Бихте ли празнували Бъдни вечер или Коледа в ресторант?

• 5 669
  • 77
  •   1
Отговори
Това не са ли семейните празници, които чакаме цяла година? ...Традициите не са това, което бяха...

# 1
Аз изобщо не ги празнувам. Ако се налага да присъствам на дежурно събитие по този повод, да, бих присъствала в ресторант.

# 2
Само ако се случи да съм на зимна почивка в този период. Една приятелка така празнува в хотел в Родопите и беше много доволна, имало си е всичко традиционно за Бъдни вечер - и постните лозови сърми и достатъчно сняг. Всъщност тя беше там със съпруга си и двете деца, т.е.  пак семейно.

# 3
Ние ги празнуваме винаги у дома, докато Новата Година най-честно е някъде навън.

Бих празнувала, ако се налага поради някаква причина. До сега не ни се е налагало да си променяме традицията.

# 4
Бъдни вечер празнувам у дома,а Коледа може първо на ресторант,после на дискотека,или само на дискотека.

# 5
Не .Всички сме в свеки задължително .

# 6
Празниците се празнуват така, както на човек му идва "отвътре". Нали целта е на празника да се празнува? Ако за някого това е да е около масата със семейството - ОК, за друг може да е друго. Няма смисъл от постулати и о(б)съждане на чуждите решения, важното е хората да имат настроение за празник, къде, с кого и защо вече си е лично решение.

# 7
Ако сте някъде на почивка е нормално да посрещате в ресторант празниците. Подразни ме факта,че много хора казват, че Коледа и Бъдни вечер са семейните празници, но до тук всички мои познати ще бъдат на зеведение в София в тези дни.И споделяйки идеята на моето семейство, те също предпочетоха да отидем на ресторант...

Празниците се празнуват така, както на човек му идва "отвътре". Нали целта е на празника да се празнува? Ако за някого това е да е около масата със семейството - ОК, за друг може да е друго. Няма смисъл от постулати и о(б)съждане на чуждите решения, важното е хората да имат настроение за празник, къде, с кого и защо вече си е лично решен

Определено нямам за цел да обсъждам решенията на хората, просто се допитвам !!!

# 8
 Да, с голямо удоволствие. Но само, ако сме семейно на почивка в някое китно планинско градче/селце и хотелът е в битов стил, а менюто е традиционното за Бъдни вечер.
 Иначе в София нямам желание за празнуване в ресторант.

# 9
  • София
Ние на 24 сме си вкъщи семейно, но на 25 ни е традиция да излизаме с приятели.
Е, може и да не е точно на 25, но тия дни между Коледа и Нова Година гледаме да се съберем да се видим.

# 10
Само ако се случи да съм на зимна почивка в този период.
  Peace

# 11
Бих ги празнувала и в мазе, важното е да съм с близките си  Simple Smile

# 12
# 13
Бих.Нервно, да не кажа неприятно ми е, когато/ако се налага да съм на "софра" с рода.Мерси съм.Гледам да избягвам.Т.е. бих се изнизала от роднинското събиране при възможност, и не е задължително да празнувам, а просто да ида да хапна на ресторант.

# 14
Вече не. Мразя истерията "да празнуваме някъде" , която, респективно, води до изсипване на една камара пари за какво? Tired

Общи условия

Активация на акаунт