Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 727
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Честити празници на всички празнуващи именни дни и рожденни дни.  bouquet smile3525 newsm18
За срещата на русенските дюканки.Бих дошла с голямо удоволствие, но има една малка пречка.На дъщеричката ми ще и махат трета сливица края на следващата седмица.Дано всичко наред може и да се запиша.

# 76
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Идеята ми е за този петък ама незнам какво ще кажат другите.

# 77
Ако е петъка и 16.30 и 18.30 ме устройва .Мен ми се искаше по-раничко да е ама малкия като се разболя ,а бабата ни е на работа и няма как да го оставим.Затова се надявам ,че до петъка ще се оправи и ще мога да ви видя. Flutter

# 78
Петък, петък, към 18.00 ми е най добре....Варна, мислете.... bowuu

# 79
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     (не)Обикновена, има дни с всякакви показания на Кантарев - не го приемай толкова вътрешно  Hug Много ми хареса лафа на Elileni по този повод - търпение му е майката и ядене бащата  Peace
     frozenInside, тя и Луната е важна, но ние си честитим месечинките - еден месец - една месечинка, два - две и така... на 12 тата - Дюки РД  Wink
     olgarita, грабвай и децата, ако трябва и дядото -  веселба да е   Peace Ех, като стана дума за веселба... зарових се да търся една песен на Висоцки и... ядец - не се сещам за заглавието - ни на руски, ни на български  ooooh!, а що студентски купони сме озвучавали с нея...
     ANNAFACE, да не се окаже, че русенската банда е по-силна от софийската  Shocked
     Ивка,  smile3501
     hari3680, защо да не можеш?
     Уф, пак ми се е цвъкнала някаква гадост на венеца над предния зъб, появява се в преходните сезони..., и мязам на Каракочев  hahaha, ама поне ме сръчка да си купя витамини, че бях на път да ги отсвиря този месец  Blush

Коледна среща в София - на 18.12 от 17 часа в Дивака на Гладстон
          Желаещите да си записват на ЛС при моя милост, а за записалите се е желателно в деня на срещата да носят най - красивите си усмивки, най - доброто си настроение и подаръчета в рамките на до 10 лв за празнична томбола
 Hug Hug Hug

Хайде да раздавам козинките, че да заспя преди да се прибере вампира, така де, половинката  Laughing

Хайде, лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 21:35 от mimensita

# 80
  • По света и У нас
Здравейте, момичета Kissing Heart
Поздравления за чудесното оформление на темата. Бях се позагубила малко и вие сте изписали толкова много  Big Ups Нямах възможност да се тегля последните няколко дни и утре ще се кача, да видим как ще ме окастри Кантарев newsm09 След днешната гала да видим какво ще покаже. Аз съм именничка между другото и галата си беше доста разнообразна. Да ви почерпя, макар и виртуално , за повода:

Лека, отслабваща вечер на всички и усмихнато начало да утрешния ден  goodscale newsm53

# 81
След тая торта незнам как ще заспя  #Crazy #Crazy и без това само за туй си мисля . ooooh!

# 82
  • Варна
Изглежда супер и като, че ли става за нашия режим http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpha … %D0%9B&id=809
Извинявам се  Embarassed

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 10:49 от ЗлаВещица

# 83
  • Пловдив
Ами празната чиния на мен не ми изглежда супер, но сигурно е намек отново, че вечер не трябва да ядем  hahaha

# 84
  • UK
  Честит рожден на Лабелло и честито на всички именници. smile3525
 След тези снимки ми се напълни устата със слюнка, ама очи пълни-ръце празни. И на мен ми се яде шаран, ама ще трябва да почакам до нова година за съжаление. Cry
  Иначе днес най-накрая сафтосах спортния център и се прибрах доволна и заредена с енергия. Направо мога там да се пренеса да живея Simple Smile
  Лека нощ Hug

# 85
TANTE78  голяма шегаджийка си.

# 86
  • Варна
Еееее де не беше нарочно. Поправих се  Rolling Eyes

# 87
Важното е весело да става.

# 88
Момичетаааааа,да ви се похваля .Вече два дни Не Пушаааааааааа. Party Party Party Още 3 и ще станат 5 дни . Joy
Е,от време на време с ел.цигара за малко ама скоро и нея ще я захвърля.Много съм се амбицирала да ги отказвам тия отрови,също се чувствам както като почнах борбата с килцата.Ако и с цигарите успея да се справя тъй както с тях ,направо ще си ударя дупето с кеф във тавана.Басиии ,сега смятах по 135лв на месец отиват за гадните цигари. ooooh! ooooh!
Чак ми е съвестно като си помисля с колко съм лишавала семейството си ,за да се тровя.Ужас. Embarassed Embarassed
Стискайте палци да успея! Praynig Praynig Praynig

# 89
Стискам ти палци. newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт