Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 840
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Миналото лято си купих на полската фирма Feba.Също нося 95Д.Купих го за около 60лв,цял бански,
http://prodavalnik.com/photos/ad/18049483/1/-ето такъв ,само че в турскосин цвят

На тази фирма казват, че са много добри банските, но определено не ми се дават 60 лв, че и поне 2 трябва да си купя. Досега все около 20-ина лв си намирам, но вече ми трябва нещо ново, че моите вече са по на 2-3 г. Утре си чакам поръчката от СД с въпросния бански, така че ще дам отзиви.

# 646
  • София
Последно гледах големи бански, цели, в подлеза на Спортната палата и в подлеза на Студентски общежития/спирката на тролеите след Плиска, посока Младост/ Peace Миналата година си взех от втория посред зима половинки 95D и дълбоко долнище за 15лв.

# 647
Момичета, продавам два панталона, класически, черни, много хубава материя са, нови. 58-ми размер са,с колан и ластик, ако някоя се интересува, да ми пише. Един брой 8лв.
От Лидъл си взех от ластичните дънки, 54-ти размер, но са ми плитки и тесни, продавам и тях-15лв.

# 648
  • Русе/София
Момичета, продавам два панталона, класически, черни, много хубава материя са, нови. 58-ми размер са,с колан и ластик, ако някоя се интересува, да ми пише. Един брой 8лв.
От Лидъл си взех от ластичните дънки, 54-ти размер, но са ми плитки и тесни, продавам и тях-15лв.
може ли снимки,а ако може и да измериш талия,ханш......

# 649
Добре, ще измеря и снимам

# 650
  • София
Тули, стоките от Лидл могат да се връщат до 1 месец от покупката ако пазиш касовата бележка. Няма значение каква е причината - дефект, неулучена мярка или просто каприз.

# 651
Не съм знаела, че срока е 1 месец... аз ги купих от Лидъл Търново, но мога ли да ги върна в Лидъл Козлодуй напр.? Премерих ги като се прибрах в Козл. и тогава установих, че не са за мен, а докато ги разглеждах в Търново, мерих със сантиметър и изглеждаше, че ще ми станат, но уви...

# 652
  • София
Не съм знаела, че срока е 1 месец... аз ги купих от Лидъл Търново, но мога ли да ги върна в Лидъл Козлодуй напр.? Премерих ги като се прибрах в Козл. и тогава установих, че не са за мен, а докато ги разглеждах в Търново, мерих със сантиметър и изглеждаше, че ще ми станат, но уви...

Мисля, че важи за всичките им магазини. Поне имам такъв спомен от лидлската тема. Имат потребителски телефон в сайта им. Обади им се утре и ги попитай. Има вариант да им пишеш, но са много мудни и е възможно да мине месеца преди да ти отговорят.  Wink

И тъй като наскоро се обсъждаха банските - в Лидл пускат много добри като качество и кройка. Просто трябва да се изчака да има такава акция. Цените им са 20-25 лв. Не могат да се мерят в магазина, но се връщат без проблем. Единствено ако се колебаете между 2 номера и купеният не стане, няма гаранция, че на другия ден ще е останало нещо за смяна. Свършват много бързо. Поне парите ги възстановяват лесно.

# 653
Аз имам бански опт там, който ми е голям
Ако някой иска смяна- аз не съм го носила

# 654
  • София
последно си купих бански от магазин за 1 евро, миналото лято, перфектен за 15лв, цял сезон не е мръднал и за тази година ще става Mr. Green

# 655
Във ФБ срещнах страница на фирма Анжелика ЕООД за едри  жени и не чак толкова,но мисля, че моделите са прекрасни ,но не става ясно какави са цените и размерите.Ако някой е пазарувал от тях ,моля да сподели впечатления.по-удобно е, ако пазаруваме он-лайн.

# 656
Момичета, продавам панталони, класически, черни, много хубава материя са, нови...с колан и ластик на колана-странично, ако някоя се интересува, да ми пише. Един брой 8лв.
Извинявам се за голямото закъснение на отговорът ми,ето ги панталоните, нови са,и трите са с еднакви размери,въпреки различните номера на етикетите им,защото са на различни фирми производител, и трите модела ми "стоят" по един и същ начин / на мен са ми широки/ - размери - обиколка на ханш - 125-130см, талия - 105см, дължина на крачола от колана до долу - около 103см. Поради еластичността им и ластика в ханша е въможно още малко да се разтегнат по фигурата,ако е по-едра
Модел 1 - на Карина- 62 размер, матеря - , полиестер,вискоза и еластан, модел 2- фирма ЕКБОР, 58 размер, материя,- полиестер, модел 3-56 размер,материя като модел 1

# 657
От къде мога да си купя хубава рокля по мен..... 3XL съм не ми се носят парцали !

# 658
Не знам какво точно търсиш, но в Маркс и Спенсър и Некст има приятни рокли големи номера

# 659
здравейте момичета наскоро си взех от онлайн магазин панталон размер 56 но е поне с два размера по голям спортен приятна материя и качество при интерес ще  го измеря и ще дам снимки на лични

Общи условия

Активация на акаунт