"Системата минус 60" - тема №17

• 38 253
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Сиси, благодаря за подкрепата. Бебоки, миси и на теб. Много си права за сантимите. 15 кг. при мен бяха 15 см. Поразяващо, нали? Аз се изумих страшно, но ... така си беше.

# 616
big pufana, добре дошла и успех!  Hug

Аз току-що вечерях с 1 кофичка котидж и 2 чаши фреш от портокали, мандарини и грейпфрут. Адски ми беше вкусно, препоръчвам го като комбинация.  Peace
(обядвах пиле с ориз и кьополу, закусих малко баница с кисело мляко и 1 банан)

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 19:30 от Анонимен

# 617
big pufana, добре дошла и успех!  Hug

Аз току-що вечерях с 1 кофичка котидж и 2 чаши фреш от портокали, мандарини и грйпфрут. Адски ми беше вкусно, препоръчвам го като комбинация.  Peace
(обядвах пиле с ориз и кьополу, закусих малко баница с кисело мляко и 1 банан)

И аз си хапнах току що 1 кофичка котидж и 2 портокала. И на мен ми беше адски вкусно   chef

# 618
Хайде и аз да се отчета:
З: кренвиршка с нескафе
О: чушка и сърма пълнени с ориз и кайма, салата от сурови гъби овкусена само със сол и малко оцет, кафе
В:сухари запечени отгоре с кашкавал и поръсени с шарена сол, 1/2 л. айрян

Много сте писали днес, много #Crazy
Видях Кашарел-миличка радвам се че си с нас и да вземеш да ми пишеш на скайпа Hug
Сиси благодаря ти Hug
Бебок вземи се в ръце де Naughty

Ставам да досготвя на моите гъбена супа (ще си имам тъкмо от нея утре за обяд Crazy) После пак ще ви пиша.
Добре дошли на новите момичета и успех Hug

# 619
  • ВАРНА
        Прокли, малко идеи за вечери, ако позволиш, че само  на плод и мляко... взех да те мисля  Wink Hug  -  сърмички или пиперки  Wink  пълнени с ориз...или млечна салата; печена риба; задушено прясно зеле; задушени зеленчуци на Бондюел, заляти с "бъркоч" от кис.мляко с извара или със сирене... към зелето можеш да прибавиш сварен ориз... Ако нищо не ти хареса от предложените, ще продължа да се сещам какво още вечерям... Аз съм облагодетелствана, че съм всеядна  Grinning  И всичко ми е вкусно, особено ако някой друг го е приготвил  Flutter

Каш, липсваш  Hug

На всички нови системки - успех и от мен. На добро място сте попаднали, тук ядем и отслабваме  Wink  Peace

# 620
  • Варна
Ама как пишете в тази тема! Shocked Не мога да ви изчета! Simple Smile

Защо бялото вино не става, а червеното е ОК? Rolling Eyes

Аз днес ядох:
З - кифлички с ванилов крем и кафе, 2-3 шоколадови бонбони - почерпиха ме, и една шепа кишу.
О - огретен (това не разбрах много дали е ОК, видях, че всякакви сирена са позволени, но в комбинация с картофи?! newsm78) и чаша чай.
В - една кофичка кисело мляко и две ябълки. Малко закъснях, че се прибрах по-късно от работа, и вечерята ми приключи в 18.20 ч.

Това мумийо и аз не знам какво е, в момента се мажа с един какаов крем на Палмърс против стрии, а пилинг на тялото си правя с готов пийлинг на Буржоа с екстракт от грейпфрут. Задължително ли е масажите да са с кафе и мумийо?! Thinking

# 621
Знам си аз все хубави хора сме Simple Smile

Flutter ми аз да не остана по-назад тогава и да да се мушна при хубавите хора, че и аз съм  72  Joy

Мда, и алкохолни коктейли може сутрин.  Flutter Laughing
Представяте ли си....  Joy
Само това остава и ще станем най-веселата тема в подфорум Диети.  Laughing

хехе, тогава вече ще има още повече желаещи  Wink

Жасмин, благодаря ти за предложението  Hug , но за сега ще търкам само с кафето и ще се мажа след това с антицелунитен крем, а ако се окаже, че е неизбежно - напролет като идва свеки ще й поръчам да ми донесе мумио.
Иначе от скраба с кафе забелязвам, че кожата става много гладка и мекичка  (и Курейшо го отчете Wink)

# 622

О - огретен (това не разбрах много дали е ОК, видях, че всякакви сирена са позволени, но в комбинация с картофи?! newsm78) и чаша чай.

