Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от начините за отказване от тютюнопушенето?
Какви са различните преживявания на участниците във форума за отказване от тютюнопушенето?
Какви са някои от начините за поддържане на теглото след приключване на диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от начините за отказване от тютюнопушенето?
Спирането на тютюнопушенето може да се постигне чрез различни методи. Един от тях е чрез четене на книгата „Не пуша вече“ на Алън Кар, която е доказала своята ефективност в този контекст. Освен това подкрепата от форум и постоянството са от решаващо значение за успешното отказване от тютюнопушенето.
-
Какви са различните преживявания на участниците във форума за отказване от тютюнопушенето?
-
Какви са някои от начините за поддържане на теглото след приключване на диета?
За да поддържате теглото след приключване на диета, хората използват различни стратегии, като например ограничаване на сладкишите до веднъж седмично, позволяване на си почерпка по време на празници и внимателно следене на диетата. Освен това подкрепата и споделянето на опит с други участници във форума са от решаващо значение за успешното поддържане на теглото.
-
Колко вода трябва да се пие на ден при диета на Дюкан?
-
Какви са последствията от недостатъчния прием на вода по време на диета на Дюкан?

Нищо де, ще му видя сметката, пък ако помогне и някой "техник" даже няма да разбера как ще изчезне 
И е крайно време да взема пример от такива упорити девойки като теб, че я колко народ ги отказа пусти цигари, а аз още си изпушвам половината заплата 

, аз ти стискам палци -успех мила в това начинание.Аз още преди 9г. спрях пушенето.Но щом с диетата си се справила и с това ще успееш.
Писах, писах и го затрих! Тю, че отвратна седмица!
на всичкото отгоре!
И на танцова.
Часът е 18.00.Аз ще ви чакам .
Може да се видим на някоя среща де
Но си имам проблем, не се възприемам като слаба, още си мисля че съм закръглена и не мога да повярвам, че ми стават тия дрехи. Все едно това не съм аз, абе луда работа. Трудно ми е да приема промяната и все още мисля за себе си като за дебеличка, въпреки, че само 2 години съм била с повече килограми.

И аз ги отказах преди 2 години, но пък качих - не веднага, след няколко месеца, но всичко си е индивидуално. Пък и ти си на дюкан, няма страшно. Стискам ти палци да се увенчаят с успех борбата и с килограмите и с никотина.