SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро!
Чакайте да ви кажа, какво каза мъжът ми, като се прибрах: "Пила ли си? Какво пи?" Представете си, как ми е бляскал погледа Joy А после: "Какви са тези косми"  Shocked И аз, нали съм с чиста като сълзица съвест: "Ми женски"  Rolling Eyes А даже не можах да ви нагуша всичките  Joy
  Joy Joy Joy Ще ме умориш от смях!  Hug А мъжа ти много да не знае, ами да си яде вечерята, дето и за нея намери време да му сготвиш Grinning. Изи е права - ти наистина беше героинята на вечерта, толкова път се тараляска  Hug Hug. Срещата много ми хареса, радвам се, че успях да присъствам! Фейче,  Hug за което!

Чакам снимки от фотографите и Розичка да се похвали с успешно взетия изпит!

Хе-хе-хе, Бела, ти откри вече най-важните неща в сериала.  Wink

Изи, поради что си Ерин?

# 376
  • В средата на времето
Добро утро от мен   bouquet
Съдейки по подписа на Бела, тя е открила истината на стадиона.  Simple Smile

Пуснах Izida в отпуска до след Нова година Laughing За разнообразие малко.

Сонче, мерси за кафето и тортата Hug. И днес калории няма да се броят.

Аз мисля, че Розичка вчера е разбила всички на изпита, след това е празнувала до ранни зори и в момента релаксира. Simple Smile

# 377
  • КиТ
Такаааааааа здравейте идва една зомбирана фенка по сериала Mr. Green Joy Joy Joy,не мога са запра да го гледам,трябваше септември май да го почна да го гледам Thinking

Изгледах първи сезон,беше ми смеешно как показват убиването на вампири покрай вамписките сериали имам друго мнение за това,но са решили да е нещо различно и го одобрявам!,а финалния епизод лели малиииии,обаче аз нали имам да навасквам,та им се надсмях,че ще ме дъражат в напрежение да видя какво ще стане  tooth Сега съм вече на 2 сезон 10 епизод,към края на седмецата ще съм вече някъде на 3 може и на 4 сезон,големи маратони въртя Mr. Green тормози ме мисълта кво ще стане със Сам,но ще изчакам да видя Crazy като казах сам присъединявам се към клона на неговите фенки Flutter,за Дийн нямам предпочитаня там имало бая голяма опашка,а аз не съм от търпаливите  newsm47

И открих един гаф,не знам дали сте го обсъждали но моето зорко око го хвана Mr. Green
така значи в 4 епизод в края Саме без гипс-
но в началото на 5 епизод  има гипс ,направи ми огромно впечатление връщах се викам да не съм изпуснала..... и ясно си личи,че веднъж няма и хоп вече има Crazy Joy Joy

# 378
Плами, добре дошла Grinning
Колкото за гипса - Сам си чупи ръката по време на снимките в края на епизод 4 и затова в пети и след това е с гипс. Grinning

# 379
Винаги е хубаво да има кой да ти отговори на въпросите, еххх, и аз имам Joy
Момичета, как сте? Минавам само да кажа, че снощи ми беше ужасяващо приятно да се запознаем, искам още срещи Joy
И без да питам Мирка, пускам нейния клип, разкошен е http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YPTJHH4CwTU
Айде, приятен ден Heart Eyes

# 380
Ох, ако знаете как ви завиждам на всички нови фенки, които сега откривате сериала и гледате за първи път момчетата...

# 381
  • гр. София
Ето ме и мен.
Струва ми се, че много добре се справих с изпита. Резултатът ще го обявят след няколко дни, но аз съм доволна от себе си, затова:

Нареждам се на опашката от чакащи снимки от снощната среща  Simple Smile
Ако организирате нещо след празниците ще гледам да се разпиша с присъствие.  Hug

ПП: newsm78 чета тази сутрин във вестниците, че снощи късно в някакво заведение на име "Дивака" имало странно сборище на субекти от женски пол. Ръсили сол навсякъде, чертали разни неща по пода, издълбали масата с нож, палили свещи, изпълнявали странни напеви, от които се разбирало само  "оооосааааммм" и "оооодиййййнннн"....Даже един от субектите влетял на метла.... В резултат персоналът е със страхова невроза, заеква и днес отказва да се яви на работа.  Призовават се гражданите, станали неволни свидетели на случката, да се обадят на тел. 166 или в най-близкото поделение на МВР за даване на показания.
Та, някой да има обяснение?

# 382
  • Разпиляна във въображението
Плами, добре дошла. Толкова се радвам, че си фенка на Сам.

# 383
В резултат персоналът е със страхова невроза, заеква и днес отказва да се яви на работа. 

А, не, тук господа списващите новините са преувеличили, няма друг такъв издържлив персонал като този на Дивака, калени са на всякакви женски изблици на лудост от нас(Здрача).
 Joy Joy
Ха ха А някоя сети ли се да снима солта?

# 384
В резултат персоналът е със страхова невроза, заеква и днес отказва да се яви на работа. 

А, не, тук господа списващите новините са преувеличили, няма друг такъв издържлив персонал като този на Дивака, калени са на всякакви женски изблици на лудост от нас(Здрача).
 Joy Joy
Ха ха А някоя сети ли се да снима солта?
Естествено, че е надлежно увековечена, по едно време гледах, че спретнаха цяла фотосесия на солта Laughing

Аз да се отчета, че срещата беше много готина и прекарах чудесно в хубавата ви компания Hug

# 385
Плами, добре дошла. Толкова се радвам, че си фенка на Сам.

И аз, и аз, но по други причини  Grinning  Да си кажа и аз за снощи - много добре ми се отрази срещата, момичета. Радвам се, че се запознахме  Hug  А и че се видяхме с местния фен отбор на момчетата. На връщане имаше такава адска мъгла след Пазарджик към Пловдив, че мен ако ме питаш, направо на магия се прибрахме. Шофъорът е на друго мнение, естествено  Grinning  Беше много свръхестествена картинка, направо плашеща, току да изникне нещо, дето не трябва да съществува  Mr. Green

Розе, честито! Абе на крачка бяхме да си издълбаем разни неща по двете маси  Joy

Мирка, много е забавен клипът   bouquet  Още съм без звук, та не знам как е в цяла прелест

# 386
  • София
Добро утро!
Много страдам днес!!! Вчера заспах и не можах да си догледам трети сезон, но сядам!!!!! Само една серия ми остава!!! Изключително неприятно са го опоскали заради тази стачка!

Плами,  Hug
Явно имаш афинитет към по - малките братя при това още от първите сезони!  ppp

# 387
Момичета снимките са готови и качени, само да питам предварително, тук ли да ги пускам да се теглят/ все пак е общественна тема/ или да ги пусна на лични на някой и вие да си ги прехвърляте?

# 388
Мирка, клипчето е разкош Heart Eyes
За снимките - не знам, аз нямам претенции Peace

# 389
Фейче мерсии   bouquet Люскааа  Hug Hug

Момичета аз отивам на зъболекар, линка със снимките го имат Инчето, Цве, Люската и другите, от тях го искайте, аз като се прибера ще се наградя с поне 5 епизода, защото не мога повече да не гледам, все пак 2 дена се въздържах! Simple Smile До довечера...

а и незнам дали сте го пускали, ама дайте да се подпишем за тая туипетиция за участието на Миша, Джаред и Дженсън в Saturday Night Live. Ще е епично -
http://twitition.com/uawfh

Общи условия

Активация на акаунт