родено в 26г.с

• 69 758
  • 234
  •   1
Отговори
# 75
Изпълва ми се сърцето с радост като чета!
Браво Несрин, браво Наде, прегръщам ви и двете Hug Hug Hug

# 76
Браво Неси само така newsm44 Ние пък вчера нищо не сме качили днес 50гр. И общо сме 2340гр надявам се утре да го видя вече .

# 77
Зрдавейте майчета! Ние днес сме 1080гр., лечението си продължава. Искам да попитам при подмяна на шофьорска книжка поради смяна на постоянен адрес и фамилия какви документи са нужни? Понеже разбрах, че са искали и медицинско? Благодаря предварително. Хубав ден на всички  Hug

# 78
Ако ще сменяш и лична карта и СУМПС в комплект ще ти трябва и адресна карта за смяна на постоянен адрес,издаден от общината,ако само СУМПС ще си подменяш,само медицинското и старата книжка.Снимат те на място,плащаш си таксата в зависимост от поръчката(обикновена,бърза)и това е...Полицайка съм,дано съм ти помогнала...

Сега говорих с една колежка от КАТ,всъщност адресната карта за смяна на адреса ще ти е нужна и при смяната на книжката(СУМПС)..Подготви си и нея...Лека вечер

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 21:20 от AnMary

# 79
  • Paris, France
Страхотни новини! Браво. Несрин, не се притеснявай за кислорода, нормално е толкова малко бебенце да има нужда от него. Та тя все още е с тегло, равно на само една трета от нормално новородено. Ще спрат и кислорода с времето. Много добре наддава, браво!

# 80
Здравейте мами искам да се похваля че ние вече сме 2550гр и другата седмица ще ни изпишат малкия Ники ще си е при мама тати и кака Hug Hug Hug

# 81
  • Paris, France
nadeto_eli , чудесна новина. Не смея да честитя все още, докато рибата е в морето, но подскочих от радост. Много се радвам като чуя, че излизат от кувьоза или ги изписват и си спомням с умиление за тези моменти.

# 82
 newsm10 Браво на вас Надето...Браво на големия юнак...Само така да растете,здраве и щастие ви пожелавам и скоро да се гушкате!

# 83
Здравейте мами днес сме 2580 и сме пораснали с 10см за тези два месеца от както се роди. Сега чакам и броя минути часове и дни да доиде петък за да си го гушкам вкъщи . Неси вие как сте как ми е принцеската Жики как са и твоите бебчета целувам ги всичките. Hug Hug Hug от мен

# 84
Браво , Наде ! Hug

Много хубави новини , растат дечицата и тревогите  намаляват  Peace
Другия петък ли ще го изпишат ?
Казваш , че вече е минал 2,5 кг , при нас изписваха при това положение .

# 85
Те ще ни изпишат в петък но не чакаме заради килограмите а заради рехабилитациите има назначени. Иначе си растем добре днес сме 2660гр

# 86
Мами ние вече сме си вкъщи в петък на изписването вечерта почнаха и коликите за добре дошло Жики пиши моляте какво даваш на твойте бебчета Несрин пиши и ти как си не пишеш и само те мисля . Hug Hug Hug Hug от мен и Ники

# 87
  • София
nadeto_eli, честито ви изписване Simple Smile

# 88
Наде ЧЕСТИТО ИЗПИСВАНЕ! Много се радвам за вас. Ние вече сме 1380гр., има белези за ретинопатия, но сега само наблюдават, защото може да се развие в обратна посока (още е в началните стадий) и да изчезне. Това е от нас за сега Hug

# 89
Несрин , поздравления за твоята борбена кукла !  bouquet

Наде, ето , че и за вас настъпи дългоочаквания момент да се гушкате в къщи ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт