Бихте ли празнували Бъдни вечер или Коледа в ресторант?

• 5 672
  • 77
  •   1
Отговори
# 15
Точно.От истерия за Празнуване-независимо с кой, бих избягала на ресторант.Една година си бяхме тримцата/четвъртия член още го нямаше на бял свят/ на пицария.Сами в цялото заведение си седнахме спокойно и си вечеряхме като пичове без да снова с чинии насам-натам. Mr. GreenНе празнувам аз такивИ празници-изнервят ме.И предпочитам да отида на заведение, където просто да хапна, не да празнувам точно.

# 16
 Веднъж на Бъдни вечер ,в малък град в планината бяхме три семейства, в уютен ресторант с камина и в зала само нашата компания.Трапезата беше традиционна, настроението  -прекрасно.

# 17
То и аз , като си спомня, на 25 декември преди има-няма 7 години се запознахме с нашите най-добри приятели, на Говедарци.
Но след това предпочитах винаги трапезата на свекърва ми. Че дори и на НГ.

# 18
Разбира се-зависи от родАта все пак... Laughing

# 19
Бих, но само ако съм със семейството си. Предпочитам да ме поканят някъде на гости, за да си спестя готвенето, но нещо няма много желаещи около нас. Все  ние каним, вдигаме, слагаме, ама тая година ще ме извиняват... Mr. Green

# 20
Не, достатъчно ми е Новогодишното обикаляне на ресторанти.

# 21
Да, празнуваме така от 5 години, в Еленския балкан, цялата компания, семейно. Ами супер си е, не виждам лошо в това, семейно сме си. Винаги са ни приготвяли традиционното меню, постно на Бъдни вечер, за Коледа- пуйки, прасенца...Правим си игри, томболи, идва Дядо Коледа, децата са очаровани. Много ни харесва, тази година пак така.

# 22
  • София
Бъдни вечер - не.
Събираме се моето семейство, семейството на родителите ми, леля, вуйчо и братовчедите, до скоро баба и дядо... но тях вече ги няма. Многогодишна семейна традиция е, на никой от нас не би му хрумнало да я нарушава. Уютно и приятно ни е.
Коледа - да.
Обикновено това ми е ден за събиране с приятели. Дали ще сме в ресторант или на домашно, все едно.

# 23
Да, последните 3 години празнувахме така. За няколко дни по Коледа на планина и сняг с цялото семейство. Страхотно сме си изкарвали  Peace Тази година ще пропуснем, но догодина се надявам пак така  Laughing

# 24
  • София
Ние си имаме определени традиции и празнуваме в семеен кръг.Добре ми е.С приятели се събираме останалите почивни дни.А това с пазаруването наистина е отвратително-бутаницата,грабенето като за последно. Close

# 25
Бъдни вечер - не. Създадохме си традиция всяка година да гостуваме на родителите ми. И аз и брат ми живеем доста далеч и от тях, и един от друг. Хубав празник ни е, спазваме си традициите, и е от малкото случаи, в които се събираме всички. На Коледа вечерта, както ни дойде отвътре, но обикновено ползваме случая да се видим с приятели от ученическите ни години. 

# 26
На 24-ти не бих.
На 25-ти съм на кънки, та ми е все таа...  Grinning

# 27
  • край голямата локва
Не, освен ако евентуално не сме на почивка.

# 28
# 29
НЕ!
    Но, тече животът, променят се хората.
    В България едно време се говореше за Коледно прасе, сега се говори за Коледна пуйка.

Тъй, че всеки има правото да се определя сам, дали е българин или американец.

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 19:01 от inna-bubulina

Общи условия

Активация на акаунт