Бихте ли празнували Бъдни вечер или Коледа в ресторант?

• 5 668
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
Бих ги празнувала и в мазе, важното е да съм с близките си  Simple Smile

безкрайно съгласна съм Simple Smile ако ще на края на света, но със семейството ми, да са живи и здрави дълги години

# 46
Не. Предпочитам у дома, само със семейството. Heart Eyes

# 47
  • на плажа
 Аз предпочитам да съм вкъщи на Бъдни вечер и Коледа. До сега сме празнували или у нас, или ходим на гости на родителите. Тази година ще заминем при кумовете. Ще е весело.

# 48
Не. Коледа я празнуваме вкъщи Simple Smile

# 49
  • Ямбол
Не само, че бих, а и го правя. Почти е станало традиция да сме някъде навън и да се събираме с приятели. Особено на Коледа се събираме в ресторант/механа, където се доразбираме за Нова година.
Традицията е такава, каквато аз си я направя, а не както правят другите.

# 50
Коледа си е семеен празник и предпочитам със семейството в домашна обстановка.
Аз да попитам автора дали въпроса му е свързан с играта на една марка кафе, където наградата е коледна вечеря за 100 лева в ресторант? Щото ако е така и аз останах леко изумен като разбрах че ваучера не е за храна да речем ами за ресторант. Някак си странно ми се струва  newsm78

# 51
  • Ямбол
Че какво му е странното на ресторанта?
Като си решил да си със семейството си, какво ти пречи това да се случи в ресторанта. Или е по-удобно да си готвите сами?

# 52
  • София
Или е по-удобно да си готвите сами?

За удобно, незнам.
Но част от празничното настроение е в самото приготовление, в това число и завиването на сърмичките нпр. Не ми тежи, приятно ми е.

# 53
Агитация със привкус на вменяване на „ ама по-модерно е на ресторант, остарели са ви традициите”
Всеки дава отговор според своето виждане по въпроса.
Нужни ли са криворазбрани еманципирани заядки? Wink

И аз предпочитам семейната обстановка.
И ми е приятно да приготвя празничната трапеза.

# 54
   На 24-ти у дома само аз, съпруга ми и детето. На 25-ти се събираме и с родителите и братята със семействата, но само за обяд.

# 55
Тази вечер ще решаваме окончателно. Имаме нужда да сме сами. За НГ май ще сме с кумовете ни. За Коледа ми се иска да сме на СПА. Пак.

# 56
Точно Бъдни вечер и Коледа-НЕ!
Това за мен са семейни,домашни празници....обичам аромата на сладкиши у дома,огъня в камината,светещите лампички ,светналите погледи на децата,чакащи Дядо Коледа.
Не бих ги сменила със скучната атмосфера в заведение.
Нито домашната храна за безвкусния бъркоч ,който обикновено сервират по празници.

Пък и на ресторант мога да ходя всеки ден.Ако и на празник пак седна на масата и чакам 1час за омърлушена салата и мазна пържола...ами ,не ,благодаря!

Пп:Аз по принцип не харесвам храната по заведенията,така че ...съм малко пристрастна.   Laughing

# 57
  • София
В хубав ресторант бих празнувала дори и националния празник на КНДР!  Mr. Green

Адаптивна съм - всичко мога, стига да искам.

# 58
краси.мира , като те чете човек, ако не си си вкъщи, задължително ще си в кварталната кръчма.  hahaha Предполагам е възможно да идеш в чужда държава, примерно, да се насладиш на прекрасна храна и коледни базари, на светлините, със семейството си... Такива ми ти работи.  Mr. Green

# 59
  • София
....Ако и на празник пак седна на масата и чакам 1час за омърлушена салата и мазна пържола...

Лошо си подбирате кръчмите. На такива места аз не бих седнала и без да е празник.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт