Коледата чука на вратата - Дюканка си похапва пиле със салата - 242

• 36 215
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Ами може да изглеждам като непросветена, назадничева и неграмотна, но за първи път чувам, че след диета трябва да мине време, за да се забременее. Много от момичетата забременяха по време на Дюкан, някои от тях, на които им понасяше месото си продължиха с трета олекотена и след като спряха да кърмят се върнаха отново на Дюкан. Не всички се върнаха, но голяма част от тях са отново при нас.
Вещи и аз като прочетох това онова останах с такова впечатление за себе си ....  newsm78 , така от мен малко опит освен с диетите и с миседа за съжалени  Sad , по старите кадри в темата знаят за моите мечти и терзания.
 Първият ми мисед аборт настъпи в 8 г.с. след като ембриона не се развиваше ... тогава скъпи мои тежах около 80 кг ! Мъката беше голяма , защото бебето е дълго мечтано. Въпросните кг качих в следствие на хапчета и прочие лечения с хормони, основния съвет от всякъде където бях ходила за 1год и половиня беше да сваля кг те , но за съжаление хормоните направо ме напомпваха... В този момент аз имах нередовен МЦ , които без лекарства не идваше , поликистоза , ниски нива на прогестерон .... И ето, че започнах Дюкан изхвърлих всички хапове освен ФК и започнах смело напред , само след 2 месеца и 10-12 кг минус МЦ то дойде от самосебе си , а в края на 4 я месец от режима и -18 кг , нямаше и помен от поликистоза и това ми го потвърди личния генеколог. В началото на май 2009 настъпи отново така блянувания момент , отново бременна и щастлива , за съжаление отново за кратко. След това започнах серия от изследвания и се оказа че имам савсем други проблеми, както и генетичен проблем. Това което ми го каза ендокринолога няма да го забравя ... "Режима е чудесен и ви е помогнал в момента да се сте с поне 2 заболявания! Много по - добре е да се направи строг режим за определено време , отколкото всеки ден мазнините около всеки орган в тялото Ви , да затърмозяват работата им." !
  Съжалявам , че стана така изкренно и лично , но за съжаление от личния си опит мога да кажа на всяка мечтаеща за бебе жена , че ако има проблем с теглото , най-доброто за нея е да свали кг - те до нормални граници. А ако има проблем с бременност и месид , непременно да мине един стандартен пъкет от изсредвания , на да се оставя на случайността. Успех на всички желая.   bouquet

# 706
Момичета, правих си мозък на оребрен тиган и...... стана мозък Mr. Green Аз преди съм го яла само паниран и не знаех как ще се получи, но беше супер.

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Какъв мозък,че не ми стана ясно?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 707
...колко време след Дюкан може да се забременява. Първият път изчаках 7 месеца...

Не се чака. Следиш се внимателно и като забременееш, минаваш на олекотен вариант. И това не е само за Протал, а за всяка диета.

Забременях по време на Протал. И не съм единствена. От момичетата в тази тема, с които прилагахме едноврменно режима, има няколко бебета, заченати по време на спазването му. Някои продължиха с трета олекотена, други прекратиха всякакъв режим. Всички родихме вече.

П.П.
Ако се притесняваш, бъди на строга втора от първи ден на цикъла си до първи ден на овулация. След това бъди на трета олекотена до следващия цикъл, ако такъв настъпи.
Това беше моята схема, защото бях минала през един мисед. (Коъто обаче не е бил по време на каквато и да е диета - да не стане объркване! Правила съм един единствен Протал за цял живот.)

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 21:39 от Abrakadabra

# 708
  • UK
Момичета, правих си мозък на оребрен тиган и...... стана мозък Mr. Green Аз преди съм го яла само паниран и не знаех как ще се получи, но беше супер.

