Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 903
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета! Simple Smile
Много се радвам че попаднах в този форум четох доста  #Crazy
Нека и аз на кратко да се представя , и аз съм от дебелите жени преди една година и един месец родих . Бях станала 125 кг  #Crazy след раждането ми 20 дена по точно пожълтях от жлъчката оперираха ме и т.н да не влизам в подробности там свалих някой друго кило , от там започнах да не ям хляб и сладко и станах 90 кг за по малко от година. Но винаги има НО! В ПРОДЪЛЖЕНИЕ на няколко месеца не свалям нищо! Само въртя едни и същи кила +3 -3 кг ужас и сега от скоро пак съм се отпуснала и си хапвам тестеничко сладко и незнам колко кила съм станала пак! Така това беше на кратко за мен.
По отношение за дрехите разбирам ви мноого добре не купувам това което ми харесва а това което ми става, което е УЖАСНО! Сега ще си поръчвам ботуши от един сайт който научих тези дни miniprix.bg Наистина има хубави неща и има големи номера. До сега не съм си поръчвала обувки от интернет понеже и аз не мога да вдигам ципа в повечето случеи до горе но ще рискувам сега.

Много ще се радвам да се включвам в разговорите ви момичета! Simple Smile Приятен ден от мен Simple Smile Hug

# 541
По повод ботушите.
Големи номера и широки в прасеца модели имат и Мегиас. Те също имат добър сайт. Миналата година си купих от тях два чифта и съм доволна.
Като че ли е по-добър вариант от miniprix (пазарувам от там, но ботуши не съм взимала), защото може да отидете в някой техен магазин и да пробвате.

# 542
Ясно, аз пък се харесах, мен такива панталони много ме прибират, аз надолу съм горе-долу добре.Основният ми проблем е корема, но с подходяща блузка няма проблем.
Ниската талия ми е далечен спомен Confused

Една моя приятелка също си взе от тях и и седят страхотно, но явно аз съм с малко по-широка талия и ми я прищипват неприятно, въпреки че същия модел ми е широк в ханша и прасците например. Странна структура имам, иначе си минавам за круша де. Просто моите проблемни зони (паласките най-вече) ми ги прибират по-добре моделите им с по-ниска талия, която както вече казах въобще не е толкова ниска като на тийн моделите в други магазини, с които имам чувството, че ако седна цялото ми долно бельо ще е на показ.

Впрочем от височината на на талията на повечето панталони в LC Waikiki, също бях много доволна, нито прекалено ниска, нито прекалено висока, жалко, че нямат моя номер.  Sad

# 543
  • русе
Ако някой от Русе разбра за кой точно магазин зад Общината говори Fan, то моля да ме осветли.

# 544
Ако някой от Русе разбра за кой точно магазин зад Общината говори Fan, то моля да ме осветли.
Аз мисля на 1-ви като отида до Русе и да го потърся  Simple Smile

# 545
  • София
Здравейте момичета,
решила съм да си купя стягащо бельо и моля тези от вас ,които са си взимали да ми кажат от кое са доволни и магазин в София,че не ми се рискува по интернет Sad Искам да ми стяга корема и паласките,предпочитам да е до под гърдите и да не се смъква или навива ...
Благодаря предварително и ще очаквам съветите ви  bouquet

# 546
и големи и хубави и удобни сутиени? newsm78

# 547
Момичета да се похваля ссъ страхотния магазин и още по страхотния му собственик-Коко,магазина се намира на"Илиенци"но момчето праща с "Еконт"страхотен избор на дрехи-влязох и не знаех какво да избера,Коко сам ми предложи модел на панталон,2 уникални жилетки и всичко се оказа точно по мярhttp://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.410252779031561.101254.100001405279486&type=3ка,имат страница във фейсбук,от която се поръчва.-joanna bg.

# 548
  • Под гъбата
Момичета да се похваля ссъ страхотния магазин и още по страхотния му собственик-Коко,магазина се намира на"Илиенци"но момчето праща с "Еконт"страхотен избор на дрехи-влязох и не знаех какво да избера,Коко сам ми предложи модел на панталон,2 уникални жилетки и всичко се оказа точно по мярhttp://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.410252779031561.101254.100001405279486&type=3ка,имат страница във фейсбук,от която се поръчва.-joanna bg.
newsm78 Заприлича ми на реклама, и не разбрах за страницата им във фЕЙСБУК!

# 549
  • Стара Загора
И на мен ми заприлича на такова, обаче не са им лоши нещата.  Grinning
Не, че ще дам 250 лв. за палто.  Mr. Green

и големи и хубави и удобни сутиени? newsm78

Сутиени купувам само на Триумф. От много години ги нося и колкото пъти съм купила нещо
друго, винаги съм съжалила. Скъпи са, но ги нося с години и не мърдат. Знам си номера и мога
да ги купувам без да меря.
Миналата година се излъгах да купя един български - премерих 20 сутиена, докато нацеля.
Триумф нося 100D, а този отиде чак на 120F  ooooh!

# 550
  • В най - голямото село
Цитат
Аз да ти кажа последно от НМ си взех страхотен бежов панталон, имитиращ дънки, ластичен е и успях да се намъкна в по-малкия номер, т.е. 42 / защото имам един подобен пак оттам - 44/.Доста прибира и хванах и някакво намаление, та ми излезе само 20лв..

Аз точно такива харесвам, как не съм ги видяла.

# 551
Цитат
Цитат

Благодаря за инфото!Има много хубави неща.Бих си поръчала

# 552
Лалка аз доста пъти съм пробвала в техни магазини ама нищо не може да ми пасне, уффф пак ще отида в мола да попремеря малко.

# 553
здравейте, много ми хареса това
http://whocit.com/S_Vup_XXL/woman_big_size_cloth-44273.html
но не знам как да поръчам или ако някой знае нещо българско подобно....

# 554
  • Под гъбата
Не съм си мислела,че ще попадна на български сайт за електронна търговия и няма да мога да си получа артикулът за който съм платила или парите. Моите проблеми с магазин Ефреа продължават вече втора седмица и ако утре не ми пратят въпросното палто ще звъня на КЗП.

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 20:08 от mama_mima

Общи условия

Активация на акаунт