Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 13)

• 36 592
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
За рисковете, като четеш листовките на ваксините, оставаш с впечатлението, че са тези като при боледуване (например - минингит, енцефалит за шарката) + влиянието на адювантите като формалдехид и др.
 Т.е. като теглиш чертата са повече, но уж рядко се получават. Това разбрах аз.

# 406
Кристиян - съгласна съм с написаното от теб, но за съжаление в такъв вид трябва да се поднесе информацията, за да се възприеме от масата хора (дори да не е вярна и да оставя след себе си редица въпросителни) Confused
Би било достатъчно хората да знаят две простички истини - че трябва да се спазва хигиена, и ваксината вреди много повече, отколкото помага, да не говорим, че ваксина срещу хепатит А е като ваксина срещу кашлица ooooh!

За рисковете, като четеш листовките на ваксините, оставаш с впечатлението, че са тези като при боледуване (например - минингит, енцефалит за шарката) + влиянието на адювантите като формалдехид и др.
 Т.е. като теглиш чертата са повече, но уж рядко се получават. Това разбрах аз.
да де, именно, само дето ако попаднеш в мизерния един процент (а процентите обикновено са много повече) - не е важно, че в листовката са казали, че е малко вероятно да се случи...

# 407

"Ако не се ваксинирате, трябва да отидете да живеете на някой висок връх или в пустинята и да не се срещате с хора", коментира д-р Атанас Мангъров, от Инфекциозна болница в София.

Joy  hahaha   Laughing   Номинирам го за Оскар за цялостно творчество....  Mr. Green

# 408
  • София

"Ако не се ваксинирате, трябва да отидете да живеете на някой висок връх или в пустинята и да не се срещате с хора", коментира д-р Атанас Мангъров, от Инфекциозна болница в София.

Joy  hahaha   Laughing   Номинирам го за Оскар за цялостно творчество....  Mr. Green

Ахахахаха, този е... - нямам думи, добре си заработва комисионните!

От глупостите по новините на мен ми направи впечатление изказването на мадам Кожухарова, цитирам по памет: "Ако въпреки всичко се разболеете след ваксиниране, значи сте се ваксинирали, когато вече сте били заразени" - ма колко удобно!
Друго, което силно ме впечатли - при обяснението за цикличността на епидемиите, беше обяснено, че след епидемия много големи части от населението развива имунитет и следва естествен спад в заболеваемостта, което доказва, че очевидно това се случва безсимптомно.

# 409
  • Пловдив
 hahaha Вие май много ги следите новините  Mr. Green
Аз успявам да чуя по някоя часто от новинарска емисия през ден, през два....
Обаче ми стана забавно  Mr. Green Ще взема да съм по сериозна с дистанционното  Mr. Green

Мулти, мислиш ли, че по-големия процент от личните лекари в Б-я са достатъчно наясно какво си причиняват с ваксините?!? Предполагам, че повечето са се наболи с де що има на пазара  Peace

# 410
От глупостите по новините на мен ми направи впечатление изказването на мадам Кожухарова, цитирам по памет: "Ако въпреки всичко се разболеете след ваксиниране, значи сте се ваксинирали, когато вече сте били заразени"...

Outta Joint Tired

Мхм, а аз току- що паднах от Луната!  Crossing Arms
Тия нямат срам!
То па бива, бива, ама...  Close
Малоумните изказвания, "нали", на оня тъпунгер, "нали" пък изобщо няма да ги коментирам, "нали".
  Crossing Arms

# 411
  • StZ
[-След като прекара болния болестта, организма му се изчиства напълно от вируса. След напускането на вирусните частици организма изгражда имунитет срещу Хепатит А, който имунитет е доживотен.
newsm78 аз питах една позната лекарка и тя каза, че нЕма проблем да те повтори хепатит А и да те потрети щото било вирус като грип.
Това с доживотния имунитет дали е така? или може да те хване тип А след тип В ли?
аз като чета още повече се обърквам и ми остава само да се надявам да не се случи, но пък живея в Стара Загора, та ако ми кажете кое е вярното.....дали ще ми помогне не зная, но пък да питам де Thinking

# 412
Малоумните изказвания, "нали", на оня тъпунгер, "нали" пък изобщо няма да ги коментирам, "нали".  Crossing Arms

За мен очевидно човекът злоупотребява с упойващи вещества... Иначе не намирам обяснение за постоянните му халюцинации...  Rolling Eyes

# 413
 .....аз питах една позната лекарка и тя каза, че нЕма проблем да те повтори хепатит А и да те потрети щото било вирус като грип.
Това с доживотния имунитет дали е така?

Аааа, това за "повтарянето" и "потретянето" според мен не е вярно.
Първо, че никога не съм чула някой да го "повтори" Хепатита, и второ, нали в кръвта ти завинаги остават онези "джаджи" - IgG анти-HAV, които персистират цял живот.  Rolling Eyes
Та, мисля, че не е вярно това за "повтарянето", а имунитетът наистина си е за цял живот.
 Peace

Малоумните изказвания, "нали", на оня тъпунгер, "нали" пък изобщо няма да ги коментирам, "нали".  Crossing Arms

За мен очевидно човекът злоупотребява с упойващи вещества... Иначе не намирам обяснение за постоянните му халюцинации...  Rolling Eyes

Ми, да си смени дилъра, бе Стелтче.  Mr. Green hahaha

# 414
  • Пловдив

newsm78 аз питах една позната лекарка и тя каза, че нЕма проблем да те повтори хепатит А и да те потрети щото било вирус като грип.
Това с доживотния имунитет дали е така? или може да те хване тип А след тип В ли?
...

Отделните типове хепатит нямат общо помежду си, освен че инфектират черния дроб. Т.е. това, че си преболедувал А, не ти дава имунитет за Б, Ц, Е или който и да е друг вид. Така като четох... май гаранция няма, че са открили всички възможни варианти на хепатит.

# 415
Я вижте на какво попаднах във в. Труд:

Цитат

“Имайте предвид, че суматохата около хепатитас е увеличава и от факта, че това е златно време за определени ваксинопроизводители”, отбелязаха експерти от здравното министерство.

Кои ли са тия експерти от МЗ, да вземем да им пишем и да ги поздравим, че се осмеляват да кажат истината. Simple Smile

# 416
За хепатита, сестра ми прекара нещо, което така и не диагностицираха. хепатит ли беше, болестта на целувката ли беше... не се установи. 6 м. диета.

# 417
Кои ли са тия експерти от МЗ, да вземем да им пишем и да ги поздравим, че се осмеляват да кажат истината. Simple Smile

Най-вероятно такива, които симпатизират на конкурентните ваксинопроизводители и/или фармацевтични фирми Simple Smile То не пречи да ги поздравим, де  Simple Smile

# 418
  • StZ
гледайте Про бг сега - дават нещо за ваксините

п.с. ами свърши! - "ползите от ваксините са повече от рисковете" - това общо взето се втълпяваше

# 419
  • София
оооо, как се развихрят "дилърите" на ваксини при всяка възможност, и бият с пачки по "независимите" ни медии  Money

Общи условия

Активация на акаунт