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Какъв мозък,че не ми стана ясно?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Агнешки Grinning. Не бях яла от 100 години, а пък и си спомням, че майка ми го правеше само паниран. Но на тигана стана супер. Горещо препоръчвам за разнообразие. Особено напоследък пилетата ми бяха втръснали

# 709
Николекса радвам се да те видя тук!
При мен голямо задържане, нямам +, но нямам и -.
Лошото е, че се чувствам и доста уморена от режима. Лекото отпускане по празниците ми е повлияло много лошо на  волята. Свалям шапка на момичета които изкарват година и повече така   bouquet

# 710
  • Пловдив
Свидничка, агнешкото не е позволено, пък и мозъкът си мисля, че е много мазен.  Не съм го виждала сред позволените продукти.  newsm78

# 711
Добро утро  food010
Вече ще се включвам по рядко, защото няма какво толкова да отчитам.Сега целта ми е до края на март да издържа в трета и после четвърта.
Николекса радвам се да те видя тук!
При мен голямо задържане, нямам +, но нямам и -.
Лошото е, че се чувствам и доста уморена от режима. Лекото отпускане по празниците ми е повлияло много лошо на  волята. Свалям шапка на момичета които изкарват година и повече така   bouquet

Ох и аз така.Няма я тази воля от миналата година, по тези празници се позагуби.Все по често посягам към нережимна храна и то най вече вечер.
Но ще ви чета редовно за инфо и стимул.
Хубав и режимен ден на всички.  love001

# 712
Продължавам да... качвам!
Мислех на 19.01 да давам отчет колко килца съм преборила във втория месец на Втора фаза, ама сега като проверих - Луната ще се пълни чак до тогава. Пфу, да му се не види! И аз ли ще се пълня с нея?!? Ако въобще е от това де!
Вие колко дни преди МС-то задържате вода и качвате на тегло?
Че вече се чудя к`во ми става!

За мозъкът сам съгласна с Вещи! По спомени, мисля че е един от най-мазните органи.
Ех, nikolexa се върна, и готините и постове също!
Тъй, рекох си нещата! Днес яко ще се наливам с вода , белким източа нещо!

# 713
Николекса,
 добре завърнала се!
Липсваше и на мен!
Как върви 3-та при теб!?

Hug

# 714
Добро утро.Да пием кафе,а? Hug

Днес е по-специално,само за победители,каквито сме ние  Heart Eyes .Датата е 11.1.11. Party Party

И аз да кажа че съм се подула,имам чувството че 10л вода съм задържала. #Crazy Не че няма да я разкарам ама ...кофти.Макар че вече взе да ми притръпва.Не го преживявам толкоз.Днес съм на протеини и на танцова,да видим утре ще си свиркам или ще подскоча от кеф. Joy Joy
Лек и успешен ден! Hug

# 715
Здравейте момичета,
Аз не пиша, само чета, ама да напомня за тези които "луДуват", че утре е луната (12.01.2011, сряда, 13:33 часа - първа четвърт)Simple Smile

# 716
Утре е ама ние почваме от днес . Heart Eyes

# 717
Утре е ама ние почваме от днес . Heart Eyes
  Party

# 718
Продължавам да... качвам!
Мислех на 19.01 да давам отчет колко килца съм преборила във втория месец на Втора фаза, ама сега като проверих - Луната ще се пълни чак до тогава. Пфу, да му се не види! И аз ли ще се пълня с нея?!? Ако въобще е от това де!
Вие колко дни преди МС-то задържате вода и качвате на тегло?
Че вече се чудя к`во ми става!

За мозъкът сам съгласна с Вещи! По спомени, мисля че е един от най-мазните органи.
Ех, nikolexa се върна, и готините и постове също!
Тъй, рекох си нещата! Днес яко ще се наливам с вода , белким източа нещо!
Необикновена, и аз съм от тези които преди цикъл задържам много течности, стигала съм дори до 1.5кг. в плюс, но после с повече течности и кафе, което ми действа диуретично, всичко си излиза. Ако се съмняваш, че са кг. пиши какво ти е менюто, можем по форумски до го разнищим проблема.
IO IO, по напред ти писах че и аз съм от мйачетата с деца точно след режима и всичко е наред. Дори по-време на бремеността се опитвах да спазвам някаква трета олекотена, но пак се качва/може би от повечето плодове/.
За протокола -200гр.

# 719
Здравейте и от мен. И аз миналато година по това време бях с дюкан 1ва  и 2ра фаза в  трета така и не влезнах а си продължих основно на месце риба и зеленчуци НВД. Лятото правих и 10 дена плодове. Доволна бях от формата си до средата на декемви и по празниците разбирасе пак се улях с ядене, и като количество и като видове храна. Та така сега мисля отново да захвана дюкан понеже ми допада и дава бързо резултати. Имам един въпрос, в П дните ограничавате ли количеството лук понеже все пак е зеленчук?

Общи условия

Активация на акаунт