето на България
Честит Имен Ден на всички именници И честит празник на всички бургазлии! Hug  bouquet
... и в тоя ред на мисли и на всички банкери   party006

# 47
Добре бе,вчера писах пост в новата тема,а сега от него ни вест ни кост... Thinking
Ама нищо де... Айде сега се разписвам пак...
Благодарско на Вещи и на новата кръстница Бибина!  bouquet
И макар ,че боксът ми е любимият спорт,май предпочитам сцената... Mr. Green

# 48
Добрутру ! Party
Честит празник на всички именници,банкери,моряци,рибари,бургазлий и всички българи!Да сте живи и здрави и нека зло да ви забрави!

Килограми в норма ,днеска ще преяждам с риба . Party Party пъстърва по-специално. Party

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 09:52 от tonnny_bg

# 49
Добро утро ЛЮбими Hug
Чести имен ден на всички празнуващи (в това число и на моята щерка), на всички рибари, банкери....абе на всички Hug.

Темичката е страхотна Peace. Благодарско на Вещи  bouquet
Моята трета върви без откронения. Кг са стабилни с леки покачвания след гала  (и то не на следващия ден, на по-следващия), но всичко влиза в релси след П дните Peace
demi81 няма нищо страшно - и аз така се бях стресила, депресила и уплашила в началото. Просто трябва добре обмислен план на третата. И аз правя по 2П, случи ми се и да си изтърва ВХденя (не е било нарочно, просто забравих - така ми се е променил начина хранене, че изобщо не ми прави впечатление, дали ВХ участват в менюто ми или не). Сладкото и хляба също - не съм  ги и помирисвала, по простата причина, че все още не ми липсват. Дано да е така доживот Praynig В крайна сметка, който го е страх от мечки не ходи в гората Peace Така, че момичета смело, разумно и стриктно, пък Дюки си знае работата.
Спаскееееееее пу-пу-пу. Ама много си се барнала бре жена. Гледах, кьорих се викам има някаква прилика с някой Rolling Eyes...
Гледам тази година нещо коледните срещи ще са много - явно няма да е една национална, а ще са областни. В този ред на мисли дали да не съботирам Софиянки и Бургазлийки и да свиря един Русенски сбор Laughing Laughing Че то Русенската чета е....
Така че, Мърпълови, Меги, Светле, Роси, Ани, Деси, Нарциса, новите девойки (zverka, A m b e r, имаше и още но нещо ми изхвръкна точно сега Ника, и момичето от Попово...абе всички)давайте идеи за час и място на срещата, и да го обявяваме публично bowuu
Днес ми е П ден и отивам да се ровя в рецептите за пълнен дюкански шаран, че ще се вихря из кухнята Rolling Eyes

# 50
  • NICE,FRANCE
Добро утро и от мен!
Честит празник на имениците newsm51 baloni!!!
Много щастие и пълен с минусчета ден,а и защо не и седмица Hug Hug Hug
А и честита нова тема,както винаги прекрасна  bouquet

# 51
Добро утро момичета и честит празник! Миналия ден си купих ХУСК- бе как го пиете това нещо бе Sick........ако го сменя с капсули?????????????

# 52
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  на всички именници smile3525 за отчет кантара показа-0.500кг.Днес доста рибка ще се хапне,така че утре ще отчитаме сериозни минуси.На всички желая прекрасен ден. newsm10

# 53
velveta,
разтварям го в кис.мляко-
може заедно с триците, може и отделно,
т.е. аз го ям, не го пия!

# 54
Честит Имен Ден на именниците и Честит Празник на всички почитащи този ден!

ЧРД, ЛАБЕЛЛО!

# 55
...
Държа 55-56 кг., но качвам на сантиметри  Sad. Там където са ми били масните натрупвания сега се събират бавно, но славно пак сланинки. Както във втора се чудех как е възможно да не мърда кантара, пък сантиметрите се топят, така сега недоумявам как съм си същите кг, но по закръглена  Confused.

много просто
поради високопротеиновия прием във 1и 2 фаза си топила сланини и си градила мускули
сега е наобратно: топиш мускули и качваш на сланина

в твоето положение бих се замислила как да продължа и дали изобщо да правя 4 фаза или нещо друго

# 56
  • Зеленият рай в сърцето на България
По-опитните дюканки могат ли да дадът съвет как да се предотврати (или поне да се сведе до минимум) процеса: "топиш мускули и качваш на сланина"?

# 57
По-опитните дюканки могат ли да дадът съвет как да се предотврати (или поне да се сведе до минимум) процеса: "топиш мускули и качваш на сланина"?

аз съм споделяла много пъти
след неуспешна 3 фаза минаха на ВМ НВХ + силови тренировки (тях си ги правех още от началото)
други тук имат други техники
всеки търси своя начин

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 11:15 от Анонимен

# 58
  • София
Влизам само за отчет...
Завършен втори месец във втора фаза.
Килограми -10  Mr. Green
Талия -10см
Ханш -10см
Въобще ударих десятката отвсякъде... Joy

# 59