родено в 26г.с

• 69 761
  • 234
  •   1
Отговори
# 90
Няма нищо по хубаво от това да си прегърнеш рожбата .От петък си е вкъщи и още като се прибрахме ни пичнаха коликите много се свива и плаче Изписаха ми капки Коли ф . на моменти има ефект на моменти не Утре сме на първия очен лекар а в четвъртък е на невролог .Дано господ е с нас и с Несрин всичко да ни е на ред с бебчетата .

# 91
Жики пиши какво даваш за колики на твоите мишлета

# 92
Наде, честито изписване - да ти е живо и здраво мишлето и много да те радва! Hug Hug Hug
Относно коликите ние пробвахме какво ли не - еспумизан, ентерокинд, сестра харви, инфакол, чай на Hipp и нищо не ни помогна. Сега купихме семена от копър и анасон и им правим натурален чай и май има ефект от време на време Grinning. Явно трябва да се въоръжите с търпение - ние стигнахме до този извод и за да не плачат ги научихме на ръце и сега е мани...мани....   Joy Joy Joy. С бабата крак не подвиваме от разходки, че и като ги сложиш легнал или седнал пак плачат - искат да ги гушкаш прав и да ги разхождаш:35: Joy Joy

Несрин, браво на малката принцеса - много е пораснала Hug Hug Hug. Хубаво е, че сте във Варна - Николова е човека за очичките-в сигурни ръце сте! Naughty

# 93
Добро утро! Успешен и хубав ден на всички!!!   love001  love001  love001

Здравейте днес сме 1420гр. Hug

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 13:55 от AnMary

# 94
Мами ние днес бяхме на първия си очен праглед пращат ни във Варна има някакъв малък проблем с лявото оче в четвъртък пътуваме за там при Д.р Николова в света Петка молете се за него и каквото и да му има да е поправимо че думите на тукашния лекар бяха че е неотложно и колкото по скоро отидем толкова по добре Целувки на вас и на бебчетата  Hug Hug Hug Hug Hug

# 95
Здравейте ние днес сме качили 20гр. Наде д-р Николова е точния очен, ще видиш че всичко ще бъде наред, това е което мога да ти кажа доскоро

# 96
Наде , стискам палци всичко да е наред с очичките .  Praynig
Важното е , че сте в сигурни ръце ! Hug

Несрин , още малко и ще минете психологическата граница от 1,5 кг  Wink

# 97
  • Варна
Д-р Николова работи ли в Света Петка? Мислех, че преглежда само в очна клиника на ул.Дойран.

# 98
За Св. Петка не знам , ние сме ходили на "Дойран".

# 99
Леле Наде, върнах се един месец назад и настръхнах! Не, че не треперя още, но ми си иска никой след мен и моите момчета да не минава през този огън (огън, защото ми изгоря душата от тревога дали децата ми ще виждат).
Моля се всичко да е наред и стискам палци! Praynig Praynig Praynig

# 100
Ехооо ние днес сме 1500гр, Наде пиши за очичките как сте какво казаха стискам палци

# 101
  • Варна
И аз следя темата и с нетърпение чакам Надя да пише. Дано всичко е наред.
Несрин още малко. Остават към 300-400 гр. и ще те приемат за кърмене.

# 102
  • варна
 Несрин, сега виждам темата ти, скоро не бях минавала през този подфорум.
  Знам как се чувстваш, моя син беше в същото отделение ,макар че се роди с по-голямо тегло, и минахме през всичко това и кислорода, и преливанията, и операция даже му направиха там, понеже имаше проблем с нослето и не можеше да диша.
  Само ще ти кажа, че сте в добри ръце, екипът е на ниво, благодарна съм  много, че ми спасиха момчето. Най-добри впечатления имам от д-р Ангелова и д-р Черноокова.
 И д-р Николова ни следи  очите, за нея само добри неща мога да кажа.
 Ще следя темата какво се случва с вас, успех  Hug Peace

# 103
Честита Баба Марта , Несрин ! Hug
Бързо да качвате грамчета и да се прибирате в къщи ! Praynig

Да е здрава , бяла и червена като мартеничка малката кукла !  bouquet

# 104
Здравейте мами аз няколко дена не влизах защоне бях във състояние нямах сили .Ние сме с Ретинопатия 3 степен и на двете очички правиха ни операция на едното око Криотерапия а на другото Авастин Момичета нищо не ни казват Д.р Николова каза че ако нямала никакви надежди нямала да го оперира .Сега на седми ще ходим на контролен преглед .Мами какво ще правя толкова много ме е страх. За лявото оче каза че е много поразено и доста по зле от дясното страх ме е какво ще стане. Иначе е много лаком и все е гладен коликите ни мъчат много и вече е 53 см и към 3500кг а се роди само 35 см. Неси бяхме за една вечер в Аг неонатологията Варна за преливане на кръв оказа се че е с много нисак хемоглобин и трябваше да му се прелее кръв там ни насочи Николова и си платихме да го приемат за една вечер за да му прелеят. това е за сега от мен Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 09:19 от nadeto_eli

Общи условия

Активация на акаунт