Може на обяд картофи със сирена и кашкавал дори....само с месо не може да ги мешаш на обяд Peace

# 623

Защо бялото вино не става, а червеното е ОК? Rolling Eyes

Задължително ли е масажите да са с кафе и мумийо?! Thinking

Така пише в книгата и в руския форум - само сухо червено вино.  Simple Smile

Картофи със сирена може за обяд.  Peace  Хапвай спокойно.

Масажи може всякакви, колкото повече, толкова по-добре.  Laughing

# 624
кали 08,  няма какво да се срамуваш от закуската си! Hug
Бебо, е, няма лошо де и той е човек! Wink Мерене
Жани, много обичам сурови гъби в салати!
Мляко с нес, чудесни предложения си дала за вечеря, аз тъкмо чета рецептите на Катето и съм в недоумение за някои неща, но за това по-късно, ако успея ще разсъждавам и ще се радвам да се включиш.
chockolina, вино. Картофи и сирене за обяд, може. Няма нищо задължително за масажите и пилинга, просто това е споделеният опит на авторката с естествени неща, без скъпи мазила. Но по-важно е да има масажи!

З. Мандарина, малко тиква на пара
О. Кисело зеле с ориз
В. Зелева салата със сини сливи от книгата - стр. 209, но вместо горчица, подправих с малко кислео мляко и лайм, сол

# 625
Сиси и аз много ги обичам гъбите сурови. Сега моите си хапват гъбена супа, която съм направила съвсем системна за утрешния ми обяд Crazy
Твоята вечеря много ме заинтригува-обичам и зеле и сливи.
Непременно ще я пробвам.......но и аз без горчица че не я обичам Sick

# 626
Жани,сподели моля те рецептата за супичката. Praynig
Много обичам гъбена чорбица,обаче аз я застройвам с яйце и мляко,незнам дали е системна ,приготвена по този начин. Rolling Eyes

Много ме радвате момичета. HugБлагодаря ви за стимула,който ми давате. Hug

# 627
   Ето ме и мен на отчет, първият ми ден мина чудесно. Като се прибрах към 19ч изпитах лек глад, но пийнах един чай и всичко мина.До сега приготвях мусака за утре за мъжо и детето, може да я опитам на закуска Laughing

Днес-
з- сухар със сладко от горски плодове, сухар с половин кренвирш /от онези дългите сухари/ чудесно ми дойде не ми беше тежко
11ч два шоколадови бонбона в офиса
о- постни лозови сърми заляти с кисело мляко и малка зелева салата
в- 4 огромни мандарини и кофичка кис.мляко
  след това чай

Мляко с нес, Жани Hug много съм изморена и нямам сили за скайпа, компа го минавам набързо защото искам да съм редовна в темичката иначе по цял ден на него вечер гледам да почивам, сега се връщам да ви чета и се трупясвам пред тв-то

# 628
Здравейте момичета! Искам да се похваля и аз с първия ми минус от 1,5 кг, бяха дори 2, но тази сутрин кантарът ми отчете +500г. надявам се причината да е в батерията на кантара  Grinning             Лека вечер на всички и успешна от към минуси нова седмица! Hug

# 629
Кашарел  Hug Но ми е тъжно че не пишеш Sad Поздравления за системния ден-менюто е супер Peace
§Дезидерия§ честито минусче Hug
Ванче и моята гъбена супа е застроена с яйца и мляко. Но това за обяд е системно. Само месо да няма в нея и с всичко друго е системна Peace

Общи условия

Активация на акаунт