Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 916
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Привет!
Момичета, дайте малко идеи за бг сайтове с хубави модели,
че идват банкети  Simple Smile , а тук в прованса нищо не мога да си харесам -
само стандартните китайски и тинейджърски умалени модели,
в които не се побирам, а и не ми харесват. Rolling Eyes
Иначе ако има дами от Русе да споделя за един магазин точно зад Общината,
който открих през лятото като ходих там.
Имаха всякакви номера, вкл. доста големи. Внасят от Германия и Англия нови
дрехи и качеството и цените им са много добри. Аз си купих немски дънки за 14 лв.
и една черна дантелена блуза за 6 лв. и останах много доволна.
Чакам предложенията ви, защото нямам много навик да пазарувам от сайтове.
Все имам чувството, че няма да мога да преценя размера. Rolling Eyes

Къде се намира по-точно този магазин?   bouquet

# 526
Здравейте, не знам дали ми е за тук въпроса, но тъй като все още минавам за пухкава ще го задам. Малко поотслабнах, но пак имам проблем с намирането на точните размери. Можете ли да ми кажете магазини (освен H&M), в които има 31 номер дънки/41 номер панталони. Забелязах, че на повечето марки номерациите след 30 не са 31,32,33, а са през 2 номера (30,32,34). Или иначе казано, няма подробна номерация за по-големите размери, а само за по-малките (тези под 30). Проблема при мен е, че в 30 не мога да се напъхам, а 32 ми е широк и не ми стои както трябва. Вече влизам в масовата номерация, а пак не мога да си намеря дрехи...  Cry

# 527
Здравейте, не знам дали ми е за тук въпроса, но тъй като все още минавам за пухкава ще го задам. Малко поотслабнах, но пак имам проблем с намирането на точните размери. Можете ли да ми кажете магазини (освен H&M), в които има 31 номер дънки/41 номер панталони. Забелязах, че на повечето марки номерациите след 30 не са 31,32,33, а са през 2 номера (30,32,34). Или иначе казано, няма подробна номерация за по-големите размери, а само за по-малките (тези под 30). Проблема при мен е, че в 30 не мога да се напъхам, а 32 ми е широк и не ми стои както трябва. Вече влизам в масовата номерация, а пак не мога да си намеря дрехи...  Cry
Браво! А как успя да свалиш килограми? Simple Smile

# 528
Браво! А как успя да свалиш килограми? Simple Smile
Малко е извън темата, но ще отговоря тук. При мен проблема е здравословен. Имам инсулинова резистентност, при която проблема с килограмите се върти в порочен кръг, да не говорим пък за опасността от диабет при евентуално нелекуване. Ендокриноложката ми изписа хапчета против диабет и препоръча да започна диета, даде ми и примерна такава. Стори ми се малко прекалена и реших да пробвам първо да ограничавам калориите и сладкото, вмествайки се в границите между 1200-1300ккал, като в дните когато спортувах си позволявах калориен прием от по 1600-1700ккал. Това комбинирано с хапчетата (за здрав човек и без тях става) даде страхотни резултати (на 10 дена свалях по 1кг.) и понеже видях, че все пак успявам да свалям килограми (преди беше почти невъзможно заради инсулиновата резистентност), продължих да го спазвам 5 месеца. Много е лесно, просто броиш калории (има и такава тема във форума, ако някой се заинтересува). Позволявах си сладко, стига да се вмества в калориите ми за деня. Свалих близо 15 кг., не че нямам още поне 10, но си дадох пауза, ям си нормално, но поне не качвам (засега  Laughing).

# 529
Ей, браво на теб , а каква е темата във форума, дай линк. имаш ли някакво примерно меню или всеки път различно хапваш

# 530
Ей, браво на теб , а каква е темата във форума, дай линк. имаш ли някакво примерно меню или всеки път различно хапваш
Всеки път различно. Ето я, там са обяснени доста неща: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684072.0
Надявам се да не се сметне като реклама, аз дори не пиша в тази тема, просто има интересни материали. Ще се радвам ако помогне и на още някого в борбата с килограмите.
Спирам с офф-топика. Peace

# 531
  • Варна
И аз съм с инсулинова резистентност, в процес на сваляне/16кг. до тук/.
Drop в Уайкики не си ли намираш нещо по мярка.Аз съм яко абонирана за Уайкикито и НМ, напоследък само оттам си пазарувам.

# 532
Привет!
Момичета, дайте малко идеи за бг сайтове с хубави модели,
че идват банкети  Simple Smile , а тук в прованса нищо не мога да си харесам -
само стандартните китайски и тинейджърски умалени модели,
в които не се побирам, а и не ми харесват. Rolling Eyes
Иначе ако има дами от Русе да споделя за един магазин точно зад Общината,
който открих през лятото като ходих там.
Имаха всякакви номера, вкл. доста големи. Внасят от Германия и Англия нови
дрехи и качеството и цените им са много добри. Аз си купих немски дънки за 14 лв.
и една черна дантелена блуза за 6 лв. и останах много доволна.
Чакам предложенията ви, защото нямам много навик да пазарувам от сайтове.
Все имам чувството, че няма да мога да преценя размера. Rolling Eyes

