родено в 26г.с

• 69 746
  • 234
  •   1
Отговори
# 165
Kriva_Niva, браво за наддаването! За ретинопатията има специална тема, ако искаш питай и там. А конкретно за д-р Димитрова от Токуда ние ходим при нея и съм много доволна. по принцип вече сигурно няма да има часове, така че просто трябва да поискаш да говориш с нея или да се разберете, но знам, че приема и извънредно деца няма проблем. Ако имаш нужда от нещо допълнително, пиши.

# 166
  • Пазарджик
Здравейте мами,
Родих близначките си в 26г.с.+2дни /на 13.03.2012год./ и имам нужда от подкрепата ви...  Дъщеричките ми се казват Ивана и Евгения и са най-красивите мънички момиченца на света. Родиха се с абсолютно еднакво тегло и висомина - 900гр. и 37см. и само с 1 минута разлика. Не бяхме успяли да направим терапия за дробчетата и нямаше как да задържим раждането, но неонатоложката каза, че са направили всичко което трябва. Куклите ми дишат самостоятелно/през вторият ден Ева беше интубирана, но след 24 часа махнаха маркуча и двечките дишат сами/, на палатка са, с включен нофилин. Колкото и да се борят обаче, спират често - днес Ивана е спирала доста, вчера пък беше Евгения. Кожичката им е на ранички и докторката каза, че сякаш са с втора степен изгаряния... мажат ги с кремче. От 3 дни са захранени с кърма - днес приемаха по 2 гр., но може и да я намалят ако забравят да дишат много често. Ние знаем, че малките ни съкровища ще се справят с всичко и когато са готови ще си ги приберем в къщи, но имам нужда от всякаква информация или просто от още кураж...
Зная, че тук има доста мами с такива проблеми и се извинявам, че пиша преди да съм изчела цялата темичка, но просто неуспях да се сдържа... Желая на всички да гушкат здравите си бебчета скоро! Сега се връщам да чета

# 167
nanyna  Hug Hug Hug за теб и малките ти кукли. Пожелавам им да се стабилизират и да почнат да растат здрави и силни Simple Smile и да нямат никакви последици от ранното им раждане Hug

# 168
Здравей Нанина , Hug

Честита ти двойна радост !   bouquet

Заповядай в тази тема :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=648623.15

Тук може да питаш за всичко ! Peace
На някой от нас децата са доста големи , но винаги ще ти бъдем полезни ! Hug

# 169
Здравей nanyna, моето дете също често правеше апнеи ( спира да диша), но и това се преодолява. Това че са на кислородна палатка е добър признак просто трябва да се въоръжите с голямо търпение и всичко ще се подреди. Както е написала happy mama ела при нас. Ще сме ти от полза Laughing

# 170
nanyna -къде роди? Странно ми е ,че са на палатки щом забравят да дишат. Но щом лекарите така са преценили Hug
Моята кукла се роди 950 гр., но сега е голяма и здрава госпожица.
Вярвам ,че и вие скоро ще се гушкате у дома. Praynig
Питай,ако имаш въпроси Hug

# 171
  • Пазарджик
Момичета, благодаря ви! 
BG_Lady да ти е жива и здрава дъщеричката! родих в бившата Окръжна болница Пловдив. Бебките спират да дишат, но не посиняват и сами започват пак, затова са само на палатки - така ми обясниха докторите.

# 172
Момичета, благодаря ви! 
BG_Lady да ти е жива и здрава дъщеричката! родих в бившата Окръжна болница Пловдив. Бебките спират да дишат, но не посиняват и сами започват пак, затова са само на палатки - така ми обясниха докторите.

Бъди спокойна ! Hug Hug Hug
Моето дете е родено в същата болница , невероятен екип са цялото отделение по неонатология !  bouquet  bouquet  bouquet

# 173
Стискам палци за малките сладурки.  Hug

# 174
  • София, в момента в любимото ми село Железница
nanyna много търпение и кураж за теб и малките кукли!  Hug

# 175
Скъпи Мами да са Ви живи и здрави дечицата, бъдете силни и безкомпромисни, не свеждайте глава и за миг, защото нашите деца са истински ГЕРОИ и ние трябва да бъдем достойни за тях като родители!!!

Вярвайте в децата си и ще видите, че всичко се нарежда с времето!!!

Стискам Ви палци и ще се моля за Вас, защото пътя който Вие вървите ми е познат до болка, но той ме направи силна и уверена и знам, че някъде там след тези мигове идват и щастливите - това го знам от собствен опит!

Горе главите, много вяра и много отдаване на децата!!! Hug

# 176
Здравейте,
пиша от името на моя близка приятелка, която роди момченце преди няколко дни - 26 г.с. -820 гр, 33 см. Имаме нужда от огромна положителна енергия да помогнем на бебо да се пребори да оживее и да е здравичък  Simple Smile Praynig Simple Smile

# 177
Стискам палци за малкия герой и се моля всичко да е наред Praynig Praynig Praynig

В коя болница е?

# 178
в Токуда Simple Smile

# 179
  • Варна
Моето момченце също се роди в 26 г.с. - 830 гр. и 32 см., а сега е почти 9 кг. и всеки ден се радвам на нещата, които прави. От сърце се моля и бебчето на приятелката ти да се пребори и да израсне здраво дете  Hug  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт