Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 853
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
ще можеш ли да измериш долнището - ханш, талия...

# 631
  • София
Поръчах си от Спортсдирект спортно долнище размер 16, супер ми е! НО, майка ми е точно като мен, поръчах и на нея същия размер, същия модел, абе уж 1 към 1, е няма общо, дойде, пак пише размер 16, но е в пъти по-малко! Поръчах си и дънки 16-ти размер, е не ми стават...
Сега гледам наистина имат яки бански, чудя се newsm78

Много полезна тема, чак сега я намерих Hug

# 632
Аз си търся сако, спортно, тъмно синьо или червено, 16-18 размер...идейки?

# 633
  • Под гъбата
Предполагам Адидас те интересува?
Т- 90СМ, Х-120, дължина на крачола от чатала 84 см.
Момичета, ще ми трябва официална вечерна дреха за един прием в средата на април. Съгласна съм да пазарувам и онлайн, дайте идеи, моля!

# 634
  • София
Предполагам Адидас те интересува?
Т- 90СМ, Х-120, дължина на крачола от чатала 84 см.
Момичета, ще ми трябва официална вечерна дреха за един прием в средата на април. Съгласна съм да пазарувам и онлайн, дайте идеи, моля!

Виж в този сайт, иам някакви вечерни дрехи: http://www.romanoriginals.co.uk/

# 635
знаете ли къде да намеря купони за ларедут тоя френски сайт? пишет еналично или в темата мерси мацки Simple Smile

# 636
  • В най - голямото село
I am the same защо не провериш в Peek & Cloppenburg.

# 637
  • София /Абсурдистан
Аз поръчах от тях и не съм доволна.

# 638
  • Русе

Какъв бански си си поръчала от СД, че точно днес мисля да поръчвам от там?

# 639
Аз също май спадам към вашата категория, имам желание да отслабна, но нещо не ми се удава.Висока съм 170 см и тежа 75 кг, но въпреки това се чувствам ужасно.Трудно си намирам дрехи, но съм фен на ВУ магазини и там макар и рядко намирам чудесни придобивки.От СД също съм поръчвала, но няма да повторя, защото или трудно налучквам размера или просто качеството на дрехата не ми харесва.

# 640
  • София /Абсурдистан

Какъв бански си си поръчала от СД, че точно днес мисля да поръчвам от там?
Ето този http://www.sportsdirect.com/slazenger-x-back-swimsuit-ladies-354049
Нямат подплата никъде, няма банели, твърде тънко трико, според мен ще стои добре само на съвсем слаба жена или на момиче изобщо без бюст.

# 641
  • Русе
Не ми се отваря сайта нещо, обаче поръчах май подобен бански, на същата фирма със сигурност. Малее, ужас, така се надявах да се сдобия с бански.

# 642
  • София /Абсурдистан
Не ми се отваря сайта нещо, обаче поръчах май подобен бански, на същата фирма със сигурност. Малее, ужас, така се надявах да се сдобия с бански.
Ee споко  Simple Smile може пък и да ти хареса. Ако е същият обаче, а ти си с по-едър бюст, просто няма да ти върши работа защото не е удобен и не стои добре при такива обстоятелства  Embarassed
Съжалявам, че отговарям късно, ама просто чак днес влязох в темата. Ако не става, винаги може да се подари на някое близко момиченце.

# 643
  • Русе
Ee споко  Simple Smile може пък и да ти хареса. Ако е същият обаче, а ти си с по-едър бюст, просто няма да ти върши работа защото не е удобен и не стои добре при такива обстоятелства  Embarassed
Съжалявам, че отговарям късно, ама просто чак днес влязох в темата. Ако не става, винаги може да се подари на някое близко момиченце.

Абсолютно същия е Simple Smile, даже и цвета. Ами 95 Д си купувам сутиени, някой път и С, но зависи от марката. Явно няма да се уредя с бански. Ако имате други идеи на прилични цени, давайте.
То трудна работа с подаряването на такъв голям номер Simple Smile.

# 644
Миналото лято си купих на полската фирма Feba.Също нося 95Д.Купих го за около 60лв,цял бански,
http://prodavalnik.com/photos/ad/18049483/1/-ето такъв ,само че в турскосин цвят

Общи условия

Активация на акаунт