Къде се намира по-точно този магазин?   bouquet
Не мога да ти напиша точно адреса, но ще се опитам да ти обясня, защото е
на много лесно място зад Общината.
Като застанеш с лице към Община Русе и отляво има една малка пътечка с магазинчета
за цветя. Минаваш по нея и продължаваш на около 20-30 метра напред и направо по уличката.
Бариерата на паркинга на Общината ти остава от дясна страна и е малко след нея напред.
На реда има няколко магазина - за дрехи, за бои и някаква куриерска фирма.
Магазина за дрехи е този, за който ти говоря и отпред има на стълбите зелен мокет,
като пред хотелите, ако се сещаш - като изкуствена трева.
-------------------------------------
И аз харесвам много Уайкикито. Simple Smile
Отивам да ви прочета за отслабването. Peace

# 533
Drop в Уайкики не си ли намираш нещо по мярка.Аз съм яко абонирана за Уайкикито и НМ, напоследък само оттам си пазарувам.

mmilityy браво!
Преди от Уайкики ми бяха перфектни, но в момента съм междинен номер, който те нямат. Тяхното 30 ми е малко, а следващото 32 ми е леко широко и не ми харесва как ми стои. Досега единствения магазин, в който си намерих нещо точно по мярка е H&M, там имат 31 за дънките, но не и 41 за панталоните (там имам същия проблем като в Уайкики), а искам да си взема. Само дънки не ми се носят в крайна сметка.  Laughing
Май най-лесно ще е ако отслабна един номер.  Crazy

# 534
Никога не съм пазарувала от Уайкики, в София има ли? Видях че в мола на цариградско ще отварят ама кога ли?

# 535
  • София
Никога не съм пазарувала от Уайкики, в София има ли? Видях че в мола на цариградско ще отварят ама кога ли?

И в мол Сердика ще отварят. През един-два магазина с Н М са.

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 03:23 от Тaня67

# 536
  • София
Преди от Уайкики ми бяха перфектни, но в момента съм междинен номер, който те нямат. Тяхното 30 ми е малко, а следващото 32 ми е леко широко и не ми харесва как ми стои. Досега единствения магазин, в който си намерих нещо точно по мярка е H&M, там имат 31 за дънките, но не и 41 за панталоните (там имам същия проблем като в Уайкики), а искам да си взема. Само дънки не ми се носят в крайна сметка.  Laughing
За пръв път чувам за панталон размер 41... Номерацията на панталоните е само с четни номера.
Просто си между 40 и 42, което от личен опит е изключително гадно. Според номерациите на една от любимите ми английски марки, най-големият от стандартните размери понякога ми е малък, а най-малкият от плюс серията - голям. Иначе размера се води един и същ, единствения в който се засичат двете номерации. Няма оправия hahaha

# 537
  • Варна

mmilityy браво!
Аз да ти кажа последно от НМ си взех страхотен бежов панталон, имитиращ дънки, ластичен е и успях да се намъкна в по-малкия номер, т.е. 42 / защото имам един подобен пак оттам - 44/.Доста прибира и хванах и някакво намаление, та ми излезе само 20лв..
Не знам дали носиш такъв модел, това е почти по крака до долу, тип цигара.Ако искаш виж дали няма още такива моделчета, те може и да са пуснали нещо.
Аз сега им дебна сивите дънки да ги понамалят.

Аз да питам друго - някой виждал ли е някъде да се продават хубави рокли от тези плетените, зимните, обаче да не са прилепнали, а една идея широки и прави от бюста надолу с дължина около коляното?Видях една жена с такава рокля, пълничка като мен, а и седеше страхотно.За съжаление нямаше как да я питам от къде е роклята... Tired

# 538
Аз да ти кажа последно от НМ си взех страхотен бежов панталон, имитиращ дънки, ластичен е и успях да се намъкна в по-малкия номер, т.е. 42 / защото имам един подобен пак оттам - 44/.Доста прибира и хванах и някакво намаление, та ми излезе само 20лв..
Не знам дали носиш такъв модел, това е почти по крака до долу, тип цигара.Ако искаш виж дали няма още такива моделчета, те може и да са пуснали нещо.
Аз сега им дебна сивите дънки да ги понамалят.
M0nster4e ужас значи няма шанс да си намеря панталон, който да ми седи добре. Само на дънки ще карам.  Laughing
mmilityy видях тези панталони, даже ги и мерих. Много са хубави, но в случая 42 номер ми правеше сгъвки около ципа (сещате се за какво става въпрос) и ми беше хлабав в прасците. А и освен това стигах до извода, че regular талията (този модел беше с такава) в H&M не ми седи никак добре, излизат ми сланинки отгоре и дупето ми изглежда още по-пищно. Иначе точно такъв модел си търся - тип цигара, но с по-ниска талия (която никак не е ниска като на моделите в Calliope например, по-скоро е нормална) и да отговаря на 31-ви номер. Много претенциозна станах май.  Crazy

# 539
  • Варна
Ясно, аз пък се харесах, мен такива панталони много ме прибират, аз надолу съм горе-долу добре.Основният ми проблем е корема, но с подходяща блузка няма проблем.
Ниската талия ми е далечен спомен Confused

Общи условия

Активация на акаунт