Re: Къде в Бургас 25

• 64 171
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Някой знае ли,къде слагат ципове на кожени якета?

На ул"Оборище"  . От ул."К. и Методий" се завива  на ляво по Оборище и на 50 метра в дясно има табела

Момичета,къде изкупуват злато и по колко върви грама.Благодаря ви

По заложните къщи.Нещо ми се върти около 29-30лв/гр

# 571
Кой питаше за тапицер?
Митко:056/54 27 23.Работилницата му е зад 7-ми блок в Бр.Миладинови. Peace

# 572
  • Бургас
Благодаря!  bouquet

# 573
  • Бургас
До майките с малки деца:моля да ми препоръчате детски парти център подходящ за деца на 1-2 годинки,където да празнуваме първия рожден ден на дъщеря ми!
Благодаря предварително!

# 574
  • Бургас
От всички, където сме ходили на рожден ден най-много ми хареса този

http://www.napazar.eu/detski-parti-centyr-burgas-zamykyt-na-mecho-puh-67358.html

И като обстановка, и като занимания на децата от аниматорките.

# 575
  • Бургас
От всички, където сме ходили на рожден ден най-много ми хареса този

http://www.napazar.eu/detski-parti-centyr-burgas-zamykyt-na-mecho-puh-67358.html

И като обстановка, и като занимания на децата от аниматорките.

А къде се намира този детски център?

# 576
  • Бургас
гр.Бургас
жк. ”Славейков” бл.145 /партер/
GSM: 0886 / 258 318

Най-добре вижте първо в бгмапс, трудно си намира, или поне на мен ми се стори забутано, но беше тъмно и валеше.

# 577
Здравейте, бургаски мами! Извинявам се, че нахлувам в темичката ви но мисля, че тук ще получа адекватно инфо. Предстои ни един уикенд във вашия прекрасен град с приятели и имаме чуденка относно къде да вечеряме и да останем доволни. Предпочитаме механа с жива българска(народна) музика и читава храна, ако е на народни цени още по-добре:) Много ще съм благодарна на съвет(може и на лични, за да не разводняваме темата) И още веднъж предварително БЛАГОДАРЯ!

# 578
  • Бургас
Здравейте, бургаски мами! Извинявам се, че нахлувам в темичката ви но мисля, че тук ще получа адекватно инфо. Предстои ни един уикенд във вашия прекрасен град с приятели и имаме чуденка относно къде да вечеряме и да останем доволни. Предпочитаме механа с жива българска(народна) музика и читава храна, ако е на народни цени още по-добре:) Много ще съм благодарна на съвет(може и на лични, за да не разводняваме темата) И още веднъж предварително БЛАГОДАРЯ!

От мен предложение за механа "Банско" , намира се на супер централно място, на площад "Кирил и Методий", не е лошо да се запазят места по телефона или през деня в избраният ден.
Ето тук можеш да погледнеш:
http://www.facebook.com/pages/%D0%9C%D0%B5%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0% … %BE/170899100500#

И все пак да кажа, че въпросът ти е по-точно за темата "заведения в Бургас", погледни и там  Peace

# 579
  • Бургас

Ако не ви се вре по дупки от типа на механи, предлагам ви ресторанта на хотел "Луксор" - много добра италианска кухня, рибен ресторант на ул. Богориди - в близост до входа на морската, хубава кухня има и в "Амстел" - в близост до Община Бургас. Не знам до колко се ориентирате в града, ама с питане .... знаете. Grinning Добра е кухнята на ресторанта на хотел "Калифорния", ама за там ще ми е трудно да ви обясня как да стигнете, всъщност с такси, няма да имате проблеми да намерите въпросните заведения. И после да споделите как и къде сте ходили! Simple Smile

# 580
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета знаете ли от къде мога да си купя вакуумни капачки?
Свекърва ми има домашна продукция - плодове и зеленчуци и има мераци да затваря бурканчета на бебо, а аз му купувам пюренца, които са с вакуумни капачки и за съжаление не могат да се употребяват повторно.

# 581
 wavey
Знаете ли къде има магазин за български спортни дрехи-мъжки?

# 582
wavey
Знаете ли къде има магазин за български спортни дрехи-мъжки?

за анцузи ли питаш?

therisa,не съм сигурна дали има малки капачки,но по принцип на Краснодар на самия пазар има капачки?

# 583
Denito  за всичко - анцузи, суътчъри, тениски   bouquet

# 584
Therisa, според мен дори и да си купиш такива капачки те няма да паснат на тези бурканчета. Иначе малки бурканчета от пюрета с такъв тип капачки продават на Красндар и по точно има едно малко магазинче в едно като мазе. Пада се от ляво на м-н Европа.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт