Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 155
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Зеленият рай в сърцето на България
Браво Ивка! Надявам се и аз да се похваля с такива резултати!

# 61
Искам да попитам аз  бях на този режим преди две години сега мисля да мина пак дали ще мога да постигна някакви резултати.Мерси за отговора.

# 62
Искам да попитам аз  бях на този режим преди две години сега мисля да мина пак дали ще мога да постигна някакви резултати.Мерси за отговора.

Че, какво ти пречи да постигнеш резултати! Ако имаш мотивацията и волята, режимен/а си и стриктен/а, няма причина да не успееш Peace !

# 63
  • Варна
Ееееее ама изписали сте света  Mr. Green
Добър ден, сладурки! Честит празник на всички празнуващи!  smile3525
ЛАБЕЛЛО:Честит рожден ден!  newsm59
hari3680: И аз съм на поправка, даже за 3-ти път. Ще постигнеш резултати стига да си режимна и най-вече търпелива, защото на поправка нещата се случват много бавно. Само не бива да се отказваш, зареждай хладилника с режимности и започвай.
Аз съм готова за кафенце когато кажете......петък, събота, сряда няма значение. Само свирнете  Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега отивам да си спретна закуската.  food002
Деми81:Резултата ти е забележителен, браво! Стози ръст и на тия кг предполагам, че изглеждаш супер. Качи малко снимки.

# 64
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добър ден и от мен.Честит празник на всички именници и бургазлии!ЧРД на ЛАБЕЛЛО!Желая ти много здраве и щастие!Относно кафенцето дайте някаква идея за час за да можем да го обсъдим.Аз предлагам 16ч. или 18,30ч.Днес съм със + ама ще го преживея.

# 65
Честит рожден ден Лабелло!
Честит имен ден на всички именици!

Днес съм в добро настроение, кантарчето тази сутрин ме изненада с огрооооомен минус от 1 кило и нещо. Те това ако не е стимул да продължа! Simple Smile
Бяхте прави, че трябва да дам шанс на 1/1.
Юхуууу!

# 66
              Здравейте колежки дюканки ! Да благодаря и аз за новата темичка, която е  newsm10,
и сега макар и със закъснение да честитя празника на всички именници и рожденници, с пожелание за много здраве, щастие и късмет!

да хапнем и да пийнем за здравето на всички (виртуално, пийването де), пък от утре пак режим.  Приятен и празничен ден на всички!

# 67
Лабело,честит рожден ден ,че покрай именниците да не те забравим  Flutter!
Желая ти здраве,щастие и много сбъднати мечти !

# 68
Привет!

Честито на всички, които празнуват днес и от мен ! newsm51 

Ох, при мен голямо клатуркане с 1 кг нагоре-надолу. И имам чуството, че съм се заоблила, въпреки, че съм във 2-ра. Може да е от от това, че трябва да ми идва и затова се чувствам балон, но май не е само от това. Гледам си снимките от август и съм по-слаба от сега, а кг същите.  Незнам изобщо как ще е в тая трета! ooooh! newsm78

Относно късното ядене при мен няма значение стига да е само П ( най-вече пиле или риба), има ли зеленчуци на другия ден е + ( освен ако не е супа от тиквички), а прекаля ли с тъпченето в ПЗ ден, независимо че е режимно - задължително много тлъст +

На линия съм за варненското кафепиене, само кажете кога!

Целувки на всички!  Heart Eyes

# 69
Здравейте и от мен  Stop да не ме забравите.. 2 дни нямах време да чета форума ии опа нова темичка.. Да ни е честита и изпълнена с много минуси  Laughing  Отивам да наваксам клюките от предните страници.. Хубав ден.. И честит празник на празнуващите..   bouquet

# 70
Варненската среща ако е вторник може Peace и аз да се включа

# 71
ДЮКИ имаш в предвид утре ли?Никой нищо не споменава за час,но току виж тази вечер сме измислили.Нищо не се знае.До 23,30ч. има много време.

# 72
  • Варна
Е хайде де някой да каже един час за това кафепиене. Голямо канене се каним  ooooh!

# 73
На мен ми е по-добре към петъка да е ,че малкия сега както е болен ,не мога да мръдна от къщи .Уж свалихме след 4 дена мъки температурата ама още не се е оправил да го оставя. ooooh!

# 74
Муцки аз предложих два варианта за час ама ни вопъл ни стон.16,30 или 18,30ч.

Общи условия

Активация на акаунт